- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
mifilippo
újonc
válasz
DroiDMester #14310 üzenetére
Menj már! 🙂 Ugyanezzel a telóval kezdtem én is, majd ugyanúgy 5110-et vettem. Kb ugyanabban az időben. 😉
Igaz én össze-vissza 2x tettem fel custom romot, az is kb 5 éve volt x8-ra. Nem sok tapasztalat. 😒 -
mifilippo
újonc
válasz
trebrona #13367 üzenetére
Köszönöm szépen, neked is Silver10, de honnan tudtam volna előre, hogy ez ilyen körülményes lesz. Sajnos hétköznap reggeltől estig melózom, hétvégén meg családdal töltöm az időm. Így jó ha 2 hetente jut egy pár óra telefonnal "bütykölni". Nem akartam se root-ot sem roomot csak úgy megtetszett a hdr+ gcam lehetőség... Valahogy persze ezzel Mi A1 úgylátszik elég peches vagyok az megfelelő appok beszerzèse sem volt könnyű, hogy legalább azt tudja mint az előző telóim. Valamint megérkezett Aliról a Nilkin üveg fóliám persze, hogy már repedten rakhattam fel, igaz kicsi és szerencsére nem lóg bele a képbe de akkor is. 😂😂😂
-
mifilippo
újonc
Sziasztok. Szeretnék egy kis segítséget kérni mert már 3x próbáltam ezt a Gcamerát megcsinálni de sajnos nem sikrült. 😣
Első alkalommal kiderült az volt a baj, hogy OTAn frissitettem Nugatrol Oreora és elszált a data partició ha jól emlékszem az okozott galibát
Második alkalomnál valamit én csesztem el mert feltelepítettem a TWRP-t, ugrott az OTA.
Megint újrahúztam. Adb parancssorral nyitottam bootloadert leirás alapján inditottam twrp.img-t + begépeltem a parancsokat, elvileg mindent meg is csinált de most sem jó.
Gondoltam visszatèrek Droidmester zipjének telepítéséhez mint előszőr akartam,mert elvileg az mindent elvégez, de már nem szeretnék megint belebukni. Az érdekelne, hogy amikor TWRP ben telepítem be kell jelölnöm a data és a system particiót is mint mikor TWRP-t telepítek? -
mifilippo
újonc
Sziasztok.
Nem tudom aktuális-e még de én találtam egy hívásrögzítőt ami nekem eddig tökéletesen működik Root nélkül. ( Ki tudja hányat kiprobáltam már... ) Another Call Recorder egy ingyenes telefonhívás rögzítő alkalmazás ACR néven van a Gplay áruházban, van fizetős verziója is. Mindkét felet jól hallanni és felvételeket névjegyhez "rendeli" ha engedélyezve van a hozzá férés. Hátránya, hogy folyamatasosan kell futnia a háttérben és ez meg is jelenik az értesítő sávon, ha pedig lekapcsolom akkor az android renszer értesítése kerül a helyére hogy fut egy alkalmazás a háttérben. Kicsit idegesítő de legalább müködik. Persze ha valaki tudja hogy lehetne hozzáadni a kivételek listájához (ha van ) vagyis hogy had fusson csak ne értesítsen róla, arról viszont igen ha még valami elkezd futni azt megköszönöm... -
mifilippo
újonc
válasz
DroiDMester #10303 üzenetére
Sziasztok, üdv mindenkinek.
Kedves DroiDMester. A segítségedet szeretném kérni. Nagyon kezdő vagyok a témában, mert utoljára recoveryt X8 ra tettem és ott cseréltem 2.1 ről 2.3 ra roomot. Vettem egy A1-et, majd elkezdtem olvasgatni, megtetszett a Googlecam dolog így követni kezdtem a leírásod. Nyitottam bootloadert, telepítettem TWRP, majd kamerát.
Sajnos valamit nagyon elcsesztem mert azon kívül hogy van TWRP többet nem értem el. Nem tudom bezárni a bootloadert valamint hiába állítottam be a a kamerát a fényképeid és a link alapján az app müködik, de képet nem ad. Oreo 8.0 van és még OTAN lett frissítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest