-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Nekem ez volt az egyik ok, ami miatt telót kellett nézni. Hiába volt az előzőben 4000mAh akku, és csak 5" kijelző, de ha adtam neki Google és Mi fiókot, és Bluetooth-ot is, bizony bizony, mire a melóba eljutottam, már 70% alá értem.
A meló meg talajszint alaltg volt, itt már nem csak a nemalvas volt a gond, hanem a folytonos térerő kergetés. Maximum másfél óra teljes SOT nélkül (reggel 5:30 15:30 között) délután fél négyre 30% alá esett.Egyszerűen nem leltem az kiáltó okát, részben a Bluetooth (mi Band 2), részben a mi fiók volt a hibás. Mindkettőt kilőve javult a helyzet, de jó nem lett. Akkor se aludt tiszta telepítés után.
Most meg volt olyan, hogy a kezdeti ismerkedés alatt 6 óra kijelző idő jött össze, és még volt benne némi szufla.
Elsőre lenyűgözött, másodikra letaglózott. -
Mondjuk 11 óra alatt 25% nem olyan rossz(bár a SOT tippre 1 óra sincs), de az a felélesztgetés nem normális.
Az is érdekes, hogy az elején(aludtál?) a diagram teljesen ok, aztán látszólag a semmitől egyszer csak jobban beindul, pedig a felélesztések száma előtte is hasonló volt..
-
kigyi_23
addikt
Attól nem kell félned, hogy a telefon tégla lesz gyári frissítésekkel. 99%-ban felmegy a frissítés minden verzióra. Persze mentést készíteni sohasem árt az adataidról, mert bármikor érhet kellemetlen meglepetés enélkül, nem csak a frissítések alkalmával.
Ha Miui EU-t raksz fel akkor dalvik cache törlés nem árthat, persze főverzió frissítésekor mindig jó a teljes újrakezdés, de nekem tavaly november óta megy a folyamatos beta frissítés és nem okozott neki nagy gondot bár most már van olyan nyűgje, hogy valami ébresztgeti majd megkeresem a tettest, ha betelik a pohár
Android 9-es főverzió frissítés előtt nem akarok wipe-ot addig mindenképpen megtartom így kb 1 évig megy a beta nálam aztán tiszta lappal kezdek, vagy Mi Mix 3-al, még ki tudja.
-
HUTCHDB
nagyúr
Nekem nincs, de mi lenne a kerdesed?
Szerintem detto ugy mukodik, mint minden fizetos felho szolgaltatas.
Megjegyzem, nekem alig van valami szinkronizalas alatt az alap "ajandek" 5 gb-ban, de neha nem igazan van a helyzet magaslatan, allandoan szinkronizalas alatt, vagy valami hasonlo problema fogad, ha epp belepillantok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Philippe Starck visszaült a tervezőasztalhoz, és sokkal jobb csúcstelefont rajzolt, mint tavaly: a lenyűgözően szép Mi Mix 2 átlagméretűre fogyott és jó irányba tereli a kávamentes trendeket.
- Cyberpunk 2077
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OpenWRT topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Linux haladóknak
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest