- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuksa90
őstag
válasz hubertus33 #265 üzenetére
Nagyjából sehogy. Ha leszeded, ellenőrzési hiba, tehát várod a csodát, hogy OTA frissítésként települjön...
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
peestike
őstag
válasz hubertus33 #266 üzenetére
Nekem jött ota frissítésként, semmi hókuszpókusz nem volt.
Meg is lepődtem rendesen.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
joysefke
veterán
válasz hubertus33 #274 üzenetére
igen
-
anrab
addikt
válasz hubertus33 #298 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
bubus66
nagyúr
válasz hubertus33 #336 üzenetére
Szia! köszönöm a válaszod, azt tudom, hogy garancia vesztéssel jár de a MiFlashTool-lal vissza is lehet zárni.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz hubertus33 #338 üzenetére
Ha vissza zárod akkor nem ugrik a garancia, legalább is Redmi Note 12 Pro-nál nem ugrott. Indonéz firmware volt rajta és lett kettő sárga folt a kijelzőbe, vissza tettem rá a EEA-t bezártam a BL és úgy ment a szervízbe, és simán javították. Én ennél is ki nyitom és megy fel az Indonéz.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz hubertus33 #340 üzenetére
Nekem kedden jön meg úgy írták 72 óra amig a BL nyitni lehet után felteszem az Indonézt vagy a Globált.
-
bubus66
nagyúr
válasz hubertus33 #343 üzenetére
Szia nem szabad arra nyomkodni mert megnöveli az időt.
Itt a leírás hogyan kell csinálni.
Videó72 óra múlva engedi kinyitni addig nem szabad kilépni, a Mi fiókból.
Xiaomi Community apk abból is az 5.3.31 letöltöd telepíted és a leírás alapján meg csinálod
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz hubertus33 #343 üzenetére
A fiók csatolásnál kapcsold ki a Wifit meg a mobil netet is.
-
bubus66
nagyúr
válasz hubertus33 #346 üzenetére
Akkor az is valami már. Számitógépen csináltad melyik Unlockerrel?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz hubertus33 #348 üzenetére
Köszönöm
-
Trooper82
senior tag
válasz hubertus33 #352 üzenetére
Atvaltod Svájcra a régiót és egyből dobja az 1.0.4.0-t. Már stabil.
-
anrab
addikt
válasz hubertus33 #359 üzenetére
Szerintem semmilyen régiót nem vált a telefon ha benne van a magyar sim. Utoljára Hongkongot próbáltam de azzal se.
Sim nélkül még nem próbáltam. -
aszti75
senior tag
válasz hubertus33 #376 üzenetére
Rájöttem,hogy hülyeséget írtam.Hiába,kora reggel van
[ Szerkesztve ]
-
hubertus33
tag
válasz hubertus33 #378 üzenetére
Illetve ha sima.globált romot teszek fel és visszazárom a bootloadert a gari megmarad ugye?
Xbox Series S, Redmi Note 13pro+
-
bubus66
nagyúr
válasz hubertus33 #379 üzenetére
Szia!
Ha a Globált teszed fel akkor hiába zárod vissza nem marad a garancia.Ha valami gond van akkor vissza lehet tenni az EEA-t.
-
aszti75
senior tag
Gyereknek van HyperOs a telefonján.Neki egy Redmi 13 C van,Global rom-mal,de vannak hirdetések
[ Szerkesztve ]
-
simihun
aktív tag
Nekem global romos keszulekem van, amit miui14-el vasaroltam. Elso talalkozasunkkor reklam mentesitettem a telot, majd HyperOs frissites utan nem jottek vissza a reklamok.
1x kellett megcsinalni. Youtubi segit a Xiaomi reklamok kikapcsolasaban -
bubus66
nagyúr
válasz hubertus33 #399 üzenetére
Az ellőtt mielőtt a H-t átnevezed M-re.
Vagy is először mikor Adat ellenőrzés megjelenik akkor az M átnevezed Mm-re a H-meg M-r mivel a M-tallóztad be neki és ha átnevezed a HyperOS M-re akkor azt fogja fel tenni. Elég hosszú idő nálam kb 30 Perc vol.
-
bubus66
nagyúr
válasz hubertus33 #402 üzenetére
Örülök neki, hogy sikerült. Csinálj egy gyári beállítások vissza állitását.
-
anrab
addikt
válasz hubertus33 #495 üzenetére
Nekem is ez van. Nincs köze a régióhoz.
Csak mákjuk volt.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz hubertus33 #500 üzenetére
Az unlockolás nem korlátoz bizonyos fizetős alkalmazásoknál? Rémlik ilyesmi jópár évvel korábbról, hogy vagy a bjútifulkártya vagy valamelyik bank appja köhögött, ha BL nem volt lockolva...
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
veterán
válasz hubertus33 #502 üzenetére
Ez jó hír. Mondjuk nálam függetlenként szó nélkül felficcent a tízhatvan, de még a nova launcher mellett is akadnak dolgok, amikbe esetleg belepiszkálnék esetleg.
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
axlfsi
veterán
válasz hubertus33 #509 üzenetére
Ha itt nem volt róla szó, esetleg tudnál nekem linkelni egy releváns XDA topikot?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Trooper82
senior tag
válasz hubertus33 #542 üzenetére
Szia. Kivételesen magyar.
-
krics
tag
válasz hubertus33 #560 üzenetére
Köszi a tippet. Sajnos nem vált be. Ez a 14.0.4.0(TNOEUXM) rom nagyon makacs :-)
-
sirály69
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest