Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Na kisebb kihagyással de végigvittem (első napos vétel volt).
Hát epic egy kaland volt az biztos. Minden fillért megért. -
Skynet258
veterán
válasz
marilllyo #4161 üzenetére
One s-en nagyon nem ritka sajnos, st dennisben 24-25 fls-ig lemegy sokszor, régebben raktam be ide videót amiben szépen látszik melyik konzolon higy néz ki és mennyi az fps. A one s volt a leggyengebb a konzolok között, a One X pedig a legstabilabb és ott a legrészletesebbek a textúrák is.
-
Skynet258
veterán
válasz
Mr_no_Name #1415 üzenetére
Abszolút egyetértek, amikor csak van egy kis időm már pörög is a lemez.
Ez az igazi openworld, igen nem fogják a kezed de fedezd fel magadnak, számomra jól van ez így.
Én egy buggal találkoztam, és ahogy látom a legtöbbeknek ezzel gyűlik meg a baja: az állat kocsisokkal. Száguldanak mint a barom sose lassítanak (max ha kilövöm őket az ülésből), így történhetett meg, hogy egy küldetés közben épp a vadon közepén camp-et kellett felállítanom (ez az ominózus medvés küldetés). Szóval a program szól üljek le azt craftoljak, nyomjam meg a... mittudomén, négyzetet? Na csinálom a dolgom, erre jön egy kocsis, elbasz miközben békésen ülök a székben és csinálom az oktató cuccot, pörgök hármat. Felkelek, alul a felirat, hogy nyomjam a négyzetet. Ok, de már nem ülök a székben a tűz mellett, nem csinál semmit. Leülni újra nem enged mert ugye azt hiszi ott vagyok... Load lett a vége mert ördögi körbe kerültem...
Egyetértek, hogy mindig meglep, hogy mennyire valósághű. A fenti eset után eléggé megutáltam a lovaskocsikat, mondom keresek egyet azt kilövöm a kocsist meg ha ott ül mellette akkor a spanját is. Jön is egy állat, lovagolok mellette, kilövöm a srácokat sörétessel ahogy kell, pár méter után a lovak rájönnek, hogy béke van őket nem bántom, megállnak. Látom lifeg egy lámpa a kocsi oldalán, hát akkor ebben van valami éghető, vajon ha megküldöm tüzes nyíllal mi történik? Hát az történt, hogy szétpukkant a pilács, és a szekér oldala szépen lángolni kezdett, a lovak beparáztak és menekülni kezdtek. Az egyre jobban égő szekérrel a seggükben. És minden úgy égett ahogy kellett, a lángok lassan terjedtek de sokáig szenesedett az a tróger szekér, a lovak meg mikor elégett a zabla egyik jobbra másik balra el a prérin. A kocsi megállt és még egy jó ideig égett magában, ponyva eltűnt, fa fekete lett.Megpróbáltam egy bezárt ajtón szétlőni a zárat (ha már lakatot meg láncot el lehet lőni), na ezt viszont nem tervezték be a játékba mert nem nyílt az ajtó több lövés után sem.
korte73: jó neked rajtam van 300 dolláros vérdíj, kicsit mókáztam a játék elején.
Postamesternél (vasútállomáson) lehet befizetni a csekket.
-
Skynet258
veterán
Hát nekem a DLC ló sehogy sem akar megjelenni... Vagy lehet megvolt már csak meghalt?
Harmadik lovat fogyasztom kb...
-
Skynet258
veterán
Egy szóval nem mondtam, hogy más a játékélmény vagy a sztori. Szarabbul néz ki mint One a X vagy a Ps4 Pro verzió, ennyi. Ezen lehet rugózni de önmagában ez van. Nem is értem, ilyenkor mindig előjön hogy de XY vagyok és azon tolom és márpedig nem igaz. Nézd végig a videót, alacsony a framerate és jóval mosottabb a grafika, kevesebb a részecske effekt. Ettől még jót fogsz vele játszani de a tények attól még tények maradnak, nem?
Azt mondtam, hogy a játék szar? Nem, nekem bejön. Azt mondtam, hogy a One X verzió a legszebb? Igen, ez látható elég egyértelműen, nem kell pixelvadásznak lenni ehhez. A One S verzió a leggyengébb grafikailag? Ez is eléggé egyértelműen látszik.
Akkor mi a f@szság?Ha élességet tolsz rá nem a framerate-et, a felbontást vagy a textúra méretet növeled... Egy gyenge felbontású képet fel lehet húzni Lightroom-ban? Jah, valamennyire, de sose lesz olyan mint egy nagyobb felbontású kép.
Részemről amúgy ennyi a témában, kár belekezdeni ebbe itt a PH-n mert számomra érthetetlen módon elkezditek védeni a saját platformot, hogy márpedig... hát akkor ott az elemzés, nem egy Gamestar által összerakott valami szarság, elég korrekten el is mondják amit mutatnak (persze angol ehhez nem árt).
-
Skynet258
veterán
Durva mekkora különbség van az Xbox One S és One X változat között... Na előbbi tényleg elég szarul néz ki.
Továbbnézve a videót pedig az is szembeötlő mennyivel részletesebbek a textúrák a PS4/One viszonylatban, utóbbi javára. One X-en legszebb a játék ez nem is kérdés.
-
Skynet258
veterán
Számomra eddig kiváló a játék, a grafika hangulatos és szerintem is nagyon szép - érdekes, hogy van aki szerint ocsmány mások szerint meg kiváló, elég szélsőséges jelzők ezek ugyanarra a játékra!
A bevezető rész lett szerintem kissé túltolva, bár megad egy alap Tarantino hangulatot, de pont jókor tűnt el a hó és a mindenhol jelenlévő köd. Sok a párbeszéd is az elején, furcsamód az első pár óra tök mást mutat a játékból ez sokaknak nem fog annyira bejönni. Aztán mikor megkapod a gyeplőt (minden formában) és a játék elengedi a kezed... mész amerre akarsz. A karakterek jók lesznek már előre látom,
hallom valahol lövöldöznek, ott egy fószer aki célbalő agyag kancsókra, mondja Mexikóból jött és ő nagyon jó lövő, keresi aki jobb nála bár ilyen nem nagyon lesz. Mondom jó, itt van a 10 dollár, fogadjunk. Nyerek, erre azt mondja jó, nagyon menő vagyok, akkor most aki hamarabb lelő 4 madarat az duplázza a pénzt. Ezt már elcsesztem persze, jön, hogy adjam oda a lóvét. Hát nem adtam, közelről arcon lőttem aztán kifosztottam. Összességében még csak most kezdem el felfedezni a játékot, az állatok elejtését, az ezer tennivalót, az egyik városkába már alig tudok bemenni mert vagy 300 dolláros bounty van a fejemre kitűzve. Nekemjött egy fószer és beszólt, én meg lelőttem, aztán a sheriff embereit is. Aztán annyian jöttek, hogy esélyem sem volt.
Bounty-t ki lehet fizetni a vonatnál a jegyárusnál, de kinek van ennyi pénze. Lehet megyek vadászok prémet és abból összegyűjtöm a zsetont. -
Skynet258
veterán
Na települ, hosszú várakozás lesz ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Ukrajnai háború
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 2042
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest