- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
trialboj
őstag
Mintha azt olvastam volna hogy ez idősebb embernek lesz, lehet egy csöppet látványosabb, de szerintem a villogó led is észrevehető.
Az viszont hogy melyik az elegánsabb nem is kérdés, ez nagyon amatőr módon dobálja szét az ikonokat, biztos van olyan app ami esztétikus, de ez nem az.
Javaslom esetleg a duplakoppos ébresztés beállítását, és azzal gyorsan le lehet csekkolni ha van elmulasztott hívás stb, akkor is ha nem olyan éles már a látás.
-
joci86
senior tag
Ez nem AMOLED kijelző, úgyhogy elég szépen fog fogyasztani. Itt a teljes kijelző be van kapcsolva, függetlenül attól, hogy csak kicsi ikonok repkednek rajta.
Szerintem nagyon informatív a LED, ha villog, ránézel. Ráadásul különböző színeket lehet beállítani egyes eseményekhez.Ha mindenképpen a NoLED kell, akkor az összefoglalót olvasgasd, ott le van írva, hogyan kell engedélyezni az alkalmazásoknak, hogy lezárt kijelzőnél is fussanak.
-
MaxxDamage
félisten
Faternak odaadtam mikor megjött a V10-em repairbol és jó pár napot használtam és úgy rémlik, hogy jött sms vagy email vagy hivtak...akkor villogott az értesítési LED (be is állítható külön) 4A/Pro esetén könnyen nagyon sok minden beallithato. Ez az észrevételem. Nagyon jó kis telefon!
MD
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest