-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fullextra
tag
válasz
trassher #379 üzenetére
Kedves Trassher!
Nekem a sima 8910be 2500Ft volt a szoftver frissítés, szerintem a 8850 ugyanilyen árban lehet.
Nálam 8800-nál a ugyan ez a gond volt ,mint a Te 8850-ednél, és ott a szoftver frissítés 70%-ban megoldotta a gondot, plussz :vettem hozzá egy sirocco akkumulátort , ezáltal tökéletes lett.Szerk: szerintem, a 6.-at válaszd, jó ár, gyári karosszéria, doboz, ezek mind pozitívumok.
ha lehet, válaszd a személyes átvételt! -
fullextra
tag
válasz
trassher #374 üzenetére
Kedves Trassher!
Az általad írt problémán egy szoftver frissítés, és egy akkumulátor csere helyre tenné a dolgot.
Nekem volt 8910i-m: sokan szidják a kijelzője miatt, persze :nem olyan mint egy N95-nek a 320X240pixele, de használható, sokan szidják, hogy többször kell tölteni, mint monochrome kijelzős társát, ez sem igaz, mert nekem simán eldöcögött hetente egy töltéssel(gyári akkumulátor), mikor monochrome kijelzős társát négy naponta már tölteni kell.
Szóval a szidalmak ellenére legalább olyan jó a 8910i, mint a 8910.tudnivalók: 8910i-t csak fekete házzal gyártottak, sima 8910-et két színben schwarz és beige, sem gold, sem white nem készült belőle.
Nemrég láttam a vaterán Gyári Új 8910i-t ha érdekel nézd meg, bár annak megvan az ára
.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
trassher #374 üzenetére
Szia!
Én is néztem azt a telefont.
A kijelzője elég tré, olyan, mint a 3510i-ben volt, de azért nem olyan rossz, hogy emiatt kihagyd.Kerestem én is fehér 8910i után, de nem találtam sehol. Ami miatt pedig kizártam, hogy ez gyári, az, hogy nincsenek betűk a gombok felett. Szép, szép, de újrafújt, vagy utángyártott házú. Viszont van egy nagyon szép fekete a hirdetések között, 30 ezer forintért árulja a srác, nézz utána, nekem küldött nagyfelbontású képeket, tényleg szép állapotban van.
Én most a kicsit ütött-kopott 8910-esem használom elsődlegesként és az aksija neki is rakoncátlankodik. 1 hetet kihúz, de nem jelez, hogy merül, hanem telefonálás közben sipol aztán 5 másodpercen belül ki is kapcsol. Nemsokára visszaváltok az N80-ra kis időre, mert kell a GPS. Aztán jöhent megint a retro.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ford topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest