- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
Pontosan . . . Meg még sok mindent . .
bmt50 Köszöni szépen nagyon jól . . Idén lesz 5 éves és patika .
A MIUI rendszert is meg kell ismernem . Izgatta a fantáziám .
Amúgy tetszene , csak eléggé korlátozitt azokhoz az alkalmazásoz , amiket ONE UI n használok . . De tetszik . A Hypert pedig nem engedem rá
Most még gyűjtögetek és beruházok egy Honorra . A Magic is érdekel . . -
TomPack
őstag
Csak Play-áruház van rajta gyárilag, és én még nem is hallottam hogy lenne külön szoftverboltja.
Xiaomi 13t Pro-ról jövök, semmi lényegi változást nem veszek észre. Sőt, inkább kigyomláltak belőle egy-két számomra hasznos dolgot.
Én nem várom. Én majd lehet akkor passzolom tovább ha lefrissült Hyper-re. -
TomPack
őstag
Nem jó, már próbáltam azt is...
Viszont egy másik kínom is lenne, a kamera beállításaiban sehol sem találom a brosúrában bereklámozott fotós cuccokat.
Illetve egyet megtaláltam, a ProCut-ot, amit ki-be lehet kapcsolni és elvileg kollázst lehetne vele készíteni, de nem jövök rá hogyan működik.Illetve a többi fícsőrt egyáltalán nem találom;
Ezeket hová dugták?
-
joysefke
veterán
ott volt egy CameraAPIfelrakási opció is, amihez nem kell.
-Download the necessary Camera2API zip file.
-Boot the phone into the TWRP custom recovery.
-Navigate to the zip file location and click on it.
Flash the Camera2API.zip file on the smartphone.
-Finally, reboot the device as usual to get results. -
OSERANSKY
junior tag
Hát... Ezt majd döntse el ki-ki maga. Szerintem lesznek vele gondok még. A puding próbája sajnos még mindig az evés... Level 8-as Developertől jött a válasz/infó, külön jó volt olvasni, hogy leírta az üzenetében, hogy a Xiaomi üzleti terve nem tökéletes, nagyrészt csak dobálják kifelé a telókat egy rakásra, sőt kiemelte hogy a későbbi frissítések hoznak majd igazi áttörést, illetve stabilitást a HyperOS-re...
-
OSERANSKY
junior tag
Gyanús ez nekem, de elég régóta...
Itt valami sundám-bundám megy a háttérben, a probléma az, hogy ha vannak gondok a frissítések tesztelésével, akkor ne ígérgessenek előre, nem kell beharangozni semmit előre, ezekkel a felbukkanó hibákkal pedig nem tudok mit kezdeni.
Mint kiderült, a szolgáltatók is belenyúlnak a ROM-okba, ez pedig nagyon nem jó.
Beta testerként is észrevehetően lelassult v. sokkal inkább hosszabbodott az OTA update-ek érkezése.
Gyakorlatilag kiszámíthatatlan, mint az időjárás, semennyi pénzért, semelyik kategóriában nincs már semmire garancia... -
jatszo
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Könyvajánló
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Update 08.08. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest