-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mi volt fórumtalin? Nagy a csend. Utólag is elnézést mindenkitől, hogy megint nem vettem részt.
-
Earl_Muttley
őstag
OFF:
Ma vagyok egy éve gyűjtő!
-
golya32
senior tag
E70 gyönyörű állapotban 20e ért érdekel valakit, nekem ajánlották de most nincs ennyim telefonra.
-
törölt tag
minolta5: fórumtalira hányan jövünk eddig?
-
zorzy4
addikt
Ma kértem egy árajánlatot asztalostól a vitrinre. Remélem olcsót fog mondani.
-
-
KSparrow
őstag
Nos én tegnapelőtt elmentem a városba a 7710-ért, meg a 7380-ért. aztán itthon meg várt egy céges flotta, volt benne pl egy LG chocolate, egy K750i, egy makulátlan k310i, de sok 6070 meg 6020 is. volt még 6131, N70,6080, illetve 21 perces 6288... szóval pár telefonnal gazdagabb lettem
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #12363 üzenetére
7380-at cserélsz 6310i-re?
Nekem most 2db 6310i-t akarnak adni a 7380-ért
Nincsennek ilyen telóim.És neked ezek:6260,N71,7373#12364) minolta5 Láttam már régebben is ilyet vagy ehez hasonlót,csak mindíg lusta voltam belinkelni vagy csak egyszerüen megfeledkeztem róla.Most mondtad meg a tutit "bájosan gagyi" Még ha minőség lenne,de nem.Ez olyan mint a pacokon árult "stihl" láncfúrészek amikben fából van a dugó
-
KSparrow
őstag
-
csoda120
aktív tag
Hova fejlődik ez a világ
Méd in Csájna
-
golya32
senior tag
Van toshiba g810 magyar menüvel win 6,1 igo8 és wifi cserébe nokia érdekel vagy kp.
-
zorzy4
addikt
Milyen nokiához való az acp-9e töltő? Hasonlít az acp-8ra de más.
-
Earl_Muttley
őstag
-
TommyX_
őstag
Valakinek van a tulajdonában Nokia 9210 és a hozzátartozó cd?
-
pszili8
aktív tag
Már megint nem tudok menni
-
KSparrow
őstag
-
bepe79
addikt
válasz
KSparrow #12338 üzenetére
Nem csak a Népliget állomás volt lezárva, de csak a Határ útig jár vágányzár miatt
, így Te, és én, akik a XVIII. kerületben lakunk, szállhatunk át ott a 136E-re vagy az 50-es villamosra (ki-ki kedvtől, vérmérséklettől és időtől függően). A hányás és hajléktalan-vizelet-szar szagkombinációjú járművekről már ne is beszéljünk, amik meglehetősen ritkásan indulnak a Határ útról, a minap vagy fél órát vártam a kib@szott 85-re, az már csak hab a tortán, hogy a légkondi meleget fúj a 30 fokban és közel 50 megállóval 1 óra alatt jut el az Örsre. Na szal' BKV s.-cks. Mindezt 10K-s havi bérletért...
-
zorzy4
addikt
Szépen kezdje mindenki leírni, hogy jön e az ft-re, mert asztalt is kell foglalnom! 17.én lesz a 7.ker Kazinczyi u Bobek kávézóban 4ó-kor!
-
KSparrow
őstag
Na ez a mai nap is jó volt. (legalábbis eddig)...
mikor jöttem a 3-as Metróval, az csak a Nagyvárad térig járt, mert bombariadó volt a Népligetnél. ja, és a legjobb, hogy a Telenor se ment (és a Djuice se) mert dolgoznak a Hiperneten. így egyik telefonomon se volt térerő, és egy megállóra voltam a metróban a gyanús csomagtól. se sms, se telefonálás. na mindegy. aztán találkoztam egy régi tanárommal is, meg szereztem egy piros, szép állapotú, keveset használt 5030 XpressRadio-t a 1616 mellé
a vicces, hogy a 1616 nem tud semmit, de van benne a rádióhoz egy 3,5mm-es Jack, míg az XpressRadio-ban csak 2,5mm-es van. ja, és oldalra kitették az oldalsó zenelejátszó gombokat (értelemszerűen a rádiónak, szóval ami pl az 5310-esen a play az a rádiót indítja) de hangerő gombok nincsenek oldalt. de van benne elemlámpa és beszélő óra, és a rádióhoz nem kell neki külső antenna, headset nélkül is veszi a rádiót. Persze memokari, kamera, mp3, de még galéria menüpont sincs benne.
-
törölt tag
Ma megérkezett a 100% refurbished kaméleon 6210-em. Csodaszép, és matt az egész készülékház, ráadásul még az illata is olyan, mint a korabeli új telóké.
Egy dolgot nem tudtam kitalálni, hogy lehet azt beállítani, hogy a teló CSAK rezegjen híváskor és sms-kor?
-
bepe79
addikt
Nagyon szépen köszönöm a választ, ma sikeresen szert is tettem egy ilyen Samsung M7500 Emporio Armani készülékre!
A stílus és a minőség Armani, az ár pedig Samsung, ezért nagy pirospont jár érte, és már most ezerszer jobban megkedveltem, mint a Sonim-omat, ami megy a polcra.
Végre tudok ébresztésnek saját MP3-at beállítani, végre tudok saját MP3-at beállítani SMS-hangnak, végre belefér a zsebembe a telefon (kb. harmad olyan vastag, mint a Sonimom), végre vállalható a külső is, és nekem nagyon-nagyon bejön.
Felhívtam Budapest összes GSMboltját, de sehol nem volt már, és még rendelni sem tudnak, mert a nagykereknek sincs egy darab sem, és ráleltem egy hírdetésre, amiben használtan hírdették. Elmentem érte ma kora-délután, és ahogy a srác mondta, tökéletes állapotban van, újszerű, sehol nincs leverve, nem kopottak a sarkai, a kijelző is jó állapotban van, de visszaraktam azért rá a gyári fóliát is, és dobozostul, minden tartozékkal kaptam meg. A doboz előtt le a kalappal, minőségi, jól összerakott: a teló dobozán belül egy ilyen zipzárral szétnyitható kis bársonybélésű akármiben ül a teló, és a zsebecskéiben vannak a tartozékok, nagyon ott van a szeren. Nincs benne WiFi, meg GPS, de engem aztán nem éredekel, netezni bárhol, bármikor lehet most már mindenen, GPS-nek meg ott a Garmin navim. Úgyhogy nekem nagyon pozitív az összkép! -
KSparrow
őstag
ezért szeretem a Nokiát: elhagytam a 6310i csengő hangszóróját a telefon pucolása alatt, aztán a porszívó fölszedte. ugyan nyeltem egy kiló port, mire megtaláltam, de a cucc azóta is megy. (jó, kifújtam a mocskot belőle, de akkor is, 3 napot állt a tömény porban.)
-
Ricardooo
tag
samsung v200 retró?
-
pszili8
aktív tag
válasz
#43960832 #12317 üzenetére
A BB-knél a 30 végződés a GSM/CDMA-t jelöli a 20-as végződés a wifit,a 10-es végződésűekben meg gps szokott lenni,de persze van 1-2 kivétel.Egyébként csak érdekességként tudtátok,hogy a Nokia E61,E66,Siemens SK65 BB licensz?Az E61 en még a BES is regisztrálható állítólag.
-
bepe79
addikt
Hi All!
Itt is felteszem a kérdésem, mert az ide járó fanatikusok jobban képben vannak a régi, és az új mobilokkal kapcsolatban is, mint a többi részlegen. Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e ehhez a koncepcióhoz: [link] hasonló mobil jelenleg a piacon? Tehát ami alatt / körül ilyen állandóan aktív megvilágítás van, akár eszi az akksit, akár nem. Várom az összes tippet / ötletet, mert nekem irtóra bejön ez a Tron-koncepció, de valószínűleg soha nem lesz belőle semmi.
Köszi: Bepe
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #12305 üzenetére
Most figyelem,hogy ha full térerőm van néha akkor sem megy.Lehet beviszem majd egy GSM-be nézzék meg mitől lehet ez.
Álltalában ezt írja ki:
Segélykérő hívás létrehozása nem sikerült(#12306) KSparrow Szervízkód? *#7370#-re gondolsz?
Life timer: 221:31
V4.0642.1.05
24-11-2006
RM-67 -
csoda120
aktív tag
Vasárnap kimentem a zsibibe és vettem egy nagyon szép állapotú N71-est!
8k-ért adta volna az ürge,de végül 6k-ért hoztam el
Minden hibátlanul működik rajta,egyedül a térerő szarakodik
Szinte csak minden 10. hívás megy ki.Ha megkezdem a hívást akkor egyből lemegy a térerőm.Szerintetek mi lehet a baja?Végfok,szoftver? -
zorzy4
addikt
Nézzétek meg a videót lehetőleg teljes képernyőn hd ra állítva. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest