Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
gkrisz78
tag
válasz infectedmann #24513 üzenetére
Én ezt olvastam másik fórumban:
"April fool's,you can disable it in the 3 dot menu in settings"
Szóval április 1.-i tréfa, és a beállítások menüben kikapcsolható a "..." menüben.
Én másik launchert használok, így nem tudom működik-e.Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
gkrisz78
tag
Valaki ez alapján használja a 4G+ szolgáltatást? Ha igen esetleg Vodafone beállítást tudná adni hozzá? Én próbálkoztam de eddig sikertelenül.
Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
gkrisz78
tag
kép link
Nálam már van. Én holland vpn-el raktam fel a 9-t, utánna eltűnt, a mostani frissítés sem orvosolta, így visszamentem 8-ra, majd onnan indultam a frissitésekkel, és amikor felment a Pie egy gyári visszaállítást még végeztem, így lett a képen látható eredmény. Vodafone a szolgáltató.[ Szerkesztve ]
-
gkrisz78
tag
A1-el foglalkozó facebook csoportban 1-2 embernek feldobta a 9-es frissítést. 1078.9 MB a mérete, nem ugyanaz, mint a holland vpn-es verziójé. Egyik kollégának fent volt a VPN-es verzió, és így is feldobta a frissítést. Nekem még nem, hiába próbálom kényszeríteni.
[ Szerkesztve ]
-
gkrisz78
tag
válasz #88165312 #22507 üzenetére
Sajnos nem biztos, hogy ilyen egyszerű, én is Holland VPN-el raktam fel, és szerintem nem akar felmászni B20-ra. Illetve itt is írták, pedig ő tényleg holland, és az ottani Voda hálón sem működik a B20.
Negatív dolgok még:
Az értesítő sáv ujjlenyomat olvasóval való lehúzása sem működik.
A Bluetooth headset középső gombja nem reagált semmire (nem állította le a zenelejátszást), csak a hangerő gombok működtek.
Ami pozitív:
Az FM rádió, illetve talán az üzemidőm is jobb lett az adaptív battery-nek köszönhetőn, de ez még lehet csak placebo.Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
gkrisz78
tag
válasz Nerazim #12694 üzenetére
Nekem is előfordult. Én ezt annak tulajdonítottam, hogy valamiért jobban beremegett a kezem és a hdr nem tudta jól összerakni a képet, mert azóta is jó képeket csinál. Szerintem próbálgasd még mielőtt újra rakod.
[ Szerkesztve ]
-
gkrisz78
tag
válasz szabi__memo #12673 üzenetére
Lehet ez lesz, hogy a cégest kiveszem az ünnepek alatt, és majd beszámolok a különbségről.
-
gkrisz78
tag
Látom itt néha a 2 napos üzemidőket. Nem tudom hogy csináljátok. Nekem 2 kártyával, napi kb 2x1 óra Spotify mobilnettel, közben még böngészés, ezen túl végig wifin, kevés telefonálással alig bírja ki a napot. Facebook nincs fent csak Simple, Instragam igen, de egyik sincs a nagy fogyasztók között, sőt szinte semmi program nem fogyaszt pár %-nál többet, mégis 2-3 órás kijelző idő mellett nap végére lemerül minden esetben. Lehet a 2 kártya miatt, ennyit jelentene?
-
gkrisz78
tag
válasz Viktor0610 #11672 üzenetére
Mostanában már mintha az sem működne, én pár napja lettem béta tesztelő a play szolgáltatásokban, de azóta sem ajánlott fel frissítést.
-
gkrisz78
tag
Az a baj, hogyha a névjegyet rakom ki, akkor kell mégegy plusz mozzanat a hívás elindításához, amikor kiválasztom a számot.
A közvetlen tárcsázásnál meg amit feldob az a globális beállítás, nem az egyedi számhoz kötött hozzárendelés. (Persze ez lehet a Nova hiányossága, hogy nem tudja lekezelni ezt a beállítást)[ Szerkesztve ]
-
gkrisz78
tag
És arra tudsz valami megoldást, hogy ez működjön Novában kirakott közvetlen tárcsázás ikonnal? Nálam hiába van beállítva a névjegyzékben az adott számhoz a default sim, ha kirakom a főképernyőre a Névjegyek/Közvetlen tárcsázás parancsikonnal újra kérdi, hogy mivel hívja.
-
gkrisz78
tag
válasz zitrone88 #7999 üzenetére
Ez hasznos infó, eddig ezt nem tudtam, hogy névjegyenként lehet állítani. Köszi! Működik is a tárcsázóban, de ha asztalra akarom rakni Nova közvetlen tárcsázás shortcutként, akkor megint rákérdez, hogy mivel tárcsázzon vagy én csinálok valamit rosszul?
-
gkrisz78
tag
Az Oreonak mintha más lenne a memória kezelése, jobban kilövi a nem használt appokat. Én azt vettem észre, hogy az alkalmazás váltó bal gomb megnyomásakor egy rövidebb lista jön elő mint Nougat alatt. Ami persze nem probléma, mert villámgyorsan elindul minden, csak érdekesség. De az is lehet csak placebo. 😀
[ Szerkesztve ]
-
gkrisz78
tag
Indiai kolléga Oreos videójában láttam egy érdekességet: [link]
Hozzászólásban írja, hogy nem gyorstöltés, de kicsit gyorsabb, mint a hagyományos, bármit is jelentsen ez.[ Szerkesztve ]
-
gkrisz78
tag
Az ki van kapcsolva. Én kb azóta érzékelem a fagyást, mióta visszaraktam az eredeti szoftvert (root eltávolítás miatt), de nem teljesen szűzen, hanem megtartva a felrakott programokat, beállításokat. Lehet egy full gyári újra rakás megoldaná a problémát.
Digiflex: A Nova okozhat ilyet? Nekem is az van fent, és sokaknak, de még nem hallottam róla ilyen panaszt.Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
gkrisz78
tag
Nálatok nem szokott fagyni a telefon? Változó gyakorisággal pár naponta, de van hogy naponta többször is érzéketlenné válik a kijelző, és csak a bekapcsoló gomb hosszú benyomása segít, egy újraindítással. Ilyenkor a pin beírása után fehér képernyő fogad, és csak a home gomb megnyomására tér vissza újra a rendes működés.
[ Szerkesztve ]
-
gkrisz78
tag
Oreo, még nem nekünk...
-
gkrisz78
tag
válasz Viktor0610 #1224 üzenetére
Teljesen gyalultál mindent, vagy megmaradtak a felrakott programok?
-
gkrisz78
tag
Azzal már valaki próbálkozott, hogy a Supersu-ban eltávolítja a root-ot (itt a Yes-re nyomva) és úgy futtatja a telepítőt?
(BL unlockot meghagyva)[ Szerkesztve ]
-
gkrisz78
tag
válasz Viktor0610 #640 üzenetére
Passz, én csak mindent úgy csináltam, ahogy itt le volt írva (és innen lett a hibám is enable helyett enabled-et kell írni).
[ Szerkesztve ]
-
gkrisz78
tag
válasz Viktor0610 #592 üzenetére
Próbáltam felrakni, de nem indul el. Root volt, build.prop átírva. Ezt szedtem le.
-
gkrisz78
tag
válasz Viktor0610 #529 üzenetére
Képminőség javult (a tárgyalt túlzott képjavitó algoritmusa gondolok), vagy csak a videó stabilizálása lett jobb a Google camera appal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Mobil flották
- DIGI internet
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest