- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ferret77 #35289 üzenetére
Annyit simán megér. Szerettem a dögöt. Igaz, játszani a sima N93-on jobb volt, mégsem bántam meg a cserét.
Van amúgy fekete változata, nagyon szép.. én adnék neki egy olyan házat -
-
-
bunkomen
aktív tag
-
quailstorm
félisten
válasz
ferret77 #35208 üzenetére
csak a szoftverfrissítés és belakás tortúrája ne lenne
crackelt oxfordos szótár után csinált olyat, mintha láva lenne a zsebemben, iszonyat sokat szoptam mire sikerült minden szükségeset felrakni és nem merül...
valamiért utána totál megbolondult, most épp jóGombvilágítás OK? Én eltörtem egy ledet sajna.
Meg még a végfokhoz nem értek, hogy mennyit bírna, bár az enyémben is van kilométer, tehát szvsz ez mindegyezt nem tudom hogy kell csinálni...
ha a tied kijelzője ép akkor kell, ugyanis sürgős alkatrészcsere nem lesz ilyen olcsó sose
bár remélem sose töröm össze -
arkades
senior tag
válasz
ferret77 #35068 üzenetére
Újabb összehasonlítósdi kérdés: Nokia 225. vs. 301.
Quailstorm kolléga a múltkor leírta, hogy ezek a 225-ösök mtk platformos készülékek, és nem sokat érnek. Én ezeket az új telefonokat nem nagyon ismerem, csak most kapott a feleségem egy 301-est, és elég jónak tűnik. Szóval kíváncsi lennék, hogy alap funkciókra használva, melyik lenne a jobb választás, már ha egyáltalán megéri ilyen készüléket használni? -
-
-
-
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #34795 üzenetére
Ha netán még is beveszed a cumit, elárulom mi a menete: Megteszed a feljelentést, beidéznek meghallgatásra, viszed a papirkáidat. Aztán beidéznek újra a papírkáiddal, elmondod ugyanazt és elédraknak egy listát, hogy ennyi meg ennyi személy adta be ilyen meg ilyen indítékkal a feljelentést hasonló paraméterekkel rendelkező személy ellen, ezek kb kötetlen beszélgetések, ezalatt eltelik 1,5-2 hónap. A poén, hogy az a tetves, mert mást nem tudok rá mondani raiffesen 2 hónap elteltével sem tudta elküldeni az utalásról az igazolást a megyei rfk-nak(elémtették az összes belső iratot is, amit elvileg nem lehetne onnan tudom)(, de azért a kezelési költséget ugye minden hónapban le tudta vonni....Persze már e miatt is csúszik az ügy. Az osztrák bank érdekes a feljelentést követő harmadik napon átküldte. Majd rá 2-3 hétre kapsz egy levelet, hogy valamelyik megyei rfk-n egybevonták az ügyedet x másikkal és valakinek megkezdték az előzetes letartóztatását - ami ugye az ég adta világon nem jelent semmit. Az ügy eleje óta eltelt lassan 8 hónap. És vársz a sült galambra. Unokatesómat 2 éve tartó ügyben (babakocsi) hívták be meghallgatásra. Ott 100 milliós nagyságrendű volt a csalás. Több ezer embernek adta el ugyanazokat a használt babakocsikat vaterán jófogáson satöbbin.
-
MurdR
veterán
válasz
ferret77 #34782 üzenetére
Miért? Még ingyen szállítás is van.
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #34748 üzenetére
Az alsó gombsort ritka szar kezelni, meg úgy a gombsor úgy ahogy van egy fos, nagyon mély nyomásponttal, több gombnál is eléri az újj a műanyag keretet, az 1-9-ig jóindulattal elfogadhatóak a gombok, de a többi katasztrófa, nem tudom milyen kézre áll jól ez a forma, de 3-4 ember kicsi nagy kéz próbája alapján rettenetesen kényelmetlen
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #34663 üzenetére
Ez a vicc kategória, ennyiért asztalossal dióból csináltatsz kettőt, és a dekoros meg 5ért nyom két nokia feliratot, amit a végén színtelen lakkal lefújsz 2x és belesimul kicsit az "előlapba" a felirat. Mert gondolom ennek a szekrénynek sincs imei száma
De ha lesz időm lefényképezem az én vitrinem az 100 volt, használtan (válás miatt, 3hónapot használták), újonnan 400 volt, cseresznyéből van, nem lemezből...Igaz nincs rajta nokia felirat...
-
-
KSparrow
őstag
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
ferret77 #34267 üzenetére
PC-re dugva a Phoenix mit ír ki?
felismeri?
Nekem 1650 és 2600C van olyan, hogy így nincs rajta IMEI matrica: azért, mert már ugyan nem proto, de a sorozatgyártáskor hamarabb "lekerült" a szalagról, minthogy megkapta volna a sorszámot meg a rendes szoftvert. a 2600C így csak világít, szerencsére a 1650-en már van SW. Így azt lehet nyomkodni legalább.
Szerintem ez is valami ilyen lehet.
Mennyi volt?Más: Nekem meg tegnap sikerült átvennem egy (picit leütött) de hibátlan BB z30-ast. Már át is költöztem, sajnálom a Z10-est, de a Z30 már ezerszer lenyomta, 1800 helyett 2880-as akku, 5 inch, és AMOLED.
Itt egy kis növekvő sorrend:
5; 4,5; 4,2; 4; 3,5
(A kép Xpreia p-vel készült)
-
-
-
-
-
válasz
ferret77 #34194 üzenetére
Ez nagyon adná: http://www.kijelzovedofolia.hu/fjood/index.php/szerviz-alkatreszek/billentyuzet--kuelso/nokia970589826/nokia_1xxx,_2xxx,_3xxx_szeria287761322/nokia_3310,_3330_gumis_billenty%C5%B1zet,_gombsor_vilagos_kek_3765-detail
(bocsi, csak nem tudom linkelni...
)
-
-
-
quailstorm
félisten
válasz
ferret77 #34124 üzenetére
Nem sürgős. Unokatesómnak (is) kell, azért vettünk kettőt, gondolván, hogy jó mind2. Akkut és lejárt SIM-et vittünk ki.
Darabonként ez is kijött volna postával ezresből. Végre nem ilyen 6-7 ezreket hallok...Megköszönném, ha ezt megteszed.
Azért most nekiesek kőbaltával a kijelzőnek
-
quailstorm
félisten
válasz
ferret77 #34122 üzenetére
neked könnyebb kimenni a piacra, így is örülök, hogy végre egyszer nem 2 ezer és fölötte hallottam az összes árat
2 db 3410-et vettem. Egy hibátlan, egy valószínűleg végfokos is, mert telefonálás közben szinte azonnal elszállt, és még a kijelzője is törött. Keresztbe el van törve, nem kitapintható, ennek ellenére megy, kivétel fölső sor jobb szélén 6 pixel. Tűző napon nem vettem észre
Meg van egy beázott 3310 jó kijelzővel.
-
-
-
Fancy-boy
addikt
válasz
ferret77 #34090 üzenetére
Sőt, bár most a Nokiáról beszéltünk, de emlékszem, hogy a Sony Ericsson oldalon volt virtuális telefon.
Kijött teljes képernyőn az adott modell, és az egérrel lehetett nyomogatni.
Belehetett kapcsolni, lépkedni a menüben, elindítani játékot, stb... felhívni valakit, ha beírtam a számot, persze foglalt jelzéssel letette.
Ott "csorgattam a nyálamat" egy T68 vagy egy T610 virtuális másolata előtt... -
Fancy-boy
addikt
válasz
ferret77 #34086 üzenetére
Bizony. Jól ellehet vele szórakozni és nosztalgiázni.
Régebben minden telefon egy egyéniség volt.
Sokkal részletesebben foglalkoztak velük a gyártók, ez ebből a weboldalból is látszik.
Kitaláltak hozzájuk valami témát, aztán az visszaköszönt a telefon dobozán, stb...
Emlékszem a 7650-től kezdve volt, hogy a dobozon látható borító volt az alap háttérkép.Ma meg kb. a minimalista dizájn weboldal van, minimális információkkal és bemutatóval.
Persze akkoriban nem volt ekkora választék, így valahol érthető, hogy ez miért van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest