Hirdetés
- Google Pixel topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0rnad0
addikt
válasz
Earl_Muttley #11295 üzenetére
Van pár Siemens is ( M35, ME45, M65, stb )
Leharcolt R250 -
csoda120
aktív tag
Valaki ért innen a régi motorokhoz?(jawa,pannónia,ETZ stb) Találtam otthon egy pár régi motorhoz való alkatrészt és 1-2-re nem tudok rájönni,hogy milyen motor típushoz való
Ha valaki tud nekem ebben segíteni akkor kérem írjon privátot
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #11295 üzenetére
Nokia 5100 (amit keresek), Nokia 5210,(amire házat keresek) Nokia 5140i (amim van dobozzal).
Nokiáéknál ezek vannak. a 6250 nagyon jó darab, de zsebbe lehetetlen használni. olyan, mint a 9000. -
Earl_Muttley
őstag
Én most R250est keresek.
Vagy talán egy 6250est.
Még milyen strapa van ezeken és az R310en kívül? -
csoda120
aktív tag
Egy 6250-es nekem is kéne majd
-
szőröscica
addikt
válasz
#43960832 #11292 üzenetére
Nekem van egy 8910-esem, majd csinálok róla néhány fotót. Már vagy 3 éve nem használtam, elég jó állapotban van, a nyitómechanikája fel lett újítva, azután pár hetet használtam csak. Az aksija viszont szerintem döglött lehet már. 3 évvel ezelőtt még majdnem egy hetet bírt.
Vannak rajta karcok, főleg a kijelzőn, de szerintem polírpasztával el lehetne tüntetni őket, plusz a házon is vannak kopások, de elég jó állapotú. Jó, hogy van benne bluetooth. Lehet elő is fogom venni a napokban.
-
törölt tag
válasz
szőröscica #11289 üzenetére
Szerintem jók, én simán vennék ha ilyen típus kellene. Lehet, hogy nem eredeti gyári alkatrészekből újítják, de minőségre megfelelők és azt hiszem garanciát is adnak rá.
-
törölt tag
válasz
szőröscica #11284 üzenetére
E-bayen olcsón lehet kapni felújított 100%-os példányokat.
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #11283 üzenetére
venni akarsz egyet?
először is: legyen elég pénzed
amúgy meg: állapot, kijelző menjen, és ha feltolod a flipet, akkor fel kell kínálja a gombok lezárását. más nagyon nincs... (a mikrofont nézd meg természetesen, hogy jó-e.)
(#11284) joamilestoné
nem hiszem, nogy egyhamar találsz egyet, de sok sikert. én 3-ból raktam össze egyet végre, 2 év várakozással. nem is akarom eladni. mindenesetre sok sikert! -
szőröscica
addikt
Ha tud valaki szép állapotú 6250est eladót, szóljon.
-
Earl_Muttley
őstag
Valaki segítene abban hogy mire kell odafigyelni 8850 vásárlásakor?
-
kuntics
aktív tag
Hello
Nem érdekel valakit egy nokia 9210-es?
-
zorzy4
addikt
Na nem tudták megcsinálni a samsung m100ast. Annyi baj legyen így is különleges.
-
-
zorzy4
addikt
Eladó egy samsung sgh-x450 dobozos, telenoros, 1500ft. Csak személyesen, pesten.
-
csoda120
aktív tag
Rejtély!!!
Ericsson R520-at hogyan tudok szétszedni???Feszgettem egy kicsit,de nagyon nem mertem és nem is tudtam
-
csoda120
aktív tag
Mostmár rohadtul kezdem utálni vaterán a rejtett minimáláras hírdetéseket!!!
-
Earl_Muttley
őstag
Mai szerzemények:
Samsung R210s (szürke)
80a évekbeli "dect" teló.
-
KSparrow
őstag
válasz
arkades #11262 üzenetére
nekem 5210re kéne, mert tudok egy szuper darabot, de nem tudok rá házat.
ma a piacon találtam egy bekapcsoló gomb nélküli 6230-ast, itthon tettem rá egyet, de nem az igazi, lehet szar a gomb, és most ha áramot kap, beindul, meg a térerő se 100%, de sebaj, megy, és nem vészes az állapota. -
arkades
senior tag
Nokia 5100-hoz új házat nem tudjátok hol tudnák venni? Sehol nem találok.
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Jobb topikot nem találtam a kérdésemre, így ide írom, remélem nem baj.
Tegnap nagytakarítás közben ráleltem egy Nokia 6230-ra. Megpróbáltam feltenni tölteni, amikor bedugtam, pittyent egyet, felvillant a kijelző, és ki is kapcsolt. Ha lehúztam és újra bedugtam, eljátszotta ezt megint. Kontaktsprayt is bevetettem már az ügy érdekében, de csak nem akar tölteni. Két akkuval és két töltővel próbáltam, de mindig ugyanaz az eredmény. Van valami ötletetek?
-
golya32
senior tag
Hát ha csak azt nézed, a zsír új ház cserével 5e volt..
-
pszili8
aktív tag
Tegnap voltam megnézni az új lakásunkat,és egy GSM szervíz van az aljában
-
golya32
senior tag
válasz
T0rnad0 #11235 üzenetére
SL45 és ME45 nagyon jó telók voltak.
Ha az SL45höz lehetne normális, nem 3-4 éves vékony akkut szerezni biztos használnám második telónak. Én még a t-mobiltól vettem 100e körül, akkor még a vékony akku elment 3 napot. Múltkor vettem hozzá egy vékony akkut a vaterán, az már egy napot se ment el.ME45 nagyon strapabíró, bírta vizet, leesést betonra, autótetejéről le csuszást, egy éjszakát az esőben a fűben.
Szóval ha megvan minden gumi tömítés hozzá akkor nagyon jól bírja.Asszem úsztam is vele medencében, de utána már ki kellett szárítani.
Még mindig meg van most szereztem hozzá új házat, de már csak pihenget. -
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #11230 üzenetére
minek az neked? ha megvan a 9300, adom a telefont, az akku jó...
-
T0rnad0
addikt
válasz
Earl_Muttley #11230 üzenetére
-
golya32
senior tag
Felajánlom gyűjteményemet olcsón:
Nokia 1610 független töltő 2db
V369,0, V50 V3688, V3690+1db V50 alaplap, mind működik de csak 1db akku van és töltő
S65 letiltott
Benefon 450Mhz még tölti magát, nagyon jó állapot.
A1018 nem kapcsol be
Nec e616 független töltő 2db akku
házak előlapok 6110, philips genia, sagem kinyithatóEgyben 10e-ért vihető, külön nem adom!
-
zorzy4
addikt
Új szerzemény [link]
-
csoda120
aktív tag
válasz
T0rnad0 #11222 üzenetére
Nem igazán
A gumi részeit már megette az idő és a töltő csatlakozó takarója is le van szakadva.Bekapcsol,működik,de nem talál térerőt.
Pár napja,egy hete volt vaterán egy t68i kamerával,ráióval.Asszem a papírjai is megvoltak.Azt jó lett volna megvenni,de inkább hagytam.Pedig nem is kelt el sokért
-
csoda120
aktív tag
válasz
zorzy4 #11214 üzenetére
Igen álltalában pakkokban veszek telefonokat,sokkal jobban megéri
6600,6610,3330=4500ft postával
5510=2500ft postával
T200=1000ft postával
T29s=1600ft postával(#11217) T0rnad0 Igen Vaterás
Külseje elég ütött-kopott és a flipje is elég gyenge,dem olyan erős már benne a rugó,de a működése hibátlan.Térerő is rendbe van.
-
Earl_Muttley
őstag
Mai szerzemény:
Samsung D880.
Meg 1 Panasonic telefax.
Ingyen volt mindkettő
-
zorzy4
addikt
Az én mai zsákmányom egy samsung m100 mp3 telefon. Sajnos nem működik, de van kihez fordulnom ez ügyben.
-
csoda120
aktív tag
Mai bevételem :
Nokia 6600,6610,3330,5510(dobozos)
Ericsson:T200,T29s -
jannuss
tag
Sziasztok!
Én büszkélkedhetek egy MOTORLA t722-esel, igen ez nem T720, hanem 722-ez nem jelent meg magyarországon. Nekem is felvidékről van. Csak egy baja van a kijelzője nem műxik. Most vagy kijelző vagy vezetékcsere lesz. Amugy bekapcsol, meg hallod a hangján, meg hivni is lehet vele:-)
Ha lesz pinzem megcsináltatom:-)
Régen megvolt a hozzá csatlakoztatható kamera is, brultál 15ezer volt, nem is tudom mennyi ideje ...jó régen.
-
zorzy4
addikt
Na a benefon dragon sem lesz meg mert már 4000nél tart a licit, én meg 2000 többet nem adok érte. És úgy tűnik a samsung sgh-500 eladójával sem tudunk megegyezni, hogy külön eladja
.
-
golya32
senior tag
Elég jó kis teló, de nekem már kicsik a betűk rajta.
-
golya32
senior tag
Sajnos csak a synbiánok tudják a névrészletre keresést.
-
golya32
senior tag
Hi, nekem van SL42 ha kell..minden tartozékkal.
Se T700 független.
Vagy vegyél e50-t
De a 6303 telenorost is oda adom ha kell olcsón.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, Galaxy AI 2028. 02.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest