- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
Silent77 #2202 üzenetére
értem. én a hátizsákomban hordom, szóval ilyen szempontból nem problémás, az meg nem zavar, ha karcolódik, persze jobb lenne, ha nem, de asszem emiatt nem rendelek 600-800 forintért tokot.
ha sokáig a fiókban pihen az akksi (hónapokig), akkor érdemes néha elővenni és rátölteni? feltöltve tettem el.
-
benfolds
őstag
minek tok az akksira? azért ez nem egy telefon sem törékenységben, sem értékben...
-
benfolds
őstag
válasz
dugynok #2152 üzenetére
és ha nem jön meg, akkor buktad a pénz? én most rendeltem gearbestről két xiaomi ledet és egy kemping lámpát, no tracking number, paypal. innét most rendeltem először, előtte 2-3-szor banggoodról, nem volt gond.
amiatt is aggódom, hogy tök ellentmondásos a leírás, hogy tartalmaz-e a csomag 18650-es akksit. pontosabban a leírásban nem említik, egy kérdésre válaszolva meg azt írják, hogy included. hát majd kiderül... -
benfolds
őstag
válasz
Silent77 #2128 üzenetére
nézegettem ezt az lámpát én is. van akkora fénye, hogy asztalra téve két ember lássa mellette, hogy mit eszik?
éjszakai erdei szalonnasütéshez akarok venni valami kemping lámpaféleséget. ahhoz azért ez kevés, nem?
-
benfolds
őstag
egyébként csak arra lettem volna kíváncsi, hogy bekapcsoláskor ez az egy hosszú + 7-8 villogás + egy hosszú, majd elsötétülés normális-e. illetve, hogy egyáltalán mire jó ez a bekapcsológomb. erre vonatkozóan nem sok minden van ebben a leírásban, de ha jól értem, akkor ez csak valami tesztgomb, illetve ha rádugja az ember a töltendő eszközt az akksira, akkor automatikusan elkezdi tölteni, nem kell bekapcsolni.
-
benfolds
őstag
válasz
Criminal017 #2125 üzenetére
Tenyleg. Azert ez valamennyire megnyugtato.
-
benfolds
őstag
nehéz elhinni, hogy egy ekkora cég megengedhet magának egy ilyen angolsággal megírt manualt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Stellar Blade
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged