- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
OSERANSKY
junior tag
válasz
Trooper82 #261 üzenetére
Úgy tudom, csak a 'Rugged Armor'-ból lesz rá.
Nem tudom mi van a SPIGEN-nel tavaly óta.
Xiaomi 13-ra is már csak a Rugged volt itthon kapható, hiába kerestem folyamatosan.
A 'Hybrid Armor' meg a 'Tough Armor' volt a SPIGEN-től, amit évekig használtam a telóimra, nem olcsók, de az legalább minőségi védelem volt...
Így maradt a Nillkin Super Frosted Shield Pro, de teljesen jó az is amúgy. -
OSERANSKY
junior tag
Na nálam meg pont hogy a szokásos értékekre is állítva mindent, nagyon halknak tűnt a teló... Pofásabban néz ki, azt aláírom, viszont a legtöbb ilyen kijelzővel szerelt készülélre úgy kell szabályosan vadászni megfelelő üvegfóliát, plusz akkor még tokbarát is legyen, hogy ne nyomja fel a széleket...
-
OSERANSKY
junior tag
-
OSERANSKY
junior tag
válasz
Trooper82 #181 üzenetére
Ez megint zakó lesz...
Épp erről beszéltem.
Tele a padlás ígéretekkel.
De mit is várunk, amikor a másik (számozott) ágon bepárásodik az idei egyik csúcskészülék kamerája.
Sz*r vicc kategória.
Globalon még V14.0.7.0.TNOMIXM-nél tartanak, bár az már kinn van február 21.-e óta.
Nagyon meglepődnék, ha az EEA-ág április végére megkapná az első HyperOS frissítést.
Fog itt még csuklani a Xiamiaú, nemkicsit.
NAGYON -
OSERANSKY
junior tag
Oké, kösz az infó-updatet, de továbbra is furcsállom hogy miért nem alapból 5000 MAh-t jelzett már elsőre is az app. Akkor okés. Hát éppen ez az. Ez a szokásos baromság, amit már fejlesztők is elismertek, de valahol persze érthető. A korábbi modellekre talán gyorsabban megvan a frissítések optimalizálása. Persze, így van, ne kapkodjanak. Csak akkor nem kell ígérgetni, hogy ekkor meg akkor elérhető lesz, aztán rendre nem...
-
OSERANSKY
junior tag
Üdv!
Te már a 2. vagy akinél jelentkezik ez a becsült kapacitás probléma, így rákérdezek: Note 13 Pro+ 5G a teló, biztosan? Előre bocs a hülye kérdésért, de én is DevCheck-et használok, abból is a Pro verziót és első telepítés után is 5000mAh-t jelzett ki az aksi résznél az appban. Már csak ezért sem értem mi lehet itt a gond... A mellékelt 120W-os gyári töltővel kb. 20-25 perc kell hogy legyen a teljes töltés, de az 0-ról 100%-ra vonatkozik. Ezért nem vásárolok használt készüléket, tudom hogy nem mindenki osztja ezt, de sosem tudhatod, hogyan használta az előző tulaj, mit csinált vele, stb., a hirdetésben, amikor eladja, mivel szépített, mit titkolt el... -
OSERANSKY
junior tag
Hát... Ezt majd döntse el ki-ki maga. Szerintem lesznek vele gondok még. A puding próbája sajnos még mindig az evés... Level 8-as Developertől jött a válasz/infó, külön jó volt olvasni, hogy leírta az üzenetében, hogy a Xiaomi üzleti terve nem tökéletes, nagyrészt csak dobálják kifelé a telókat egy rakásra, sőt kiemelte hogy a későbbi frissítések hoznak majd igazi áttörést, illetve stabilitást a HyperOS-re...
-
OSERANSKY
junior tag
Srácok, BIZTOS forrásból értesültem, hogy ebben a hónapban érkezik a telóra az első HyperOS frissítés, szóval kitartás!
-
OSERANSKY
junior tag
Gyanús ez nekem, de elég régóta...
Itt valami sundám-bundám megy a háttérben, a probléma az, hogy ha vannak gondok a frissítések tesztelésével, akkor ne ígérgessenek előre, nem kell beharangozni semmit előre, ezekkel a felbukkanó hibákkal pedig nem tudok mit kezdeni.
Mint kiderült, a szolgáltatók is belenyúlnak a ROM-okba, ez pedig nagyon nem jó.
Beta testerként is észrevehetően lelassult v. sokkal inkább hosszabbodott az OTA update-ek érkezése.
Gyakorlatilag kiszámíthatatlan, mint az időjárás, semennyi pénzért, semelyik kategóriában nincs már semmire garancia... -
OSERANSKY
junior tag
Szia!
A legutóbbi, amit nekem manuálisan kellett feltennem, az a V14.0.5.0.TNOEUXM... Ígérgetés van arra vonatkozóan, hogy hamarosan frissül az aktuálisra, illetve jön a HyperOS is rá, de tudjuk mennyit ér egy ígéret az utóbbi időben a Xiaomitól. SZÉGYEN, hogy a Note 10S-re is bejelentették már, hogy az elkövetkezendő napokban / hetekben frissül...
-
OSERANSKY
junior tag
Most olvastam hogy még bőven ülnek a fejlesztők a frissítéseken. A fejlődés íve, a másik oldalról meg a hanyatlás rutinja... Redmi Note 13 Pro 5G, a sima, meg néhány 'lentebb' lévő változat megint hamarabb kap HyperOS update-et. Nonszensz amit pár éve művel a Xiaomi
-
OSERANSKY
junior tag
válasz
Trooper82 #130 üzenetére
Veterán SPIGEN-es voltam, de sajnos nincs. Remélhetőleg lesz, abból is a Tough Armorra ruháznék be, de sajnos az újabb telók többségére örülhet a user, ha a Rugged Armorból jön Magyarországra... Egyáltalán nem csúszós. Rendesen védi a készükéket, és fogásra is érződik hogy benne van az anyag tisztességesen. 3 féle is kapható belőle, és elég jó árakon.
-
OSERANSKY
junior tag
válasz
dragonfx #116 üzenetére
Szia!
A Pro+ 5G-ben jobb a proci a sima Próhoz képest. És például nem elhanyagolható tény a 12GB RAM, az 512GB belső tárhellyel, ráadásul 3.1-es UFS. Több mint bőséges. A Pro kijelzője nem ívelt, hanem sima. Ez mondjuk nem vészes, kinek melyik jön be. Ha régebbi fülest használnál, akkor a Pro. Ott meghagyták a 3,5 mm-es Jacket. A védelem az IP54, a Pro+ 5G-nél IP68. A töltés 67 wattos, a Pro+ 5G-nél 120-as, azt se felejtsük el. Ha engem kérdezel, a Honor felejtős. Viszont sima 13T v. 13T Pro nagyon jó választás lehet, szépen megy lefelé mind2 ára!
-
OSERANSKY
junior tag
Azt a kínlódást figyeljétek majd itt is a frissítésekkel... Már rég nem foglalkoznék vele, de 2 hét alatt harmadjára / negyedjére hazudtolja meg ismét magát a Xiaomi. Össze-vissza ellentmondások egy rakat oldalon, ISMÉTELTEN. Az egyébként milyen már, hogy a hivatalos weboldalon még fenn sincs a teló, a ROM szekcióban? Komolyan mondom, ha itthon kapható lenne, akkor már 1000X inkább egy Redmi K70 Prót vennék
-
OSERANSKY
junior tag
válasz
Trooper82 #112 üzenetére
Lesznek még hibák vele... Szerintem bőven. Akkor nálad is halkabb, mint kellene? A kijelzővel nincs baj, az oldalt lekerekített panelt meg lehet szokni, mondjuk üvegfóliából még csak Spello 3D+ elérhető rá, de az legalább minőségi, bár meg is volt az ára. Tokból meg csak Nillkin Super Frosted Shield Pro
-
OSERANSKY
junior tag
válasz
Trooper82 #110 üzenetére
Idáig nem tapasztaltunk vele problémát. Viszont a hangerőt a Beállításokon belül a szokásos értékekre állítva is szokatlanul halk pl. a billentyűzethang is, de már meg sem lepődöm. Frissítés megint a szokásos: hiperlassúság rulez. Ezt is megszokhattuk már. Ebből májusra / júniusra HA lesz első HyperOS v. még később...
-
OSERANSKY
junior tag
válasz
Luck Dragon #35 üzenetére
Szerintem most egészen egyedi lett, a 4 féle hátlapi színnel.
-
OSERANSKY
junior tag
Tavaly októberi biztonsági patch-el érkezett és nem talált frissítést a rendszer.
A Xiaomi hivatalos oldalán még fenn sincs a teló a ROM szekcióban, de gondolom idővel felteszik.
Manuálisan kellett leszednem rá Keresztfiamnak a 2024 januári biztonsági patchet is tartalmazó V14.0.5.0.TNOEUXM frissítést.
Gond nélkül felment és váltotta a gyárilag rajta ücsörgő V14.0.2.0.TNOEUXM-est.
A widget-rendszer az új, több méretben is 'kipakolhatós', szóval én már semmit sem értek.
MediaMarktban lett vásárolva, gyors promóciós regisztráció után tegnap hozta meg a futár hozzá a Xiaomi Smart Air Fryer 6.5 Literes forrólevegős cuccost.
Piros pont, hogy ezúttal ilyesmire is gondoltak.
Szerintem korrekt teló, egy vezetéknélküli töltési funkciót azért hiányolok, de akkor nyilván drágább lett volna, a kijelző üdvözlendő, személy szerint nincs bajom az ívelt kijelzővel.
A 12GB memória és az 512GB belső tárhely pedig igencsak kiadós és biztosan jól fog jönni mindenkinek.
A semmirevaló és évek óta változatlan 2 megapixeles makrón már csak a fejemet tudom csóválni, és közben mosolygok...A teszt átfogó, gratulálok hozzá és köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Death Stranding (PC)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged