Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákinard
aktív tag
Köszönöm. Időközben jobban utánaolvastam, és láttam már ezt a 14000-t hogy a 3,7V/5V miatt kevesebb. De nekem jó úgy is, ha csak 1,8x tölti fel a tabletet, de több legyen a mostani 0,4-nél... (Amúgy úgy látom 6000 mAh közül van a tablet akku gyári teljesítménye ami nyilván csökkent azóta)
Kollégám az Eustockot ajánlotta, de elég bizonytalan, hogy megjön-e időre. Edigitalnál 1 db van raktáron, eddig nem volt egyáltalán. Viszont az Aquánál van minden boltban raktáron 9500-ért. Azért bízom benne, hogy innen eredetit kapok meg...Azt látom, hogy töltőfej nincsen hozzá. Ehhez kell vennem külön fejet? Vagy az itthon elérhető fejek közül válasszak egy nagyobb áramerősséget adóat? (Pl. Samsungból van 5V/2A-es itthon, de az iPad töltője is tud szerintem 2A-t)
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő