-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Hát én a neten hibásat találtam, ezt piacon fogtam ki. negyedik hete nyúzom, kristálytiszta a hangja, és pengevékony. csak sajnos kopott, és piros. de nekem semmi bajom nincs vele.
de van N90-em is, csak úgy néz ki, kezd meghalni a szalagkábel. de van 6680, N70, 6600, stb. 9210, 9300, 9500, e90 is játszik neked? (e90 kivételével min megvan) igazából 2007-ig megvan majdnem minden. -
Zooka
tag
mester888: A 7650 sajnos nem eladó
KSparrow: Illetve pontosítok: csak az érintő kijelzősökig
Az N82-t én is imádtam, sokáig volt. Az N76 sem gyakori darab, nem voltak azok nagyon betegesek?
-
mester888
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #13260 üzenetére
szia én elmondom
1000ft + postáért megveszem és nem kell ezzel törödnöd milyen aksi kell bele
-
Zooka
tag
Üdv mindenkinek, de jó hogy van egy ilyen topik is! Én még nem vagyok túl nagy gyűjtő (csak 33db van
), de össze szeretném majd gyűjteni az összes symbianos Nokiát...
Egyébként igaz hogy színes, de a mérete miatt is simán retro, a kedvencem:
-
zorzy4
addikt
Én a sajátomat nem adnám oda enyiért, csapjatok le rá [link].
-
allando
tag
Sziasztok
Egy Sunyi Erikszonban meghot a hangszóró, illetve az átvezető kábel W705-ös a pontos típusa).
Sajnos sehol sem tudok bele rendelni. Nincs valakinek elfekvőbe egy ilyen?Írhattok emailen, privátban vagy üzenhetek smsben vagy akár galambpostán is.
Köszi előre is.
gsmart03@gmail.com
-
Ceree
senior tag
Valakinél nincsen véletlenül felesleges, jól működő Siemens CF62? Húgom régi kedvenc telefonja volt, meglepném vele Karácsonyra.
-
zorzy4
addikt
Olvasnivaló [link]
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #13263 üzenetére
Sziasztok!
Ismerősöm megkért, hogy cseréljek ki egy W910i-ben egy szallagkábelt. Esetleg nincs valakinek elfekvőben?? Vagy valami tanács, hogy hol lenne a legolcsób, mert vaterán nem találtam.
-
Earl_Muttley
őstag
Köszönöm szépen Mindkettőtöknek!
-
draco31
veterán
válasz
Google szerint BL-5CA kell bele.
-
zorzy4
addikt
válasz
-
Earl_Muttley
őstag
Sziasztok!
Ma vettem egy Nokia 1112-t 300 Forintért postával!
Az lenne a kérdésem, hogy milyen akksi való bele? -
golya32
senior tag
1611 nokia érdekel valamit nagyon nagyon olcson
-
golya32
senior tag
Philips genie sárga töltővel, nagyon jó állapotban valakit érdekel?
beszerzési áron lehet vinni. -
Magnum_
nagyúr
gyerekek, milyen ultimate business telefont[/L szereztem!!! kotta állapot, egy kis karc van csak rajta, kb. vitrinből való.
-
fckger
újonc
http://urlzoomr.cc/4YpWA
Dapeng T5000 Quad Band Dual Cards Wifi Analog TV Java Touch Screen Slide Phone(Grape) -
-
.bruszli.
senior tag
Ja és ha lenne valakinek egy szép PIROS színű SE T610 háza ( esetleg telefonja szép állapotú piros házban;akár működésképtelenül,hibásan is ) az érdekelne.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
kovy79 #13241 üzenetére
Nekem elsősorban gyűjteménybe kellene ( mondjuk eleve csak szép állapotú,rendesen működő telókat 'gyűjtök' ) de nem árt,ha működik is. Kollegám viszont napi használatra keresne egy T28-ast...szóval jó lenne,ha menne rendesen.
Postával rendben volt minden ? Mennyi idő alatt jöttek meg kb ? -
golya32
senior tag
nokia 1611 2db érdekel valakit?
Nec e616 patika állapot vastag akku és hozzá e313v csak egyben beszerzési áron?
-
KSparrow
őstag
válasz
Mr.Pear #13237 üzenetére
azért a 1011 nem olyan ritka, mint a Nokia 6650. és nem a fold-ra gondolok.
6650-em még nincs sajnos, csak dummyban.
de van 2300, 7600, 6250, 6108, 252NC, C6 (a c-Netz-es régi), üzemkképes 8810, nullperces 6820, 7380, de újabbak is, mint 9500, 6300, 3110C, 6500C, 5310, E50, 3120Classic, 6131, vagy éppen N76. -
zorzy4
addikt
Igen mert össze vissza nem lehet vásárolgatni, mert a világ pénze sem lesz elég, és a hely sem, és akkor hamar megunja az ember.
Lehet stratégia a márka, korszak, stb. -
KSparrow
őstag
válasz
mester888 #13232 üzenetére
bocs, az előbb rosszul írtam, nem elsősorban, hanem kizárólag
az a baj, hogy már így is, hogy csak azt gyűjtök, van 151 típus, darabra nem tudom, mennyi lehet. (már a 152. is le van beszélve, meg itt van nálam, csak még nem az enyém.amúgy egy 7270 lesz.)
mindenképp kell valamilyen stratégia. már az elején. Valami olyan, hogy ilyen volt a legjobb telefonod, vagy ez volt az első, vagy ilyet akartál, vagy nem tudom. de valami kell legyen. eleinte én is mindent akartam, de se pénzzel, se idővel, se türelemmel nem lehet bírni. meg ha nem vagy szakértő, mert nincs meg a stratégia, akkor lehet hogy azt mondod, vettél egy szuper telefont, és "csak" 3000 ft volt, aztán kiderül, nem ér 500-at se. -
zorzy4
addikt
Valaki tud motorola v66 antennát, vagy olcsó rossz készüléket?
-
golya32
senior tag
Philips genia sárga töltővel érdekel valakit?
-
mester888
csendes tag
Sziasztok
retro telokat vennék minden mennyiségbe milyeneket vegyek??? melyik lenne legjobb 1 gyűjteménybe?
-
golya32
senior tag
Van még Lg kicsi, sharp gx 30 de csak a telo kicsitt kopottan.
Ezek valakinek? -
golya32
senior tag
Van egy wines sim kártyás különlegesség érdekel valakit?
Független de már csak a töltőről megy szar az akkuja. -
Domxc
senior tag
gondolkozom egy Motorola V3 beszerzésén. oly szép. mondjuk a totyik korához viszonyítva nem is annyira retro.
-
Earl_Muttley
őstag
Mai szerzemények:
Siemens C28
Trium Galaxy, nagyon szép állapotban -
KSparrow
őstag
Ma szereztem egy Maxon Carryphone-t, sajnos töltő néklkül nem tudom tesztelni.
nem akarom megtartani -
golya32
senior tag
válasz
Earl_Muttley #13215 üzenetére
gyűjteménybe jó lesz, nem éri meg foglalkozni vele, nézd meg a sim foglalat forrasztásait, ha valamelyik laza rá kell forrasztani.
-
golya32
senior tag
válasz
Earl_Muttley #13213 üzenetére
rossz a sim foglalat.
-
Earl_Muttley
őstag
Üdv
Mitől van az hogy egy Sagem MC3000 akármilyen kártyára azt írja ki hogy nincs SIM?
-
Mr.Pear
tag
Van egy fölös Motorola international 1000 telefonom, akit érdekelhet irjon nekem PÜ-t.
(nem hirdetésnek szánom)
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- YouTube
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest