Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Nincs megállás akkuméretben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
Na akkor kérem..... Olmobil fórumtalálkozó lesz jan. 29.én! Helyszín Bp 7.kerület Bobek kávézó. Mindenkit várunk. Ja és 16 órakor kezdődik.
-
zorzy4
addikt
Kincs jó áron. [link]
-
pszili8
aktív tag
Kb szerintem csak neked van ehhez töltőd...
-
Mr.Pear
tag
Van valakinek egy fölös Nokia 150 (THF-2) töltöje?
-
golya32
senior tag
Sagem 930 jó akkuval független, valakinek van eladó?
Külső lehet kopott -
golya32
senior tag
3210 ,s 3310 érdekel valakit?
-
-
golya32
senior tag
Sharp gx30i vodás nagyon jó állapotban valakit érdekel?
-
törölt tag
Hogyhogy mindenki megválik a gyűjteménytől? Ennyire válság van?
6210 új gyári plexije van valakinek?
-
csoda120
aktív tag
válasz
fullextra #13580 üzenetére
Akkor szép kis hónapot zártál
Meg szabad kérdezni, hogy hozzád mennyiért kerültek és mennyiért adtad ki pár órára?(#13582) minolta5 Panák maradnak? Mindet eladom, teljesen felszámolom. Értékesebb, ritkább telefonjaimat már el is vitték, jóformán már csak a salakja maradt, azokat meg majd gondolok egyet és lehet felrakom 1ft-ért, de most még próbálok mínél többet kihozni belőlük
(#13584) KSparrow Én is elfogadnám, de annyi pénzért irreális
-
csoda120
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
Ezt nem hiszem el!
-
atasz
újonc
de,ha van hozzá ami jó vennék
-
atasz
újonc
Igen ,lehet nem tudom
-
atasz
újonc
Vennék Nokia 8110-hez töltőt,sajnos a 6310-é nem jó hozzá valamivel kisebb kell.
-
Mr.Pear
tag
Van esetleg valakinek egy fölös töltője Nokia 150 (THF-2)-hez? Ha van, irjon rám PÜ-ben!
-
Domxc
senior tag
válasz
Earl_Muttley #13564 üzenetére
Ennyi penzert igen.
-
Earl_Muttley
őstag
-
Pastika
aktív tag
Üdv a régi cimboráknak. Jó ideje eltűntem, de igyekszem csatlakozni a kollégákhoz ismételten.
Kivel mi történt, mennyire gyarapodott a gyűjtemény? -
zorzy4
addikt
Egy kérdés. Ezek az ebayn rendelt "új" ericssonok nokiák, felújítottak vagy valahol ezek egy kínai üzemben gyártják?
-
golya32
senior tag
Én adok olcsón minden fajta nokiát, mert már nem gyűjtöm.
7110, 8910, 3310, 3210, 2323... -
T0rnad0
addikt
válasz
darthsmoke #13553 üzenetére
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
T0rnad0 #13552 üzenetére
[Samsung Primo]
Majd meglátom, hogy milyen állapotú a 3650, ha nem jó, marad az ebay. -
T0rnad0
addikt
válasz
darthsmoke #13551 üzenetére
Melyik Samsung? Ahogy néztem, azért annyira olcsón nem adnak jó állapotú 3650-et
-
KSparrow
őstag
válasz
darthsmoke #13549 üzenetére
BL-5C való bele, könnyen lehet jót szerezni. Én a Nokia N76-ot ajánlom, jelenleg telefonból zenelejátszóvá minősítettem át, de az akku annál is necces. Esetleg 5800.
-
T0rnad0
addikt
válasz
darthsmoke #13547 üzenetére
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Tudtok valahol újszerű vagy refurbished Nokia 3650-est? Egykori szerelmem... :-D
A másik: keresek olyan telefont, C3 helyett, ami jó zenehallgatásra, van rajta 3,5mm jack, és bika aksija van. Symbian is lehet, azt szeressem. ;-)
Ötletek? Előre is köszönöm. -
zorzy4
addikt
Nézzétek mit találtam. Nekem már meg van pont így dobozosan. [link]
-
Domxc
senior tag
10k-t szerintetek meger, egy HTC Touch?
-
draco31
veterán
Mennyit ér manapság egy Nokia 3330-as gyári előlappal, ami szinte karcmentes? Később rakok fel képet, ha van rá igény.
És persze a mobil is működik rendesen, az akku utángyártott benne csak. -
zorzy4
addikt
Pana dg52 és nokia 3110 tudok ha kell valakinek.
-
golya32
senior tag
Philips genie sárga pannon érdekel valakit?
-
A Leila Gsm még csak-csak elviselhető - aki akar egy régi, de működő telefont ott megkaphatja egész jóóól. Szerelt, kozmetikázott és sok esetben makulátlan telefonok vannak ott.
Ellenben a West-Endben a hátsó mozgólépcső alatti telefonosnál a mérőórám kiakadt!!!!Akarsz egy kedvező árú régi nokiát - akkor add el a lakásodat!!!
Gyerekek, nem is tudom nosztalgiázni igen frankó a Eri T68s, de talán nem sírnám vissza...
A Nokia N8 funkcióit nem tudja überelni.... -
zorzy4
addikt
Vaterán is van egy pár. És pesten minden sarkon van egy gsm bolt. Végigmész a körúton és körülnézel. De ajánlom az oktogonnál Aradi u. sarok) centrum gsmet, ill a rákóczi és blaha között a tel mester üzletet.
-
KSparrow
őstag
Üdv! Szét kell nézni, hátha kifogsz eget-egyet, bár sajnos nagyon pang a piac, ismerősöm is bezárja a boltot. Az a baj, hogy nem veszik meg a boltokba ezeket, mert elenyésző a hozzád hasonló emberek száma, vagyis nem éri meg megvenni a régit, mert nem kell szinte senkinek. Nézz szét a nagyobb aukciós portálokon. Ha van boltban, akkor az nagy valószínűséggel régről maradt ott.
-
Domxc
senior tag
Tudtok valami megbizhato GSM-et, ahol jo kis retro telok vannak. Szeretnek venni, egy ha nem is az elsok kozul, de valamilyen oregecske symbianos mobilt.
-
vandaru
csendes tag
Elindult az oldalam , igaz ez már nem az első....
Nah, lényeg a lényeg: jelenlegi oldalam ez lenne:
Képgaléria/eladó mobilok (érthető mért írtam ki)
Mobil gyűjteményem (ez van, jelenleg hely hiányában ....)
Látogass , válogass, cserélj, berélj...
Szevasztok!
Vandaru voltam
-
golya32
senior tag
Van még gyönyörű Me45 sajnos pannonos, és nem tudom függetleníteni, de turbo simmel megy
-
golya32
senior tag
Bocs 3650 van
-
T0rnad0
addikt
Esetleg van valakinek vodás vagy független M65?
-
allando
tag
Szerintetek mennyit ér egy Motorola A925 telefon szép és jó állapotban angol nyelvűen? Venni akarom a zsibvásáron.
-
golya32
senior tag
Érdekel valakit, nokia 3610 kék független, és 7110 dokkolós független?
-
golya32
senior tag
Persze nekem van is egy eladó
-
selenge
tag
Nah jot rohogtem, meneztem gurun melyik a v8 luxury es ezt a szosszenetet talaltam hozzaszolasoknal : "kérdésem Motorola RAZR2 V8 Luxury van wifi és gps ha valaki tudja az írja meg nekem msn re zsoltika1974@hotmail.com nem tudok dönteni milyen telefónt vegyek valami okos telefónt akarok venni ami nagyon jó kis telefón és nem drága léccives ha tudtok nekem segitteni írjatok nekem köszönöm"
-
selenge
tag
Nah jot rohogtem, meneztem gurun melyik a v8 luxury es ezt a szosszenetet talaltam hozzaszolasoknal : "kérdésem Motorola RAZR2 V8 Luxury van wifi és gps ha valaki tudja az írja meg nekem msn re zsoltika1974@hotmail.com nem tudok dönteni milyen telefónt vegyek valami okos telefónt akarok venni ami nagyon jó kis telefón és nem drága léccives ha tudtok nekem segitteni írjatok nekem köszönöm"
-
.bruszli.
senior tag
válasz
#43960832 #13507 üzenetére
Félreértesz...a lényeg,hogy magamnak már rendeltem,nekem lényegtelen van-e benne magyar nyelv,eleve rá se kérdeztem. Közben kollegámnak is nosztalgiája támadt,ő kért meg,kérdezzek körül itt; nem-e lenne valakinek egy független,szép állapotú,működőképes magyar T28 telefonja;mert ő alkalmasint használni is akarja.
Erre írtam,ha nem találok magyart,és esetleg abban,amit rendeltem nem lenne magyar nyelv,akkor majd próbálok intézni bele. -
golya32
senior tag
v8 luxori érdekel valakit, nagyon baráti áron
-
-
.bruszli.
senior tag
válasz
Polarstar #13502 üzenetére
Refurbished telót már megrendeltem,lényegesen olcsóbban.
Viszont kollegámnak meg magyar T28 kellene,úgy nézem az nehezebb eset lesz.Leírom megint,hátha :
Valaki írt nekem innét mailt,magyar független T28 telefonnal kapcsolatban...csak sajnos véletlenül kitöröltem a mailt még mielőtt válaszoltam volna...ha az a valaki olvassa ezt,legyen szíves írjon rám újra,itt vagy akár mailben.
kösz -
.bruszli.
senior tag
Valaki írt rám e-mailben a T28 keresésemmel kapcsolatban...sajnos válasz helyett töröltem ( nem direkt ) kérném az illetőt,írjon rám újra mailben vagy itt privátban.
kösz
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Projektor topic
- Autós topik
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gitáros topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest