- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
hgabor19
aktív tag
válasz
hgabor19 #15039 üzenetére
Bocs, még korán van
Tehát egy Eustock-tól származó telefonról van szó, ami a Waytech-hez került garis szervizre ,és ők dobták vissza fizetős gariztatásra nyitott BL miatt.
De hát az Eustock és Wayteq az gyakorlatilag az egy cég. Tehát ezért is fura, ha az Eustock szerint a nyitott BL elfogadott, a Wayteq meg csuklóból dobja vissza "nem garanciális"-ra hivatkozva, amint meglátja hogy nyitott a BL. -
tomboy84
tag
válasz
hgabor19 #14723 üzenetére
Ahogy olvastam a linkelt XDA-s topik hozzászólásaiban máshoz nem nyúltak, csak ezt a fájlt írták át. De azt sima szövegesként, ezért is láttad a tartalmát amikor kitörölted a stockra való visszatéréskor (és ezért is okoz gondot). Ezt erősíti meg az is, hogy a BT MAC címe megmaradt.
Egyébként, ha jól értem, akkor a készülék rendelkezik hardveres MAC címekkel (Qualcomm) és a Xiaomi által rátett címekkel (ez van a persistben). A custom romok elvileg az előzőt használják, a stock rom meg a másodikat. Már ha ki tudja olvasni. Ezért jelenthetett megoldást, hogy törlöd a tartalmát, mert akkor ment tovább a hardver által adott MAC-hez. De a félre értés jogát fenntartom.
-
TaylorPro
addikt
válasz
hgabor19 #14475 üzenetére
Így már értem a problémátokat. Na most nálam nem volt ilyen gond. Ebből kiindulva gondolom nekem még az eredeti az említett fájl. Túl sok módosított romot nem is tettem fel. Utolsó ha jól rémlik RR 4.13. Itt visszatértem gyárira, a módosított rádiós kernellel. Semmi hiba. Nálam a wifi és a bluetooth mac ugyan az, csak az utolsó karakterében tér el.
eeb3
eeb2Kamera: Nexus 5X-ről jöttem aminek bitang jó a kamerája. de nem bántam meg a váltást, nem érzem sokkal gyengébbnek az A1-et. Összességében, főleg árban ez a teló toppon van.
-
-
the radish
senior tag
válasz
hgabor19 #14428 üzenetére
Na, ezt besz.ptam.
LOS után visszatéve a gyárit még minden Ok volt, de vasárnap feltettem az RR-t. Nem igazán tetszett, ment vissza a LOS.
Most, hogy ezt olvastam kipróbáltam és a gyárin valóban nincs már wifi. (Bluetooth van.)Hiába tudom az eredeti wifi MAC címet, gondolom örök kárhozat?
-
-
-
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
hgabor19 #13467 üzenetére
DroiDMester félét próbáld meg először mert az jól kezeli az A-B partíciókat és arra rá a másikat.
-
darvinya
titán
válasz
hgabor19 #13454 üzenetére
Mint látszik, hogy nem tárcsázóban vagyok, akkor jön elő a menü.
(#13456) petipetya
Nem, ez tárcsázóba van, pont mint G.fordító app-nál.
(#13457) x1port
Biztosan be van kapcsolva a ujjlenyomat olvasó értesítő legördítés, s mikor füledhez emeled legördíted értesítő redőnyt amit közelség érzékelő lekapcsolja kijelzőt, de redőny marad.
-
bepken
veterán
válasz
hgabor19 #13399 üzenetére
pont ma tűnt fel nekem is ez a dolog, nekem be volt kapcsolva alapból mindkettő, majd miután egyiknél kikapcsoltam, már csak egyszerre egy SIM-nél engedi visszakapcsolni. RR 04.02
ami nálam még probléma: rettentő lassú lett a mobilnet valamiért. ha futtatok egy mérést a speedtest alkalmazásban, akkor 80-90Mbps a letöltés. hogyha ugyanezt a mérést a chrome-on belül indítom, akkor meg ilyen 3-4Mbps....Deezer nyögdécsel, PlayStore letöltés esélytelen...na ez mitől lehet? újraindítás nem segített. AdAway volt az első tippem, de hónapok óta probléma nélkül használom, szóval talán nem az lesz a ludas.
(#13402) petipetya! korlátlan csomag
-
-
válasz
hgabor19 #12915 üzenetére
Én már nagyon rég megvettem és az EX KM et is
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
rzoli : azért a DONATE verzió nem ennyiből áll hogy nincs ott a figyelmeztető sáv, jópár dolog csak a fizetős verzióban érhető el, és talán még mindég így van hogy csak a fizetős verzió tudja automatikusan alkalmazni rendszer indulás után a beállított értékeket
Más: nálam is 30.percenként frissít és mégse kelti fel mély állomból -
-
TaylorPro
addikt
-
rzoli
senior tag
válasz
hgabor19 #12804 üzenetére
MetaPhoenix, jelenleg R2.
-
drdr
senior tag
válasz
hgabor19 #12713 üzenetére
Azért ez a tervezés magasfoka, a Xiaomi Piston fülesek is 16 v. 32 Ohmosak (persze Xiaomi telefonhoz mért lenne jó Xiaomi füles???), BlitzWolf-ot és YPZ-t néztem még, kivétel nélkül mind 40 Ohm alatti...Egyenlőre csak egy bő féltucatnyit néztem meg, egy se jó.... Köztük a Piston 3-asom se....
-
rzoli
senior tag
válasz
hgabor19 #12679 üzenetére
Elvileg a Custom ROM használók lehetőséget kapnak a regisztrációra.
XDA: Google now blocks GApps on uncertified devices, but lets custom ROM users be whitelisted
Ami egyébként logikus lépés is. Ezek a felhasználók általában olyan telefont használnak, ami után megfizetik a licence díjakat, nincsenek túl sokan, viszont hűségesek, nem sokan váltanak iOS-re, sok profi van közöttük, akik később az android közösség hasznára, ég a Google hasznára válnak.
-
-
Ogard
tag
válasz
hgabor19 #12429 üzenetére
Igen, én is erre jutottam, az XDA fórumon próbálkoznak mindennel, hiába.
Ez elég ciki, én nagyon szeretem a ie80 hangzását, és bírtam, hogy headsetként is használható volt.Az a baj, hogy nincs kedvem 200 plus eurót adni egy magas impedenciájú agybadugós fülesért, amikor az ie80 hangzásilag nekem pont tökéletes. Akkor már inkább összerakom a pénzt egy sennheiser 650-esre, az megvan 300 euróból, ezek szerint az A1 legalább megbírná szépen hajtani.
-
-
sagesz93
addikt
-
Magnat
veterán
válasz
hgabor19 #11920 üzenetére
Nálam a Viber is késik ...főleg, ha sokáig nem nyúlok a telefonhoz ... Ma egy 9.42-kor küldött üzenetet akkor jelzett, amikor 13.40-kor más miatt feloldottam a telefont. Mondanám, h a köcsög doze, de ha kiveszem a korlátozott folyamatok közül, az sem segít ... Mondanám, h a Viber a ludas, mert a Whatsappal pl nincs gond, de érdekes módon a Galaxy Tab S 8.4-emre meg azonnal megjön minden Viber üzenet (másik account), pedig doze ott is van.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
hgabor19 #11425 üzenetére
Ez nagy FLA(n)C-olás! Mobilon sok értelme van ám.
Semmi! Egy jól elkészített 20khz-be belenyaló mp3-at sem tud érdemben megszólaltatni egyik sem, tehát az iphone x és samsung valamelyik parasztvakítós dac-ja sem alkalmas erre. Persze a tárhely miatt, mehetnek rá a lossless anyagok, de érdmben nem lesz minőségi különbség, még akkor sem, ha hallgató bemagyarázza magának, hogy ő bizony hallja.
A lossless-hez minőségi audiophil rendszer kell, az pedig 6 szám jegy alatt nincsen. Shure 535-öst használok LG2 óta, ez az egyik legtermészetesebb füles, amin még mondjuk úgy élvezet zenét hallgatni. Ettől függetlenül ebben a készülékben tényleg elég jó dac-ot raktak és a kérdésedre a megoldás, a nagy impedanciájú fejhallgató.
De akkor is marad mobil minőség, de azok között elég jól "adja", középszerűséges létére. -
darvinya
titán
válasz
hgabor19 #11425 üzenetére
Beats füles nem nagy durranás, s nagyobb ellenállású fejes/füles miatt több kraftot ad ki.
Pl: amit kapta Xiaomi Piston Basic füles inkább tompa, Panasonic RP HS6 pedig brutális hangerő van, de nincs sziszegés.
Próbálj Hang menüben lévő profilok közül populár V Beats füles sziszegést csillapítani.Más
Nem tudom, de 3h-nál több kijelző időt nem tudtam kicsikarni belőle.
-
Klown
aktív tag
válasz
hgabor19 #11306 üzenetére
Ez megvolt! Sőt apukám felhívott az ügyintézőtől, aki átvette a kagylót. Bekérte a képernyő feloldó kódomat, ill. részletesen elmondtam a hibajelenségeket. Felírta azokat a munkalapra.
Amúgy a munkafelvevő hölgynek is A1-e van. Azt mondta, hogy neki az Oreo frissítés nem okozott semmilyen gondot, il. a Waze-val sincs baja.
Üdv: Klown
-
bexinho23
őstag
válasz
hgabor19 #11201 üzenetére
Szia!
Én tegnap rendeltem egy Nilkin tokot Aliról. 6,65 $ volt. Képeken, illetve édesapám Samsung A7-es Nilkin tokján a jack bemenettel nincs probléma. Sajnos a mostani fekete, vagstag szilikon jellegű tokom jack csatlakozójánál nincs kellőképpen kivágva, így autóban mindig le kell vennem a tokot, ha AUX-on keresztül szeretném hallgatni a zenét.
-
-
-
-
darvinya
titán
válasz
hgabor19 #10638 üzenetére
MiFlash-el törölhető minden és újraflashelhető img -ből.
(#10642) Klown
Akkor WayteQ szervizzel felveszed a kapcsolatot, és egyeztetsz miként szállítsák el.
Előző telomnál házhoz jött a futár, de az más gond volt. -
darvinya
titán
válasz
hgabor19 #10482 üzenetére
Android One az egy színtiszta Android.
Google galéria van alapból, de nem menti felhőbe, ha nincs bekapcsolva.
De mint android rakhatsz fel rá másik galáriát.
MIUI pedig MIUI, teljesen más.
Mondjuk Számológép app-ját használom, mert van benne sok jó funkció, így tiltásra került Google számológép app.(és pár Google app) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest