- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
unskillful
aktív tag
Hát nem tudom hogy mi a probléma, de szinte biztosan nálad van valami, mert én már több fél óránál hosszabb videót csináltam vele minden gond nélkül. xiaomi.eu romot használok a 8.4.26-os verziót. Nálam van egy "rövid videó" opció is egyébként. Nem lehet hogy véletlenül azt választottad ki?
-
-
Karavik
veterán
Miután kiválasztottad és betöltötte a kívánt háttérképet, bökj rá a képre -> ilyenkor megjelenik az előnézeti kép a jelenleg használt ikonokkal, óra widget-tel és megjelenik a "wallpaper scroll" lehetőség is a bal felső sarokban, ezt kapcsold be. Ehhez célszerű 2160x2160 pixel méretű képet választani és akkor nem fogja felnagyítani a képet.
-
HUTCHDB
nagyúr
Elvileg jonak kellene lennie.
Van egyebkent piston is usb -c csatlakozoval, az tuti mukodik, hisz xiaomi termek, de viszonylag draga.
En ramentem a bluetooth vonalra, viszont itt megjobban bele kell nyulni a penztarcaba.(#2735) Steve1207!
En a google kamereara eskuszom.
Nagyon nagyon jo kepeket keszit!
Vannak fejlesztesek, szinte naponta jonnek ki az ujabb, javitott portok.
Ami tovabbra is pici kezi beavatkozast igenyel, az a fokuszalas, de kb. 2 mp plusz idot vesz igenybe. -
Karavik
veterán
Settings > Notifications & status bar > App notifications > Viber > Lock screen notifications: kapcsold be
Ebben a menüpontban egyébként a messaging alkalmazásokhoz mint pl. Viber, WhatsApp, Telegeram, Gmail...stb...mindent lehetőséget célszerű bekapcsolni (priority-n kívül), mert máskülönben nem lesz hangja az értesítésnek és nem is fog rezegni, ez alap dolog...
-
Karavik
veterán
Vízjelet eltávolítani ROM kiadástól függ:
Camera megnyit > Modes > Disable Shot on Mi Mix 2
vagy
Camera megnyit > Modes > Fogaskerék > Disable Shot on Mi Mix 2Kedvenceket először be kell állítani:
Contacts megnyit > Hosszú érintés bármelyik névjegyen > Add to favorites
De van már quick dial is
A többire pedig már kaptál választ...
-
bozarjoska
őstag
Hogy lehet a fényképekről a Shot on Mi Mix 2 vízjelet letiltani? Kamera - jobbra fent 3 csík - készülék vízjele
A tárcsázóban hol lehet a kedvenceket megtalálni? Tárcsázó - jobbra húzod és ott lesznek a névjegyek előtt
A tárcsázóban a Hívások részben angol sorrendben vannak a nevek, csak a névjegyzékben tudtam átállítani magyarra. Hogy lehet itt is átállítani? Beállítások - rendszeralkalmazások - kapcsolatok - megjelenítési beállítások (bár nem igazán értem itt mire gondolsz)
Hogy lehet a gyári hívásrögzítőt rávenni, hogy minden hívást rögzítsen? Telefon - bal lent 3 csík - beállítások - hívásrögzítési beállítások
Hova ment a gyári hívásrögzítő? MIUI/sound_recorder/call_rec mappa
Nekem xiaomi.eu rom van fent, lehet globálba nem pont ugyanígy van!
-
kigyi_23
addikt
Itt nincs kötelező mókolás csak az elején a china rom-os verzióknál ez a rész nehezebb. Utána már csak akkor kell belenyúlni, ha extra igény támad valamire mondjuk google kamera TWRP stb. Persze, ha nem akarsz global rom-ot feltétlen, hanem xiaomi eu is megfelel akkor már a twrp is adott, mert ahhoz meg amúgy is kell
-
kigyi_23
addikt
Ajánlom az összefoglaló Bootloader nyitása részt áttanulmányozni és elkezdeni
72 órád lesz megtudni mi a következő lépésGlobal ROM telepítésée még nem került bele az összefoglalóba, de a bootloader nyitás ahhoz is az első lépés szóval azzal kell kezdened, ha tényleg china van rajt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged