- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
szerintem a ZMI. és ezt úgy mondom, hogy nekem van mindkettőből. hol kerülnek ezek amúgy ugyanannyiba? én a Power Bank Pro-t még 10 rugó körüli áron vettem anno, meg vételeztem hozzá egy műbőr tokot is utólag, mert úgy elegáns. a ZMI-t meg valami nevetséges 5-6 rugó körüli áron kaptam, és azt leszámítva, hogy nem olyan prémium a megjelenése, a ZMI igazából mindenben többet tud, kétféle porton tölthető, laposabb, könnyebb, meg ugye a gyorstöltés kapcsoló.
-
bwoay
nagyúr
10'000 mAh esetén
(10'000 x 3.7 x 0.93 / 5 lesz a kiszedhető töltés.
a 0.93 a töltési hatékonyság, ennél lehet rosszabb is, de Xiaomi power bankek esetén ez az érték jellemző, vagyis 7% körüli a veszteség, ami pl a hőtermelés. Ha a képlet végén az 5 V-ot kicseréled a gyorstöltéshez szükséges 9 V-tal, akkor megérted, hogy miért lesz kisebb a kapacitás: nagyobb feszültséget kell előállítani, annak ára van. szóval pontosan ugyanaz az ok, amiért a power bank 3.7 V-on mérve 10'000-es, 5 V-on meg kb 7000.
Ha a 2C neked szimpatikusabb, akkor válaszd azt! Azért nem ajánlott, mert nem mindenki akar ekkora téglát magával cipelni, a 2S meg kényelmesen elfér még egy farzsebben. Amennyiben ez nem szempont, úgy neked a 20'000-es az ajánlott, ár/érték arányban nyilván jobb. Ugyanakkor kérdés, hogy kell-e ekkora kapacitás. Vésztöltéshez biztosan nem, én több napos kiruccanásokhoz szoktam javasolni.
ZMI: ugyanaz, mint a Xiaomi, sőt, valójában a ZMI a gyártó, a Xiaomi pedig a brand, de előbbi saját márkanév alatt is gyárt, és az utóbbi években nagyon komoly power bankek kerültek a palettájukra. Nem tudom, hogy az USB-C-s alatt a dual inputos típust érted-e (QB810), de az pl nálam bármikor az Xiaomik elé helyezendő, azon egyszerű oknál fogva, hogy a gyorstöltés ezen a modellen kikapcsolható -
szpali
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 3
- iPhone topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged