Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
Addig linkelgettétek ezeket a lengyel mobilok, amíg én is elkezdtem böngészni, és erre rá is írtam angolul: Nokia N93
Google fordító szerint szalagkábeles és a külső rész nem működik, de hát a kép szerint működik... Na mindegy, ha ért is angolul és postázni is tudja, biztos hogy annyi a posta hogy mégse kell. De egy próbát megér
Ez meg elvileg hibátlan kb 5 ezerért: Nokia N91
Basszus rohadt jó árakkal vannak telefonok
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest