- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wagner60
lelkes újonc
válasz
buca84 #22988 üzenetére
A telefon megvétele után nálam sem voltak reklámok, de pár hónapja chrome-ba folyton bepofátlakodott a wish reklámja. Akkor kezdtem el használni az adguard progit. Viszont a Pie valószínűleg kitakarította a szemetet, mert most reklámblokkoló nélkül sincsenek kétetlen reklámok...
-
Hatvan9
senior tag
válasz
buca84 #21521 üzenetére
Úgytudom ezek még csak az indiai piacra szánt verziók.
darvinya: Elhanyagolhatónak tekintem azt a +pixelszámot a fhd -hoz képest.Annál inkább az s625 gyengébb fhd-ra.
Grecky: Nálam pontosan ilyen most is, Augusztusi frissítés van a telefonon.Érdekes látni összevetve a tied és andHermann sebesség különbségét.
-
darvinya
titán
válasz
buca84 #18088 üzenetére
Nem kell reset, csak miután végzett, még 1x újra kell indítani telot, mert akkor rakja tényleg rendbe magát.
Végre megint februári fw sebességű.
(#18090) Zsoleszhun
De te nem gyárin vagy.
(#18091) x1port
Már megijedtek a sok MIUI fórumozótól, akik habzó szájjal csapkodtak, hol a frissítés.
-
-
-
killertibi
tag
válasz
buca84 #12316 üzenetére
És a launcher valójában mi? Van egy gyári és ahelyett mondjuk a novát fogja használni? Okozhat ez bármilyen problémát a telefon működésében? Bocsi ha hülyeség, de nem vagyok otthon ebben.
Mellékesen: látom hogy kb 2000 ezer forint a fizetős. Ha a search bar eltüntetésén túl ad bármi hasznos pluszt, akkor szívesen kifizetem. Máskülönben látom fel van töltve a "virágboltba" is. Az is működne? -
rzoli
senior tag
válasz
buca84 #11877 üzenetére
Gyári ROM telepítés!
- Töltsd le a programot: MiFlash
- Illetve az összefoglalóból a legfrissebb ROM-ot.
- Csomagold/tömörítsd ki mindkettőt.
A telefonodat indítsd el fastboot módba.
- adb reboot bootloader vagy kikapcsolod a telefont, majd a hangerő le és bekapcsoló gombok egyszerre nyomásával is a bootloaderbe jutsz.- Elindítod a MiFlash programot
- A select-nél belépsz, betallózod a kicsomagolt rom mappáját.Valami ilyesmit kell látnod:
- refresh
- Alul kiválasztod a SAVE USER DATA opciót. Ha ezt kihagyod, minden adatod elvész a telefonról, gyakorlatilag egy gyári visszaállítással ér fel.
A végén a flash gombra kattintasz és megvárod, amíg a SUCCES feliratot meg nem látod.
A végén elképzelhető, hogy le kell zárni a telefont.
Szintén bootloaderből, vagy a korábban említett tool-lal.
- adb reboot bootloader
- fastboot oem lockVeszély! Amennyiben a titkosítás bekavar, abban az eset nem tudja érintetlenül hagyni a data partíciót. Akkor bizony elvész minden. Eddig egyszer láttam ilyet.
-
bepken
veterán
válasz
buca84 #11869 üzenetére
számomra már akkor hihetetlennek tűnt a dolog, amikor az egyik videóban beszélt róla a srác...márhogy bármilyen mókolás után menni fog az OTA.
az alap problémát - ha jól értem- a build.prop módosítása okozza. ha ezt nem tudja visszaállítani az említett tool, akkor tök mindegy, hogy rootolva vagy e vagy sem.(#11870) tariattila! ha jól számolom a hozzászólásaid alapján, akkor olyan 6 órája húztad le a telefont a töltőről. ebből most jársz 4 óra kijelző időnél, ami azt jelenti, hogy folyamatosan nyomkodod
ráadásul 4G-ről megy a zene stream, ami eleve többet fogyaszt, mint a wifi. ez az akku teljesítmény hidd el, átlagon felüli
- még kb 1,5-2 óra kijelző időre számíthatsz
-
rzoli
senior tag
válasz
buca84 #11863 üzenetére
Tedd vissza a módosítatlan gyári ROM-ot, A flash előtt ne felejtsd el a Save user data opciót kijelölni a jobb alsó sarokban, hogy az adataid megmaradjanak!
A gyári rom linkje az összefoglalóban. A leírás és a szoftver hozzá itt: [Tools, Tips & Tutorials] Mi A1: Android Fastboot ROM Download and Unlocking / Flashing Tutorial
Valahol azt olvastam, hogy a végén elképzelhető, hogy újra le kell zárni a telefont, mert ez az opció nyitva hagyja, de ezt nem teszteltem.
-
silver10
aktív tag
válasz
buca84 #10345 üzenetére
Nos végül teljes siker!
Nem kellett Linux, meglett oldva Win 7-en. Hiányzott még egy driver, hogy az ADB Interface Driver sárga kérdőjelét eltüntessem az eszközkezelőből. Az ún. "xiaomi_usb_driver" Hála a "Sagnik Mukherjee" nevű hozzászólónak a Youtube-os videohelp alatt.
A többi már simán ment. Köszönet TotO' -nak is a linkért.
-
-
Play-on van rengeteg app én is linkeltem be korábban NoRoot Data Firewall
teljesen jól működik, és Root sem kell hozzá, de van még egy valag másik hasonló app ere!
-
-
-
-
-
Csepy
őstag
A Nillkin nekem sem vált be. Kétezer forint volt, rögtön azután vettem, hogy bejelentették a telefont, hogy ideérjen, mire megjön a készülék. 2.5D curved glass, de a széleket abszulút nem fedi és így tokban van egy "várárok" a fólia széle és a tok kezdete között, ahol megül a por/kosz/szösz, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest