Hirdetés
- CES 2026: Egyik füleden be, a másikon ki
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Garmin topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronos3000
senior tag
Szinte bármelyik régi telefont jobban szerettem mint a mostaniakat,volt akkor még egyéniségük...Nagyon jó ez a topik,egy csomót végigolvastam,és a régi telefonokkal együtt,a régi emlékek is jöttek...
Én egy régi telefont szeretnék igazán újból, volt egy Philips Spark nevezetű elég ritka kihúzható antennás szépségem,úgy 2000-környékén,azóta sem láttam...:-((( -
zorzy4
addikt
Egy két ritka dolog marcinak és nekem. [link]
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow
üzenetére
Guglival megnéztem és elvileg csak 6020 és 6021-es hez jó.6680 és N70 is szélesebb azt az autós tartót pedig így képről fixnek látom

Ha csak személyesen vehető át,akkor annak az illetőnek aki érte megy és postára adja (saját költségén) annak cserébe adok belőle pár db-ot (db megegyezés kérdése) -
csoda120
aktív tag
válasz
üzenetére
Nekem nem a járulékokból gyűlt fel,hanem a termék kiemelésekből.Főoldalra kirakás és lapon elsők közzé tétele,de sajna nem sokat értem el vele,többet nem is csinálok ilyet,nekem nem éri meg...

Sajnos ahoz nem.Remélem rosszul olvastam,de úgy tűnik,hogy csak adatkábellel használható,sima töltőt nem lehet bele dugni
Kerestem guglival képet a hátuljáról,de nem találtam,az összes kép az elejéről van...Az autós tartó meg most néztem,hogy csak 6020 és 6021-hez jó.Na de mindegy 600ft-ot akkor is megért 
-
csoda120
aktív tag
válasz
üzenetére
Akkor ideje lesz utalnom!
Kicsit elszaladt velem a kiscsikó és túl sok "extrát" vettem igénybe
Inaktív itt mit takar?Nem tudok terméket felrakni,licitálni,üzenetre válaszolni stb?Na gyerekek kinek kell asztali töltő vagy autós tartó?
Remélem a termékleírás nem lett elírva ( Az ár 20 db-ra vonatkozik )és az eladó nem fog mentegetőzni az alacsony ár miatt! -
törölt tag
válasz
csoda120
üzenetére
Fizetési határidő + 1hét = figyelmeztetés,
fizetési határidő + 2 hét = inaktívvá tesznek,
inaktiválás után 8 nap = behajtókhoz közvetítik az ügyet és küldenek egy csekket a kamatos tartozásodról megspékelve egy 3-4 ezres eljárási költséggel.Én jelenleg a másodikban vagyok valami 600Ft miatt.

Nagyon úgy néz ki, hogy egy szürke 6210-est fogok venni a korábban említett telók közül. (100% refurbished, új akkuval, töltővel, házzal stb.)
-
csoda120
aktív tag
válasz
novinyul
üzenetére
Kívánom,hogy nyugid legyen

Gratula az EF81-hez
Mostanában én is kezdek ráfüggni a kis Siemensekre
Nemrég vettem egy full dobozos SL75-öt,annyi a baja,hogy szallagkábel hibás 
(#11883) pszili8 Gratula hozzájuk!A Z1 nagyon baba
Szombaton kimentem a zsibibe!Termés:
8800 dokkoló:500ft
Lelakott,kijelző törörött,de működő E50,Hibátlan házas (sehol sincs megrepedve,leszakadva a gumi) angol menüs 5210: 1200ft -
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Vatera,nem olcsón de megérte.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Kaptam egy ismerőstől.

-
-
csoda120
aktív tag
válasz
novinyul
üzenetére
Aztaaaa

Mi történt?Téged is lehet látni ebben a rohanó világban?!

Lehet gratulálni!Van 2db Samsung A800-asom.A régire még lehet emlékszik is valaki,az amelyik külföldi függős.Szereztem egy hibátlan állapotút,de a kijelző csak világított.Na mondom a kettőből 1-et és királyság.Igen,csak a vége nem hapy end,ugyanis nem tudtam a nyitómehanikát szétszedni és addig feszgettem,hogy teljesen elszakítottam a jó szallagkábelt
Már így utólag jobb lett volna,ha a kopottas házban hagyom és csak az alaplapot cserélem ki

-
kadam4
tag
Ezt ma találtam az egyik telefonos dobozban:
[link]Használta valaki régen a Westel Hangújság szolgáltatását?
Azért a Bálint gazda tanácsaira kíváncsi lennék.
-
zorzy4
addikt
Ismeri valaki a tagot? Meg kéne győzni, hogy ez a csak egyben adom el nem működik.[link]
-
csoda120
aktív tag
válasz
üzenetére
De az Panasonic ez meg Nokia
A 6800-nak alapból van egy egyénisége.Majd egyszer egy E70-est akarok,de nagyon nagyon!Csak elég nehéz találni na meg drága is 
#11862) KSparrowJójó,lehet igazad van,de amiket vaterán 15-20 fölött árulnak azokat csak árulják hónapok múlva is,mert eladás nem lesz belőle,annyi pénzt senki sem fog kiadni érte.A matrica meg azért sokkal jobb lenne ha egyezne,már ha valaki tényleg ennyire megkímélt telót akar venni és ennyi pénzért akkor azon stimmelje minden...

-
KSparrow
őstag
válasz
üzenetére
nem azt írtam, hogy eredeti, hanem hogy gyári a rajta lévő ház, nem utángyártott.
Csoda120: annyira nem érzem irreálisnak. kicsit magas, de nézz szét a vaterán, a legtöbbje kínai házas. ez nem. a matrica meg sztem tökmindegy, boltos ismerősöm is így passzolta el. csak tisztázom, mert sztem így fair. -
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow
üzenetére
Nekem is bejön nagyon,egyik legkedvesebb telefonom.Hihetetlen mennyire kézreállnak a gombok!A világítás ki/be kapcsolása meg nagy okosság,feleslegbe nappal nem szívja az akksit!
Nem tudom meséltem-e,de megjött az SL75!Egyszerűen gyönyörű egy telefon
Kicsi,kompakt,minden kézreáll,szép a színösszeállítás...Már csak majd egy szallagkábelt kell cserélni benne és tökéletes lesz!Dobozzal együtt 3k-t szerintem lazán megért 
Szép szép a 6310i-d és gratula is hozzá,de az ára kicsit irreális szerintem
Főleg,hogy SW-matrica IMEI szám nem stimmel -
KSparrow
őstag
válasz
csoda120
üzenetére
beza. jóaz. túlélte azt az esést, amit nálam valaha kapott egy telefon: egy egész emelet, kiesett a zsebemből, és a legfelső lépcsőnél lezúgott, direkt a parkettára. de nem tört el
azóta inkább csak a polcon van 
Hátha valamelyikőtöket érdekel:
eladó 6310i
-
TommyX_
őstag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Az N-Gage még mindig "menő", bár hallottam 1-2 embertől aki azt mondta rá, hogy dedósoknak való.

Most jut eszembe:
Amikor először volt N-Gage-m és látták nálam az iskolában, egy osztálytársam megszólalt, ezzel telefonálni is lehet?
-
TommyX_
őstag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Rám akkor néztek úgy mint egy UFO-ra, amikor telefonáltam az N-Gage teloval.

Biztos gondolták magukban, hogy van egy kis bajom
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Mi lett az x8cal?
-
Earl_Muttley
őstag
-
KSparrow
őstag
-
pszili8
aktív tag
-
KSparrow
őstag
-
KSparrow
őstag
válasz
kadam4
üzenetére
megszakadt a kapcsolat frissítéskor? szervizben talán Box-szal meg tudják még csinálni. ha nyomkodod vmelyik gombot, visszajön még néha a világítás?
az 5310 ugyanezt csinálja nekem, a 10.10-es szoft volt rajta, a kezemben halt meg egyik percről a másikra, épp BT-on küldtem rá fájlt. -
kadam4
tag
Sziasztok!
Kaptam egy Nokia N70-est. Azt mondták, hogy szoftvert akartak cserélni rajta, de nem jött össze. Ezért most bekapcsoláskor felvillan a kijelzőn a Nokia felirat, majd kikapcsol.
Szerintetek helyre lehet még hozni? -
golya32
senior tag
Nekem is van olcsó telóm eladó

6301 tmobilos nincs akku, de új a ház 2e
6600 sw kell neki mert néha fagyogat, fekete ház. 2e
6650 független a kamera nem működik, valaki összeragasztotta a kijelzőknél a telefont ezért nem lehet szétszedni, a csengőhangszóró halk de minden más működik. Ragasztásnál csúnya. munkástelónak használtam de most jött egy másik. 5e -
zorzy4
addikt
Nokia 5210 eladó! Házcsere ráfér, de belül a telefon hibátlan szép állapotban van. Független. 2000ft
-
zorzy4
addikt
Ez a 2300 nagyon jó kis telefon, most hogy így használom. Kár hogy a fiatalos stílusára a naptár kihagyásával erősítettek rá

-
KSparrow
őstag
mit találtam:
[link] -
KSparrow
őstag
válasz
Lacazr93
üzenetére
ugyanaz, mint a Nokia 450, csak rajta van a plexin,hogy: -T- - -C - Tel -
de van egy fönt a neten, az egyetlen amiről tudok, egy másik gyűjtőnél:[link]
egyébként már csak egy 2140, és egy RinGO1 (a kékeszöld) hiányzik,Oldmobil gyűjteményéből, illetve egy 6650, az első 3G Nokiakell, és meglesz az összes Nokia, amiről gyűjteményben tudok. -
KSparrow
őstag
Na megérte ma kimenni a piacra. egy HS-1C komplett kamerás headset, illetve egy karcmentes Nokia C6. (nem az új, a Nokia 450-re hasonlít, osztrák, és C-netz-en üzemelt)
a kettő együtt 1200. a headsethez an dobozom is, szóval fasza.
a C6 matt, gyönyörű, az alján a kupak is megvan, és a gombsor is fehér. és beindult, a kijelző is gyönyörű.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- Sophos APX 320 -Kétsávos hozzáférési pont- Access point , Több db
- Sophos UMT220 rev5-7port - Túzfal
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én egy régi telefont szeretnék igazán újból, volt egy Philips Spark nevezetű elég ritka kihúzható antennás szépségem,úgy 2000-környékén,azóta sem láttam...:-(((

Nemrég vettem egy full dobozos SL75-öt,annyi a baja,hogy szallagkábel hibás 
,de most már kezd nyugalom lenni(remélem
!Dobtál volna egy p.ü.-t és most nem lenne 2 rossz A800-d 
.Remélem beadja a derekát,van a képeken finomság a számomra is

Kicsi,kompakt,minden kézreáll,szép a színösszeállítás...Már csak majd egy szallagkábelt kell cserélni benne és tökéletes lesz!Dobozzal együtt 3k-t szerintem lazán megért