Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
őstag
Enyém sincs meghajolva egyáltalán. Igaz, tokban tartom, zsebben sosincs.
Regards: Csepy
-
Csepy
őstag
válasz trebrona #16609 üzenetére
Én például anno, az első beta körben regisztráltam, de sajnos az egyik imei számomat elütöttem egy számmal. Ennek ellenére elment a kérelem, csak ugye, mivel rossz az imei szám, nem jött soha értesítés, hát még update. Javítanám, ujra jelentkeznék, de a 6 éve meglévő miui fiókomat nem szereném feladni, így konkrétan SEMMI lehetőségem a jovőben is jelentkezni. Írtam mailt, hátha felfogja valamelyik kínai droid a Xiaominál. Hát, kb pont le lettem szarva.
-
Csepy
őstag
válasz st3v3np3t3r #14419 üzenetére
Nem írják a linkelt oldalon, hogy kint van tesztelőknek. Egyetlen szóval sem említik me a létezését; csupán egy "kívánság" az emberek részéről, és egy poll (felmérés).
Jelenleg semmilyen hivatalos, Xiaomi által felügyelt formában nem létezik Android 8.1.0 az Mi A1-re. Én is szeretném, de szerintem, és ne legyen igazam, nagyon sokáig fogunk itt még arról bszélgetni, hogy mikor jön már a 8.1.
-
Csepy
őstag
válasz st3v3np3t3r #14409 üzenetére
Kamu, xda-n ki van tárgyalva. NINCS sajnos semmilyen formában hivatalos 8.1. Legalábbos egyelőre.
-
Csepy
őstag
válasz Fall-N #14078 üzenetére
Akkor ha a többi Android One telefonon is csak a 8.0 dekkolna még meg is értené az ember, de a hTC, Motorola és a Nokia is meg tudta oldani, akkor a Xiaominak is illene frissebben tartani a rendszert.
Az összes többi Android One telefon is 8.0.0-n van, ahogy mi is is, mert NEM LÉTEZIK 8.1.0 Android One rendszerből. Az kizárólag a Pixelekre és az utolsó Nexusokra van jelenleg hivatalosan (stock formában). Még a most frissen megjelenő 5. generációs Android One-os nokiák is "csak" 8.0.0-val jönnek.
-
Csepy
őstag
Kíváncsi leszek, majd szeptember-októberben, amikor kijön a végleges, akkor megkapjuk-e azonnal, mert szó szerint ezt ígérte a xiaomi. Arra meg extra kíváncsi leszek, hogy lesz e P beta programjuk, mert abban szívesen benne lennék (ha már a 8.1 sosem akar jönni).
-
Csepy
őstag
válasz Bicskei1885 #10771 üzenetére
Telemax.
Sokaknak ennyi elég is.
A legnagyobb szerviz, de szervizesként mondom, sokszor iszonyat gyatra munkát végeznek.Regards: Csepy
-
Csepy
őstag
válasz micafighter #2257 üzenetére
Ú, ez nagyon tetszik. Nekem is a Sansdstone black jön be, gyorsan rendelek is egyet, köszi az infót.
-
Csepy
őstag
Én ezt a carbon mintázatú TPU tokot használom és maximálisan meg vagyok vele elégedve:
[ Szerkesztve ]
-
Csepy
őstag
A Nillkin nekem sem vált be. Kétezer forint volt, rögtön azután vettem, hogy bejelentették a telefont, hogy ideérjen, mire megjön a készülék. 2.5D curved glass, de a széleket abszulút nem fedi és így tokban van egy "várárok" a fólia széle és a tok kezdete között, ahol megül a por/kosz/szösz, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest