- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
- 

McLaca őstag Én most ezzel kísérletezek. Nem tökéletes, de egyelőre használhatónak tűnik. Mindenki: melyik most a best buy powerbank? Ez tűnik annak, elvileg be- és kifelé is tud QC-t. Amúgy a QC választható, vagyis kikapcsolható a bank, vagy a töltendő eszköz szintjén? Nincs még QC-s eszközöm, de telefoncsere aktuális, és nehéz lesz kikerülni, viszont nem feltétlen akarnám használni az akku élettartama okán. Üdv! 
- 

TeeJay félisten azt ugye vágod hogy max amperrel úgy 75-80%-ig tölti utána visszavesz és szép lassan fejezi be a töltést? 
 pl 90% felett már nekem a G4 telefon 1A-t sem kér de a power bank töltésnél is mikor már majdnem kész alig kér delejtezt csak egy jófajta USB-s mérővel tudod átlátni szóval hiába a sok volt meg amper úgyis a töltő dönti el mikor mennyivel tolja 
 nekem két darab 10000-es bank van egy Blitzwolf dupla USB töltővel ahol mindkét port 2,4A-t tud de a bank 1,7A-t vesz fel max a saját kis rövid kábelével szóval hiába a bika töltő úgyis csak 1,7A-t fog szívni magába a bank és azt is csak 3 pöttyig kb. utána már visszavesz 1,2-1,4A-ra és így tovább
- 

bwoay nagyúr a lassú töltés szerintem az, amit egy átlagos USB port tud, vagyis az 5V és 500 mA  az lassú. az lassú.
 én már az 1A áramerősséggel történő töltést sem tartom lassúnak, a 2-2.5 A-t meg végképp nem. és az is biztos, hogy 100x inkább hordoznék egy 30 dkg-os 20'000 mAh-s akksit a farzsebemben egész nap (amiről akár egy hétig is gond nélkül lehet telefont tölteni), minthogy 3.5 órán át dekkoljak a (gyors)töltődö akku mellett 
- 

C0d3r addikt "Ez a másik akkor ha jól értem nem qc 3.0 mert az 5V/3A lenne ugye?" 
 QC lényege, hogy a voltot és ampert dinamikusan változtatja a töltött aksi töltöttségétől függően.
 A 2-es kimenet szimpla 2.4 A-es, 5 V-os.Másiknál, ahol adnak töltőt is írja, hogy QC3.0-ás gyorstöltővel 3,5 óra a töltési idő ( Input:defaluted is qc 3.0(5V/3A,9V/2A,12V/1.5A),self charge time about 3.5 hours if charge with qc3.0 ) 
 Amit adnak mellé, az nem tudja a QC-t, de arra jó, hogy 6 óra alatt feltöltsd 2A-rel ( Or support up to 5V/2A input,self charge time about 6 hours with 5V/2A )
 Itt van egy QC3.0-ás gyorstöltő pl.
- 

bwoay nagyúr én ilyenre inkább több powerbanket ajánlok, amivel át tudod vészelni az egész kirándulást/eseményt, mert olyan technológia nem létezik, ami teletölt egy 10'000 mAh-s akksit úgy, hogy neked ne kelljen sokat várni. ráadásul ahogy elnézem, ez az akksi pont az ellenkező irányban tudja csak a QC 3.0-t: a rácsatlakoztatott eszközt tölti gyorsan. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- alza vélemények - tapasztalatok
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- További aktív témák...
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az lassú.
 az lassú.