- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
janes1976
őstag
Sziasztok! Ez az idő is eljött. Megválok (majd 2 éves) szeretett A1-emtől. Nagyon szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget , amit itt kaptam, ritka az ilyen topic, ahol ennyire segítőkészek az emberek!
-
janes1976
őstag
Megjött az áprilisi update
-
janes1976
őstag
Nekem nem mozdul el
-
janes1976
őstag
Nagyon tetszik a Pie menükezelése, sztem sokkal jobb lett, átgondoltabb, logikusabb meg a gesztusvezérlés is atom. Nyilván szokni kell.
Akksit most töltöm fullra, meglátjuk mennyit bír ugyanazzal a felhasználással
Nem tudom mi lehet a probléma, hogy több embernél nincs 4G. Nálam van.
-
janes1976
őstag
Sztem mindkettő kiváló telefon, egyikkel sem nyúlsz mellé. Amelyik kinézetben közelebb áll hozzád.
Ünneprontó leszek. Nekem a Huaweiek jönnek be nagyon kinézetre, ott vmit nagyon eltalálnak mostanában. A Xiaominál olyan, mintha nem lenne innováció kinézetbe, mintha egy helyben toporognának. Ez főleg az középkategóriára igaz. Viszont ízlések és pofonok, kinek a pap...
-
janes1976
őstag
Sztem a Nova Launcher a legjobb! Most a Nova Launcher Prime 1800 Ft-ról 129 Ft. Most kell letölteni!!!
Én is felraktam a Piet. Akkuidőre nagyon kíváncsi leszek 8.1-hez képest. Maga a rendszer ugyanolyan gyors az látszik.
-
janes1976
őstag
Akinek még nincs meg a Nova launcher prime és szeretné, 7 napig némi apróért megvehető
-
janes1976
őstag
Megoldódott
-
janes1976
őstag
Feloldás által kérdezem
-
janes1976
őstag
Az arcfelismerő működik gyári rom alatt? Nekem nem sikerül aktiválni.
-
janes1976
őstag
Most olvastam, hogy A2-re megjött az augusztusi frissítés
-
janes1976
őstag
válasz
Luck Dragon #19332 üzenetére
Jól írtad, de ez az akksi idő akkor is kiemelkedő
-
janes1976
őstag
válasz
Luck Dragon #19317 üzenetére
Teljesen használatfüggő az akksi. Ha pl. csak videót néznél, akkor még az 5 óra se lenne meg, vagy állandóan játszanál. Teljesen relatív.
-
janes1976
őstag
válasz
darvinya #19308 üzenetére
Következő telefonomnak olyat gondoltam, amelynél elől van az ujjlenyomat olvasó, mert nekem ott kényelmesebb. Tudom, hogy azok még szinte sehol sincsenek, no meg ugye árban ezek még horror szinten vannak. Hátha ez majd változik a közeljövőben, mondjuk jövőre
Mondjuk házon belül a Mi8 Explorer Edition nagyon ott van, elfogadnám, minden kritériumomnak megfelel, kivéve az árát, mert az nagyon magas
-
janes1976
őstag
Na elrajtolt az A2
Nem cserélem le erre az A1-et, mert annyival nem lett jobb, ráadásul árban vastagon fogott a cerka (A1-hez képest).
-
janes1976
őstag
Bekapcsoltattam a VoLTE opciót én is, minden simán ment, egyből megjelent a HD felirat
-
janes1976
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
darvinya: akkor minél rövidebb a kábel, annál gyorsabban tölt?
-
janes1976
őstag
-
janes1976
őstag
Gyerekek! Egy olyan kérdésem lenne, hogy ezt a telót hány amperrel lehet tölteni? Aliról akarok kábelt rendelni hozzá, mert a gyárit szétrágta a macska. Egyem meg a szívét. Nem lett baja, mármint a macskának.
A gyári töltőfejen 5V–2A van.
Láttam a neten olyat, ami 5V–3A. Ezzel a töltőfejjel, akkor nem jó ez a kábel? Ehhez hülye vagyok.
Ezt néztem ki:
Egyébként rendeltem egyet ebayről, másik fajtát, de azzal befürödtem, mert a gyári teljesítmény fele lett, megszívatott a gyerek. Pedig oda volt írva minden, fast charge csomó kép mindegy.
-
janes1976
őstag
Olyan tokot tudtok, amely feléleszti a kijelzőt? Ez milyen elven működik, be kell kapcsolni vmit a telón, hogy működjön?
-
janes1976
őstag
válasz
st3v3np3t3r #14611 üzenetére
Nem értem miről beszélsz. Semmi baj sincs a Ne zavarj móddal, nagy megelégedéssel használom. Fejtsd már ki mire gondoltál!
-
janes1976
őstag
Infó A2
-
janes1976
őstag
válasz
szabi__memo #14105 üzenetére
+1
Meg friss készülékbe kisebb akksi? Hát...
-
janes1976
őstag
-
janes1976
őstag
válasz
st3v3np3t3r #13931 üzenetére
-
janes1976
őstag
Apa kezdődik, megjött!!!
Most frissít!
-
janes1976
őstag
válasz
Zsoleszhun #12150 üzenetére
Köszi szépen!
Megcsináltam és tökéletesen működik, így már mindjárt más! Sosem gondoltam volna, hogy ilyet is lehet. Most már akkora a hívókép mint a fél telefon, nem gyenge!
-
janes1976
őstag
válasz
Viktor0610 #11620 üzenetére
+1
-
janes1976
őstag
Többször volt róla szó, hogy ehhez a telóhoz nem nagyon van értelmes fólia. Minddel van vmi gebasz. Ha meg tudsz barátkozni egy flip tokkal, inkább azt, és akkor nem kell fólia. Egyébként mire rendel az ember egy csomó fóliát, addigra árba szarabbul jár és lehet az összes fóliával szív vmiért. Érdemes ezen elgondolkodni
-
janes1976
őstag
válasz
darvinya #11310 üzenetére
Sztem meg fóliahiba lehet, mert csomó helyen árulnak olyat, hogy szivárványmentes felépítés, gondolom nem véletlenül. Mondjuk ezek nem ennyibe kerülnek. Előző telónál sem volt ilyen, pedig arra is tettem többször üvegfóliát, sose volt eddig ilyen. Furi. Ezen nem veszünk össze
-
janes1976
őstag
válasz
darvinya #11301 üzenetére
Szerencsére nem látszik használat közben, különben már rég leszedtem volna. Meg csak akkor látszik, ha olyan szögben fordítod a telót. Magyarul, ha úgy esik rá a fény. Marad rajta. Amúgy a megoldás egy flip tok l
lenne és akkor nem kell fólia, dolog megoldva.Fura, mert amikor felraktam, egy deka levegő nem volt alatta és nem is egyből jött a szivárványosodás
Amúgy legtöbbször a fóliákkal csak a szopás van
Doki42: nmit
-
janes1976
őstag
Ytalandot se rendeljen senki, mert szivárványosodik
Lehet tényleg szarni kell a fóliára, venni kell egy flip tokot és probléma megoldva
-
janes1976
őstag
Semmi gond nincs a pirossal, sztem jól néz ki 😎👍👌
-
janes1976
őstag
válasz
NoOne1976 #10362 üzenetére
Ha a fényképezés a fő szempont, akkor ezeket az árkategóriájú telefonokat (mindegy milyen gyártó) el is felejtheted. Mondjuk az elég szubjektív, hogy milyen a jó kamera.
Szerintem az A1 normál fényviszonyok mellett jó kèpeket csinál, ahogy csökken a fény, annál gyengébbek a kèpek.
Az A1 amennyibe kerül, sztem megèri az árát.
-
janes1976
őstag
válasz
#36678656 #9836 üzenetére
A te telefonoddal komoly gond lehet, ha nem jó a hangminőség
A hangminőség hibátlan
Kicsit több mint közepesen használom és atom hangos
Huawei P9 Lite-om volt, attól 1000x hangosabb
Meg ugye, kinek mi a hangos, ez azért eléggé relatív
Sztem ez a telefon ennyi pénzért a legjobb ajánlat jelenleg
-
janes1976
őstag
Olyan üvegfóliát tud vki ajánlani, ami oldalt majdnem végig ér, mert amit rendeltem ebayről az egy rakás szar, keskenyebb mint kellene
Kritikán aluli, innen rendeltem: mondjuk legalább olcsó
Magnat: nekem is ilyen van
-
janes1976
őstag
válasz
DroiDMester #8934 üzenetére
Nálam nincs
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest