Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• heidricha

őstag

Gyári B06 kissé kiherélve (feleslegesnek ítélt rendszerbe telepített alkalmazásoktól megszabadítottam) fut jelenleg.

Egész jók a tapasztalataim, semmi sem romlott a korábbi verziókhoz képest- Ami mégsem:

- 2 sec késleltetés mintha nem lenne... nem mernék megesküdni, lehet, hogy csak már teljesen megszoktam.

Ami pedig nekem fontos szokott lenni:

- GPS továbbra is azt játssza, hogy ha GPS-t igénylő alkalmazást indítok, és ilyenkor épp nincs használható mobilnet, akkor iszonyat lassan talál pozíciót. Ma reggel véletlen ez volt, 25 percbe telt neki. 7 végén számos esetben indítottam GPS-t, mindig volt net, mindig 15 mp-en belül eltalálta, hol vagyok. Ha már elkezdte, akkor hiába teszem alá a netet. Teljesen reprodukálható, konzisztensen ugyanezt teszi akárhány alkalommal.
    - GPS "fagyásom" még nem volt- Mivel az utóbbi időben (v2a-val is) a max. uptime nem haladta meg a 70 órát (rendszerint mobilnet veszett el, ami csak restart esetén jött vissza), nem tudom, hogy hosszabb uptime esetén hogyan viselkedne.
    - Teljes GSM hálózat vesztésem ma reggel is volt. Korábban pont egy hete, azelőtt soha! Megoldás jelenleg csak a reboot, érdekelne, ez mi a fene... mintha ez a cella csinálná itt a meló közelében, de csak hétfőn.

Használtam BT-t, minden rendben, eddig senki nem panaszkodott a hangra, de az amúgy is hely/partner függően jött elő néha... Utóbbi v2A napokban nem is ritkán, de kezelhetően.

Érintő nem lett szerintem jobb. Két kézzel nem gáz, de egy kézzel szerintem rosszabb a helyzet, már csak azért is, mert ilyenkor jellemzően valami egyébre is figyelnem kellene. Rendszeresen elugrik a launcher képernyő jobbra, vagy balra, holott csak valamit indítottam volna. Vagy húzás helyett indít el valamit, ami épp útba esett, vagy szimplán csak nem csinál semmit - ez azért a legkellemetlenebb, mert megesik, hogy csinálja, csak várni kellene egy egész kicsit... mivel azonban azt hiszem hogy nem történik semmi, ismétlek, ami viszont már tényleg kellemetlen tud lenni.

Összességében kicsit jobb lett, képernyőm még eddig nem fagyott, de az uptime is igen gyenge mostanság - bár ennek többynire nem hiba volt az oka.

Új hozzászólás Aktív témák