- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgaben
senior tag
válasz
darthsmoke #5039 üzenetére
Hali! Semmi különös, az a xiaomi.en-n alapul. Van 1-2 változtatás rajta, mint a 3 utas reboot menü, meg hasonlók. Meg az oldalon a rom builderrel lehet még pár apróságot beállítani. Nagyjából ennyi.
-
válasz
darthsmoke #5037 üzenetére
Írjál magadnak egy oprendszert.. Mert az elmúlt pár hsz-ed alapján neked kb az felelne meg. Azért ne legyen már szar valami, mert nem állíthatsz mindent IS..
-
Shyciii
veterán
válasz
darthsmoke #5035 üzenetére
Akkor újra mondom, ha neked a testreszabhatóság egyenlő a substratummal, akkor tényleg használj más oprendszert, mert el vagy tévedve.
-
Shyciii
veterán
válasz
darthsmoke #5030 üzenetére
Hát ha neked az Android substratum nélkül egyenlő az iOS-el, akkor soha ne legyen jobb dolgod, mint iOS alatt...
-
unskillful
aktív tag
válasz
darthsmoke #5030 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy én eddig abszolút nem ismertem a substratum témázást, csak akkor olvastam utána, illetve próbáltam ki miután átálltam LOS-ra, és itt valamelyik fórumtárs kérte hogy nézzem meg hogy működik-e. Először próbáltam Magisk modullal Andromeda nélkül, de nem működött. Aztán kemény 600 Ft-ért megvettem az Andromeda-t, végig csináltam a PC-s lépéseket, végül adtam neki root jogosultságot, és azóta használom minden probléma nélkül. Egyébként én is sötét témákat használok, igazából több témát is egyszerre, mert van amiben pl a system témázása tetszik, van amelyik az appokat állítja úgy sötétre ahogy nekem tetszik.
-
mgaben
senior tag
válasz
darthsmoke #5029 üzenetére
Úgy néz ki a dolby atmos opció nem tetszett neki. Így már felment. De most már kipróbálom a format datat is, hátha a váltakozó képernyőzár megoldódik így.
-
mgaben
senior tag
válasz
darthsmoke #5029 üzenetére
Nem, azt még nem próbáltam. De már mentést csináltam. Ez lesz a következő művelet. Köszi a tippet.
-
unskillful
aktív tag
válasz
darthsmoke #5026 üzenetére
Én az official Lineage OS-t használom Substratum témázással, és tökéletesen működik. Mondjuk én megvettem az Andromeda-t hozzá hivatalosan. Neked milyen gondod van a substratum-al?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
darthsmoke #4991 üzenetére
Sajnos en spec. Nem tudok segiteni, mert nem hasznalok custom romot.
-
batai15
félisten
válasz
darthsmoke #4687 üzenetére
Nem rosz. Kíváncsi lennék egy kemény használat melett sotra.
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
darthsmoke #4687 üzenetére
Lefogyott 16 % -ra, es csak 3esFel ora Kepernyo ido ! ? ?
Nem gyenge ez igy ? ?
-
batai15
félisten
válasz
darthsmoke #4675 üzenetére
Ez jó hír, régebben is úgy emlékeztem hogy csak root kell a substratumnak.. Mondjuk android p ify modulon gondolkodom hogy fel dobom majd.
Akkura leszek nálad kíváncsi hogy jobb e neked is mint a miui. -
mgTerminator
veterán
válasz
darthsmoke #4557 üzenetére
Magisk Manager-ben telepítettem.
-
mgTerminator
veterán
válasz
darthsmoke #4555 üzenetére
A legújabbat
-
mgTerminator
veterán
válasz
darthsmoke #4530 üzenetére
Utolsó Xiaomi.eu ROM és Samsung Gear IconX 2018, mellé felraktam még a Viper4Android-ot és minden tökéletes! Ja és Spotify-on hallgatok zenét.
-
unskillful
aktív tag
válasz
Nálam is volt hasonló probléma bt fülessel, de csak valamelyik régebbi verzióval, és az sem volt mindegy, hogy milyen lejátszó programot használok, mert nem mindegyikkel csinálta. Már nem emlékszem pontosan, de nekem csak a "gyári" zene lejátszó, és az Aimp nevű app van fent az egyikkel csinálta a hibát, a másikkal nem... Illetve ha jól emlékszem akkor az működött még nekem, ha többször megnyomtam a fülesen a pause/play gombot akkor folytatta a zenét.
-
Shyciii
veterán
válasz
Nekem official LineageOS 15.1-es rommal ilyen problémák nincsenek, pedig ez még csak a harmadik kiadás, annyira új. Még ennyire friss változata is gyorsabb a MIUI-nál, és tovább is bírja nekem, pedig még nincs kellőképpen optimalizálva, és még pár dologban még a miui libraryt használja. Ezeket lassan, de cserélik végre.
-
belan
addikt
válasz
darthsmoke #4532 üzenetére
Hat én ezért nem szeretem babrálni minden gyári nekem rajta és ilyen problémám nincs nekem . Téma meg lesz idővel következő frissítéssnél.
-
belan
addikt
válasz
Vagy egy iPhonet vegyél 😁 ez van ha romolgat a ember . Gyári romal csinálta ezt ?
-
Shyciii
veterán
válasz
darthsmoke #4486 üzenetére
Los15.1 alatt tökéletesen működik a bluetooh nekem. Kipróbáltam.
-
Shyciii
veterán
válasz
darthsmoke #4486 üzenetére
Elvben lehet, de én nem próbáltam. Ennek utána tudsz járni az xda fórumán.
-
batai15
félisten
válasz
darthsmoke #4484 üzenetére
Rakd fel a xiaomi eu romot. Téma import is működik, és nagyon jó rom. Fel tettem azóta, nem is nézem a custom romokat.
-
Shyciii
veterán
válasz
darthsmoke #4484 üzenetére
Én Los15.1-et használok. Este kipróbálom neked a bluetooth-t egy Marshall speakeren.
-
batai15
félisten
válasz
darthsmoke #4233 üzenetére
Üdv itt grat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest