-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
kigyi_23 #7333 üzenetére
Én is leraktam már egy ideje, utána használtam 2 évig a Poco F2 Pro-t, de a Mix maradt utána sokáig navi melóban, letudta azt is mostmár a szekrényben pihen, néha bekapcsolom feltöltöm mert kikapcsolt állapotban is szeret lemerülni... Most egy 11 ultrát használok aminek sajnos megrepedt a kijelzője mert kiesett a kabátzsebemből
-
-
vegyszer
addikt
válasz
kigyi_23 #7161 üzenetére
Én pont tegnap állítottam be kézzel, hogy mely appok törlödjenek a memóriából, hogyha a háttérbe szorulnak.
Sokkal jobb lett. Előtte egy ilyet sikerült csinálni:
3 Perc kijelzőidő, szűk 5 óra alatt, és élményt at akku hatoda!
Most azért jobb. De még nézem. Egyre többet érzem azt, hogy jó nekem akár az ultra energiatakarékos mód is, csak ne egyék meg még nem hívott app folyamatok az akkum. De épp az bugzik, hogyha visszajövök belőle. (a playstore nem jön vissza) -
-
goccer
aktív tag
válasz
kigyi_23 #7036 üzenetére
azért a válaszomat a 7018-ra igazán meghagyhattad volna, miután abból derült ki hogy nem erre voltam kiváncsi az eredeti 7017-es kérdésemben... Az teljesen On topik volt, ami Off volt azt abba is raktuk.
Szóval mégegyszer: Van akinek működik is a VoWifi Digis vagy bármilyen Simmel?
-
niklebi
senior tag
válasz
kigyi_23 #6821 üzenetére
[Ebben] a hozzászólásban leírtam mit kell beütni a telefonba, hogy bekapcsolja a Gcam módot. Amikor írtam én akkor bekapcsoltam, és azóta minden frissítés után tökéletesen működik. A MIUI 11 alatt is. Nincs is a telefonon az eredeti kamera azóta. Csak ezt a változatot használom: GCam 6.1.021 Advanced mi6 edition v3.4 . A lényeg nem kell szerkeszteni soha a Buildprop mappát.
-
Drenadar
veterán
válasz
kigyi_23 #6779 üzenetére
Amúgy se valószínű hogy ide érne akár egy db is hozzánk... Én kicsit csalódott lettem nem tudom mire csereljem le a mix 2 öt vagy hogy csereljem e egyáltalán.
Kicsit zavaró hogy picit repedt a kijelzo...
Munkatarsak fikázták az androidot hogy lassul meg stb. Meg mutattam nekik az enyémet és utána megmutattam az uptimeot. Csendben maradtak 😀 [kép]
-
vegyszer
addikt
válasz
kigyi_23 #6753 üzenetére
Én az első bejeltkezés óta a gesztus vezérlés mellé tettem le a voksot.
Szeretem, a Zasszony rühelli. Ő a Redmi note 7-jén ragaszkodik a virtuális gombokhoz...
Az meg nekem nem jön be már.Ízlések és pofonok.
De, hogy itt legyen, ott ne, azt végképp nem értem miért jó.
-
djapor96
senior tag
válasz
kigyi_23 #6536 üzenetére
Igen újraindítás is gyári visszaállítás is. Másik töltők és kábelek is. Ha 50% alá megy a töltés, akkor nem tölti fel csak szinten tartja. Ilyenkor csak kikapcsolt állapotban tölt fel 100%ra. Szerviz azt mondja láttatlanba,hogy alsó panel vizet kaphatott... Szerdán nézik meg. 🙄
-
-
-
vegyszer
addikt
válasz
kigyi_23 #6341 üzenetére
Az este a MIUI EU dev 9.3.21-et feltéve ez a töltési animáció fogadott:
Elsőre furcsa, de végülis mindegy.És érdekes módon maga a rom letöltése 3x hibára futott, de negyedjére olyan sebességet produkált az előző ROM, amit eddig a rooter kábelen se nagyon tudott, hiába a telenyomor 250-es kábeles netje van.
-
niklebi
senior tag
válasz
kigyi_23 #6292 üzenetére
Én is telepítettem a tegnapi romot, de még nem vettem észre, hogy javult volna a fogyasztás. Semmi olyan alkalmazást nem használok amit nem használtam már elötte is. Novemberben vettem egy Galaxy Watchot, két és fél hónapig állandóan állítgattam a telefont mert nem akart rendesen működni, de még akkor is megvolt 7-8 óra slot. Csak telefonálás, netezés, üzenetek, emailok, egyszerű játékok, kevés Youtube, Instagrammal volt meg annyi slot. Tegnap délelőtt direkt megnéztem és 1 óra 47 perc netezéssel 37%-ot merült a telefon. Azelőtt 4-5 órát neteztem ennyi fogyasztással. Ilyen slotok is voltak:
11%-ra merült telefonnal.
A kalapácsolásra: szerintem is lehet köze, hogy a kezében fogja, de azért elég rendesen püföli a telefont. Ráadásul néha elég éles tárgyakkal esik neki a kijelzőnek. Én biztos ki nem próbálnám. Tavaly nyáron elszakadt az autós táskám füle, és olyan 70-80 cm-ről leesett. Hiába volt két külön rekeszben a telefon meg a kulcs csomóm, még is megrepesztette a védő üveget. A Nilkinnek annyi lett de a kijelző nem sérült. Ezért találom furcsának ezt az egész ütlegelést. -
szunyi777
őstag
-
vegyszer
addikt
válasz
kigyi_23 #6221 üzenetére
Csak a MIUIHU rom változás listája emeli ki
[hiba]Megjegyzés:
1. FIGYELEM! A frissítés telepítésekor törlődnek a beállított ébresztések! Mindenki állítsa be újra, vagy reggel magyarázkodhat a munkahelyén/iskolában!Ittetve ugyanitt a 9.2.14 után írták:
[hiba]Megjegyzés:
Az ébresztőóra problémája miatt a 9.2.15-ös frissítés zárt béta verziója a következő hétfőn jelenik meg, és a következő héten kedden a nyilvános Béta frissítés.[/hiba] -
válasz
kigyi_23 #6190 üzenetére
Nem ertelek felre , nekem tavaly tavasz vegen nyar elejen kerult a birtokomba a mi mix 2 a telenortol , es addigra kinotte a kamera sw a kezdeti hibait , atolvastam a topikot s emlekszem volt gond a kamera szoftverevel . De ebben nem voltam erintett ,meg aztan mi4c-rol jottem ahhoz kepest alapbol minosegi ugras volt , mint a mi4c a redmi3 kamerahoz kepest . De ami a lenyeg mindegyik Xiaomi telefonom ubereli a neha n70-et
.
-
válasz
kigyi_23 #6188 üzenetére
Hat a mi mix 3 meg igen csak eros az arazas tekinteteben ,ezert inkabb mix 2s, mi8 lite , az mas kerdes hogy a mix 2-ot nem cserelnem le a fenti keszulekekre ,mert csak kameraban jobbak egy kicsit. Csodat ugy se lehet ilyen vastagsag mellet muvelni ,nix nagy szenzor es hozza kapcsolodo relativ vaskos optika .Amugy a mix 2 fenykepezo kepessegevel meg vagyok elegedve ,ha van kello feny akkor szep kepeket lehet loni vele, estere pedig google kamera ejszakai funkcioval
-
niklebi
senior tag
válasz
kigyi_23 #6017 üzenetére
Megvárom a pénteket az új rommal. Ha akkor is ezt csinálja a telefon, akkor full data törlés többször is
újra telepítem az EU. romot. Rá megy majd a fél napom de hátha. Pl: a múlt héten ha megnyitottam mondjuk 30 lapot a böngészőben akkor sem töltögette újra a lapokat. Most délelőtt 18 lapnál az utolsó 5 lapot már újra kellett tölteni. Az Instagramon több képet csak 1-2 másodpeces idővel tölt be, ilyen azelőtt nem volt. Ilyen az amikor megszokja az user, hogy minden azonnal betöltődik, most meg már idegesít ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged