-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
MurdR
veterán
válasz
bunkomen #32803 üzenetére
Őőőőőmm a jobb alsó sarokban téveszt egy picit, de minden funkcióját lehet használni, tárcsázni is lehet meg minden, zenelejátszást is pl kényelémesen el lehet indítani. Szerintem berendelek egy érintőt 4k-ért ebayről, vagy nem is tudom
Háhh, jó volt ez a tegnapi nap. -
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #32768 üzenetére
Vannak furcsa emberek.
Ma szereztem egy új Nokiát: Nokia 3285V (NSD-6HX). Piros előlappal, ami szinte karcmentes,(na a közkeret is matt azért, nem csak az előlap a szép!) kihúzható antennával, külső antenna kupak gumival, etc. Nem GSM, elvileg 2002-es (amúgy olyan, mint egy 5110) Egyszólamú csengőhang, 5110-kompatibilis LCD, stb. Le nem bontom, mert a csavarok érintetlenek.
Van benne life timer, (21 ó 27 perc) de nem 9270, hanem 9277 a kód, azaz 'warranty', nem 'war0anty' a kód. A szoftver kódja meg nem 0000, hanem 9999. Az indításhoz kicsit hosszabban kell nyomni, de hibátlanul beröffen. van benne minibrowser, ami valami wap-féle lehet, és vibra is.
-
-
quailstorm
félisten
válasz
bunkomen #32693 üzenetére
Nem, csak amikor lehetett volna kapni, akkor még kis takony voltam, szoftverfejlesztési képesség nélkül, ezért nem volt esélyem. De a névlistát tudom.
Itthon Kovács Dániel kapott egyet, a SuperTux 2 N900-ra portolásáért. Asszem még 1-2 tuxos játék mellett. Aztán ő leejtette, a bal alsó sarokban keletkezett egy 1Ft-os méretű fekete folt, eladta hito-nak valami 70k-ért, aztán ő is továbbadta. Innen nem tudom.Egyébként igen, ekkora ritkaság. Össze tudod írni egy notesz pár oldalára hány létezik belőle és kié.
-
bunkomen
aktív tag
-
-
Earl_Muttley
őstag
-
-
-
-
-
ferret77
aktív tag
válasz
bunkomen #32322 üzenetére
Ilyenkor szokott az lenni, hogy utána meg találok jóval olcsóbban. Az N93-mal is ez volt, később volt itt egy 6000-ért. De az is igaz, hogy azóta se láttam annyiért, csak hibásat, ami meg jó állapotú, az horror áron van.
Ezért ha lehet, minél kevesebbért próbálom beszerezni a telókat. Úgyis van mindig más, ami megéri a pénzét és előbb-utóbb sorra kerül az is normális áron, amiért korábban egy kisebb vagyont kellett volna kiadnom. -
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #32322 üzenetére
Akkor én jó árban vettem 15-ért a makulátlant?
Megvan az E52, Kicsit utángyártott a ház, de csak akkor mondani meg, ha mellé teszi a gyárit az ember, és tudja, mi az a két pont, ami elárulja. a többit megldottam: Kameraplexit áttettem a gyáriról.
Makulátlan, gyönyörű állapot, 187 óra, azaz stabilan megy. Ha egy E52 túl van 100 órán, akkor már nem döglik meg. (szerintem) Most még E90-est használok ma, de holnap lehet átteszem az E52-be a kártyám.
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #32299 üzenetére
Én is próbálkoztam fordítani, de borzalmas. Értelme nem nagyon volt.
Szerintem ezért a dobozosért megvesznének páran itthon
16-17 ért
Minoltának ez biztosan tetszene!
A a legjobb a végére, teljesen elszállt árakkal -
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #32245 üzenetére
Egy kommersz kis E52, de az volt a céges telefon, és most, hogy van E55, ez is kell mellé.
(#32247) bunkomen : Én sokáig 2000-ig gyűjtöttem, annyit is nehezen adtam egy telefonért. persze ez a kezdetek kezdetén volt, amikor még zsebpénzből gazdálkodtam, nem tanítottam, stb. Most inkább nem írom le, miket adok ki telefonra havi szinten. Magam sem akarom tudni inkább.
(#32250) stufen2: de mi IGAZI telefonokról beszélünk, nem Dummy-król!
-
válasz
bunkomen #32247 üzenetére
"De ha valaki 3000-ig vásárol és azt mondják rá hogy nem igazi gyűjtő, akkor én nem vagyok igazi gyűjtő. És? Felveszel ilyen kritikát? Mindenki úgy gyűjt ahogy akar..."
Hatalmas +1!
Eleve aki ilyet mond, hogy nem igazi gyűjtő, meg hasonló, az nyilván csak arra megy ki, hogy minél többért tudja rásózni a másikra, hogy "igazi gyűjtő" lehessen.
Ez számomra egy kategóriába esik azzal, amikor valamire rásütik, hogy "retro", majd mindenféle szégyenérzet nélkül 3-4x-es áron adják a normálhoz képest. -
zorzy4
addikt
válasz
bunkomen #32231 üzenetére
Mondjuk sokaknak nem szimpatikus ez 3000ftig vásárolok hozzáállás. Még én is megkaptam hogy igénytelen meg forintos, és nem igazi gyűjtő vagyok, pedig nem egyszer adok ki 10-15000ftot is telefonért.
Én ugye csak ritka telefonokat gyűjtők, ott meg nincs nagyon kecmec. Se árban se állapotban, stb. Lehet ott is 200ftokér venni, de az sok hajnali piacozást jelent. Most pl vettem egy 7280ast 7000ftért, meg egy xelibri 6ot 5000ért. Jó árban voltak még ha nem is filléres tételek. Nem sokára kép. -
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #32231 üzenetére
Igen ez igaz, aztán eltelik egy kis idő és az alacsonyabb ár kategóriájú telefonokat ha beszerezted akkor hova tovább vagy többet költesz vagy befejezed, és vannak olyan telefonok amik ebbe az általad leírt kategóriába soha nem fognak beleesni. 1-1,5 éve én is belefutottam egy 3 ezres 8910-be, nem vitte el a hülye, feltette újra az ürge 5ért rá 2 napra, autóba ültem elmentem érte, de egy kezemen megtudom számolni hány ilyet láttam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest