- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
juve600 #7019 üzenetére
Ezen minden hasít😁 Az elmúlt 1 évben gyakorlatilag az összes flagship megvolt, és hát inkább nem mondok és nem jellemeznék semmit
Persze mindennél van jobb no,de milyen áron? Ennyiért keresve sem talál az átlag halandó ennél jobb készüléket! Tökéletes pedig nincs semmiben, viszont aki nem akar sokat költeni, de egy megbízható nagyon jó készüléket akar ropiért ami simán partiban van a sokszorosába kerülő társaival szemben, ez egy nagyon jó alternatíva! -
mgaben
senior tag
válasz
juve600 #6979 üzenetére
na, ugyanaz van nálam is. így simán benne van, hogy a módosított ROM miatt nem fut rajta.
próbáltam a magisk hide-ot, mondom lehet a root nem tetszik neki, de nem. így sem ment.viszont a visszaállításban nem tudok segíteni. fogalmam sincs, hogy megy. visszateszi e a gyári recoveryt, vagy megy e a twrp-vel, ilyesmi...
de ha visszaállítod a gyári szoftot és kipróbálod a játékot írd majd meg, hogy azzal megy e.
most már baromira kíváncsi vagyok. -
mgaben
senior tag
válasz
juve600 #6966 üzenetére
amennyire ki tudom venni ez egy IP ban lehet, és valószínűleg a vpn progi miatt. erre keress rá, főleg ha tudsz angolul, én sajna alig. szóval keveset értettem az egészből. elsőre én kipróbálnám másik hálózaton, más IP címmel, ha úgy működik akkor erről lesz szó. bár lehet az accountot sem engedi ilyenkor...
-
vegyszer
addikt
válasz
juve600 #6954 üzenetére
Használsz azóta is VPN-t?
Mert az okozhat internet lassulás.
Itt valami overtime jellegű hibát sejtek.
(esetleg próbálj ki egy ingyenes VPN-t, hátha pont az segít)
Milyen nettel dobja a hibát? 4G, WiFi, Digi, Telekom?
Másik készülék ugyanezzel dobálja ezt a hibát (szolgáltatói hiba beazonosítása eszköz hiba helyett)? -
vegyszer
addikt
-
mgaben
senior tag
válasz
juve600 #6922 üzenetére
Nekem anno ez úgy sikerült, hogy PlexVPN kellett, de simán email címmel nem tudtam regisztrálni. Viszont a bl nyitás idejére megadtam az engedélyt a twitter fiókomnak, hogy azzal regeljek a plexvpn-ben (fészbukk is lehet). Na, és így sikerült. Aztán a twitterben (vagy fészbukkban) meg töröltem az app engedélyét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged