- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
simihun
aktív tag
válasz
OSERANSKY #173 üzenetére
Az akkumulátor menü pontnál a töltési sebesség növelése nem volt bekapcsolva. Így már azért más a leányzó fekvése. Ezen a téren minden pipa. Az akksit reggelre 5%-ig lemerítettem, onnan küldtem fel százra és hozta a 20 percet. A kapacitás megnövekedett, egészen pontosan 4880-at mutat, de nem a pro verziót használom. Nem lesz gond vele
Nekem nagyon bejön a készülék, Note 12 Pro 5G-ről váltottam, amin már február elején ott figyelt a HyperOS. Az a készülék frissítés után kezesbárányként viselkedett. Neki voltak akadásai, néha iszonyat belassulásai, viszont frissítés után megszűntek. Gondolom a 13pro+ nál lassabban megy az optimalizálás, amivel nincs is gond. Inkább egy fullos verziót adjanak ki, mintsem egy foltozni való, elkapkodott valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest