Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Egy szóval nem mondtam, hogy más a játékélmény vagy a sztori. Szarabbul néz ki mint One a X vagy a Ps4 Pro verzió, ennyi. Ezen lehet rugózni de önmagában ez van. Nem is értem, ilyenkor mindig előjön hogy de XY vagyok és azon tolom és márpedig nem igaz. Nézd végig a videót, alacsony a framerate és jóval mosottabb a grafika, kevesebb a részecske effekt. Ettől még jót fogsz vele játszani de a tények attól még tények maradnak, nem?

Azt mondtam, hogy a játék szar? Nem, nekem bejön. Azt mondtam, hogy a One X verzió a legszebb? Igen, ez látható elég egyértelműen, nem kell pixelvadásznak lenni ehhez. A One S verzió a leggyengébb grafikailag? Ez is eléggé egyértelműen látszik.
Akkor mi a f@szság?
Ha élességet tolsz rá nem a framerate-et, a felbontást vagy a textúra méretet növeled... Egy gyenge felbontású képet fel lehet húzni Lightroom-ban? Jah, valamennyire, de sose lesz olyan mint egy nagyobb felbontású kép.Részemről amúgy ennyi a témában, kár belekezdeni ebbe itt a PH-n mert számomra érthetetlen módon elkezditek védeni a saját platformot, hogy márpedig... hát akkor ott az elemzés, nem egy Gamestar által összerakott valami szarság, elég korrekten el is mondják amit mutatnak (persze angol ehhez nem árt).
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPad topik
- World of Warships
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha élességet tolsz rá nem a framerate-et, a felbontást vagy a textúra méretet növeled... Egy gyenge felbontású képet fel lehet húzni Lightroom-ban? Jah, valamennyire, de sose lesz olyan mint egy nagyobb felbontású kép.