- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
Criminal017 #2700 üzenetére
miután a minap megérkezett a hetekkel ezelőtt rendelt kék szilikon tokom az 5000-es Slimhez, vettem egy nagy levegőt, és megrendeltem ezt a (mű)bőr tokot a 10'000-es Prohoz. mindemellett őszintén úgy gondolom, hogy ez túlzás, több szempontból is. egyrészt bármilyen jól is néz ki (a képeken), egy PU tok biztosan nem ér ennyit. igaz, valódi bőr toknak mi értelme lenne, mármint egy ilyen eszközhöz?
másrészt: a tok ára vetekszik egy kisebb kapacitású powerbank árával.
persze magának a Pro powerbanknek sem látom túl sok létjogosultságát a Power bank 2 (10'000 mAh) mellett, ami kevesebb, mint a felébe kerül. éppen ezért nem is bajlódtam az észérvekkelAki most a legjobb vételt keresi:
magasan a 10'000-es power bank 2 vezet. A jelenlegi 15%-os akciónak köszönhetően pontosan egy árban van a régi tömzsi modellel. A szilikon tok meg 500 Ft hozzá.C0d3r:
hát ez szerintem rejtély marad, bár engem marhára nem zavar az 1A alatti töltés még a 20'000-es power bankemnél sem, mert az akksi élettartama szempontjából nem igazán hiszek a gyorstöltésben. ellenben ahogy egy power banket jellemzően használok, ott szinte semmi jelentősége annak, hogy 12 vagy akár 24 óra alatt tölt fel teljesen
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest