- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
protomi
csendes tag
Köszönöm a tanácsokat. Szívem szerint a 9110 felé húznék, de racionális szempontokat figyelembe véve azt hiszem 6310i lesz belőle
Viszont valaki nem vágyna egy szép 1611-re?
-
protomi
csendes tag
Nem csak Nokia, annak idején azom volt, azt ismertem, ezért szerettem volna. Más "teniszütő" is szóba jöhet ami masszív kivitelű és alapfunkciók tekintetében megállja a helyét (lehessen vele telefonálni, sms-ezni, simkártya telefonkönyvét tudja kezelni, esetleg órát mutassa).
-
protomi
csendes tag
válasz
zorzy4 #34765 üzenetére
Hát nagyon szomorú vagyok
A 1611 az első telefonjaim egyike volt és emlékeim szerint jó volt és mindent kibírt...
Más márkájú telefonok közül mit érdemes keressek? Az 5110 nem rossz de nem az igazi, a "féltégla" dizájn jobban bejön. Nem vagyok nagyon otthon a témában, mi van a 90-es évekből ami sms képes, nem egy törékeny ropiszar és esetleg mutatja az időt? És persze elfogadja a mai SIM-et. -
protomi
csendes tag
Üdv mindenkinek! Szaktanácsot szeretnék kérni. Végképp elegem lett a modern érintőképernyős szarokból, és úgy döntöttem visszatérek egy jól bevált hagyományos készülékhez. Beszereztem egy újszerű állapotú Nokia 1611-et (eredetileg francia Itineris, de elméletileg függetlenítve mert a függetlenítő kód beütésekor azt válaszolja, hogy nem volt lezárva) de nem fogadja el a kártyámat (francia Orange, ami ha jól tudom az Itineris utódja). PIN kódig eljutok, aztán utána kiírja hogy a kártya elutasítva. Kipróbáltam egy régebbi kb. 5 éves kártyával (SFR), azt elfogadja... Létezhet, hogy a tavaly kiadott SIM nem kompatibilis a 15 éves készülékkel? Van valakinek valami ötlete? Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest