- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
hát ha jól megnézed, azt írja, hogy 3 különböző porton keresztül tölthető, ezek pedig micro USB, USB type C illet lightning. a leírás és az ábra szerint ezek mind max 2.1 A erősségű áramot fogadnak. viszont a több helyen meg 3A-es gyorstöltést állít, na én ilyenkor kezdek el gyanakodni, hogy akkor most mennyi is az annyi.
ha 2.1 A a max, akkor 30000/2100 + némi veszteség, uszkve 15 óra.
3A-rel valamivel több lenne, mint 10 óra, de a képen látható töltő meg csak 2.4-et tud, vagyis minimum 13 órával érdemes számolni.
de ennél van jobb töltő és jobb powerbank is, ha beéred 20'000 mAh-val. -
Mikemend
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
A kapcsoló azért lett volna érdekes, ahogy a lámpánál is: hátha szabályozható a fordulat, de nem. Ha laptopba dugnám vagy géphez hosszabbítóval, ott lett volna érdekes.
Viszont ahogy néztem, a propeller csak simán ráhúzással rögzül... Kezdtem aggódni, mikor száll le róla -
Mikemend
senior tag
No ez a Xiaomi ventilátor érdekelne
Hol érdemes, melyik a megbízható eladó? Van ebből is szabályzós vagy csak bedugom és megy egy fordulattal?
Közben itt találtam, csak ezt a gugli dobta ki. -
McLaca
őstag
A fordíthatóból 2m-es a következő méret.
Más: ma tettem először össze a 2,4A-es QC-s (bár ez most mindegy) BlitzWolfot a 10.000-s Xiaomival, a saját rövid kábelével (korábban épp az előbb említett 2 méteres 2,1A-es fordítható kábellel töltöttem, amivel lassabban töltött, mint a saját- és a telefonom kábelével), és úgy tűnt, hogy 2A felett vesz fel töltést, mert jobban melegedett a bank, mint pl. az 1,8A-es LG töltővel, meg a BlitzWolf is melegebb volt, mint a telefonom töltése közben. Mégis több mint 5 órája tölt, szóval csak az első szakasz volt pörgősebb, a Li akkuk töltési karakterisztikája szerinti utolsó, lassú töltési ciklus ugyanaddig tart.
Az LG 1,8A-es töltővel és saját kábelével is kb. eddig tartott.Asszem, ideje vennem egy USB-s fogymérőt.
Ventilátort is kérdezte valaki, 1 méteres távolságig abszolút van szele. Bár az utángyártott 1,5 USD-s gagyik jobban csapják a szelet, de melegednek is, mint a kazán, és rondább is a hangjuk, meg leesik a propellerük, vagy akad, ha túl erősen tolod rá. A Xiaomié bepattan valami retesszel és ott is marad, túltolni se lehet, hogy szoruljon.
Üdv!
-
szpali
addikt
A kettő termék között csupán annyi a különbség, hogy ez forgatható kialakítású, azaz bárhogyan be lehet dugni mind2 végét.
-
Az annyira nem lenne jó.
ezzel együtt járna az áremelés, ami nekünk nem kedvezne. Megcsapanna a forgalmuk rendesen.
1-2 dolláros cuccra nem fog senki fizetni 2 dollár postát.
Amúgy meg hallani olyan történeteket a magyar postáról, hogy fülem ketté áll.
Szerencsére nekem még nem volt velük bajom.Mikemend: Az a magyar webshop kb semmit nem ér.
-
DavidQ
tag
Nem ismerem ezt a 10%-os kupont, de lehet hogy egy bizonyos összeg fölött tudod csak beváltani, pl ha 10$ fölött, akkor azért nem engedi a 9,99$-os BW töltőre, mert 1centtel kevesebb.
Egyébként jól csinálod, addig ne tedd kosárba az promóciós powerbankot, amíg meg nem kuponoztad a töltőt, mert nem fogja engedni.
Egy gyors keresés után én ezt találtam eBayen (jelenleg) legolcsóbbnak: [link]
Alin van 1$-ért is: [link], itt való igaz, hogy nincs paypal, de a bankkártyádat használva könnyedén meg tudod rendelni. -
TeeJay
félisten
nincs telefonhoz kapott USB töltőd?
Samsung vagy LG 1A körüli töltővel is simán tudod majd tölteni annyi hogy kb. 9óra lesz minimum de ha este felrakod reggelre kész is
mondjuk nekem kuponnal 2ezer sem volt a dupla Blitzwolf töltő és biza az tuti adja a delejt a cuccnak
1x kell megvenni és jó lesz örökké ha a QC nem fontos akkor az alap dupla töltő bőven jó -
DavidQ
tag
Szia!
1. A terméket a kosárba téve tudnád felhasználni a kuponkódot május 31ig. De sajnos már azért nem fogod tudni, mert június 2-ig egy másik promóció zajlik, és ilyenkor nem lehet kuponozni. (Tehát amit most látsz árat, annyiért tudod elhozni.)
2. Azért ajánlott a BlitzWolf töltő, mert bevizsgált, sokak által tesztelt termék, és biztosan nem fog elfüstölni, és nem fogja leégetni a házat (amit egy random kínai töltőről nem mondhatunk el). Nem 1 db forrasztott áramkör, + 2 kondiból áll; hanem minőségi kondikból, chipekből (QC 1,2,3), és több helyen védelemmel is el van van látva. Mindemellett hozza a rá írt teljesítményt.
Nem fontos a legdrágább BlitzWolf töltőt megvenni, teljesen jó vétel már a legolcsóbb is. De hasonlóan ajánlott márka a: UGreen, Tronsmart, Orico. Szerintem nem éri meg azon az ezresen spórolni. Inkább a töltő legyen drágább, mint hogy leégjen a ház.Nyugodtan rendelheted együtt a powerbankot és a töltőt, az sem biztos hogy egy raktárból küldik. De ha úgy is küldik nem fogják a vámosok megállítani. Nem kell azt gondolni, hogy a 22eurós határt árgus szemekkel nézik.
Szilikon tokot pedig eBayről, vagy Aliexpressről rendelj, mert ott 1$ körül van az ára. (Már meg is spóroltam neked a minőségi töltő árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest