Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Yettel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Csori72
aktív tag
-
-
mobilizmo
addikt
válasz
silver10 #10726 üzenetére
Nekem szombaton megvolt a törésteszt is. Emeletről lefelé jövet kb. 3-4. lépcsőfokon jártam amikor kiesett a kezemből. Lábbal próbáltam kicsit tompítani, nem tudom megítélni, hogy sikeres volt vagy nem (mi történt volna ha...). Tok nincs, csak gyári fólia a kijelzőn. Mivel legalább 2 m-t zuhant hideg burkolatra meglepően kevés sérüléssel megúszta. Jobb alsó sarkára (jackhez közeli) esett, ott van 2 mm2-es horpadás (fél mm mély lehet), mellette felületi sérülés és a másik sarkon is egy kisebb felületi sérülés. Szóval a hátlap az kuka, bár annyira azért nem vészes (majd ha nagyon zavar talán kicserélem). Nyilván szerencse faktor is volt ebben bőven, de semmi más nem sérült, minden működik. De néhány évet azért öregedtem, egy fél perc alatt. Ja nekem nem szokásom "dobálni" a telefonjaimat, utoljára vagy 3 éve történt ilyen velem. Persze rendeltem tokot (mást mint te), csak még nem ért ide.
-
buca84
őstag
válasz
silver10 #10344 üzenetére
Ha visszaolvasol nekem is ez volt a problémám. Nerd fórumtárs azt javasolta, hogy linux alól próbáljam meg. Linux alól kb 5 perc volt az egész az apk telepítést is beleértve.
Linuxmintre (ubuntu variáns) ezt raktam csak fel:
sudo apt-get install android-tools-adb android-tools-fastbootAz xda-s leírásban pedig a manual leírást csináltam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T Pro 5G 8/256 GB fekete
- Xiaomi Redmi Note 10 kártyafüggetlen Dual Sim
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512gb, Black titán, újszerű, 3 év garanciával, tokkal, fóliával, eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest