- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roxan
senior tag
Üdv!
Anyukámnak rendeltem egy ilyen telefont.
Egy kérdésem lenne: nekem elég nagy adatforgalmat tartalmazó csomagom van, neki meg nem.
Ha feláldozom a microSD foglalatot, és az én előfizetésemhez kérnék egy klód-adat sim-et (vagy nem tudom hogy hívják, amivel csak netezni lehet, régen volt vmi ilyen), akkor az Ő kártyájával telefonál, és enyémmel netezik. Ez működik így?Köszi, Rox
-
roxan
senior tag
Közben megtaláltam erre gondoltam.
Köszi mindenkinek, ezek szerint menni fog.
-
roxan
senior tag
Sziasztok!
Anyunak vettem egy ilyen telefont (első okostelója lesz).
Fel akartam tenni a NoLED alkalmazást (Samsung telefonon kezdtem el használni, ahol kispórolták a LED-et), nagyon szertem, jó kis program, jobban használható, mint a többszínű led.
Ezen a Xiaomin valamiért nem akar menni, ha jön sms, mail, akármi, nme jelenik meg a lezárt képernyős semmi. És amikor rámegyek a NoLED-re, mindig kipipálaltan a bekapsoló gombja. Pedig aktiválom, engedélyezem, de legközelebb is üres, nem indul.
Mi lehet a baja? Használ valaki ilyet? -
roxan
senior tag
válasz MaxxDamage #3298 üzenetére
Ez nem a LED-etvillogtatja, hanem az alkalmazás-ikonokat lebegteti a lezárt (fekete) képernyőn, hogy mi érkezett, stb. Az ikonok nem olyan bénák, mint a play-oldalon látszik.
Elég látványos, csak rá kell pillantani, mi jött (messenger, viber, mail, gmail, sms, stb.) Lefordítva a képet lekapcsolja, nem eszi az aksit.Ez van alapból?
-
roxan
senior tag
válasz piocasember #3497 üzenetére
Én 35ért vettem Pro-t, 32GB
-
roxan
senior tag
válasz piocasember #3499 üzenetére
Itt, de ahogy látom, most már épp 40 alatt. Nekem még 35.163.- volt. Épp egy hónapja.
-
roxan
senior tag
válasz piocasember #3505 üzenetére
Nekem 2 hét alatt jött meg, épp nem volt raktáron.
-
roxan
senior tag
Anyukám megkapta a telóját, első érintős okostelefonja.
Egyelőre barátkozik, nagyon új a gombos kagyló-samsung után.Létezik olyan alkalmazás, amivel ha nem tud valamit, el tudom neki "mutatni" a telefonját távoltól vezérelve?
Olyasmi, mint a teamviewer, csak telefon-telefon kapcsolattal. Telefonnal már vezéreltem pc-t, de droid-droid még nem volt. Lehet, hogy az is tudja? -
roxan
senior tag
válasz Viktor0610 #4337 üzenetére
TV-ben van most edigital reklám, Redmi 4x 39.900-ért. Bár az oldalukon nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Apple Watch
- World of Tanks - MMO
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest