- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubertus33
tag
Én meguntam és unlockoltam a telót és feltoltam rá fastboot romot az 1.0.6.0-ás verziót ha már magától nem szeretne frissülni...
-
hubertus33
tag
válasz
hubertus33 #378 üzenetére
Illetve ha sima.globált romot teszek fel és visszazárom a bootloadert a gari megmarad ugye?
-
hubertus33
tag
Hát emberek....
Botrány ami a frissítéseket illeti.. végre kivártam az időt hogy unlockolhassam a telefont feltettem egy régebbi verziós miui-t erre csak a 14.0.7.0 frissítést ajánlja fel... kezdem azt hinni hogy sehogy sem lehet erre rárakni a hyper os-t ha a 14.0.2.0 ás ra akartam feltenni a hyper-t azt írja hogy nem stabil rendszer van a telefonom... gyalázat
(Sorry, flash to this stable version not allowed)
-
hubertus33
tag
válasz
hmatthew19 #351 üzenetére
Szia!
Azóta sajnos nekem sem jött a minap vettem észre hogy kint van egy áprilisi security update-s hyper rom de még csak stable beta verzióba és sajnos a 14.0.7.0 ás miui ra nem lehet feltenni other reason hibát ír.. gondolom mert beta. De már úgy látszik lesz valami szerintem 1-2 nap frankó lesz.
-
hubertus33
tag
Köszi siker de 168 óra lett belőle sebaj
-
hubertus33
tag
Én elakadtam ott hogy mikor unlockolni akarom a telót és össze akarom kötni a mi fiókot a fejlesztői menüben a telefonnal akkor azt írja hogy rendszer frissítés van folyamatban próbáljam később... pedig nincs folyamatban semmi.. Csináltam egy gyári visszaállítást és akkor is ezt írja... Valami ötleted nincs esetleg?
-
hubertus33
tag
Szia!
Telefontok Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G - átlátszó szilikon tok (tokgalaxis.hu)
Én nekem van egy ilyen teljesen bevált nem nyomja fel a fóliát
-
hubertus33
tag
Üdv!
Látom megjelent eux-ra is a hyper os
Az lenne a kérdésem hogyan tudom feltenni 14.0.7.0 eux-ra?
Köszi a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged