- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Csori72
aktív tag
-
-
mobilizmo
addikt
válasz
silver10 #10726 üzenetére
Nekem szombaton megvolt a törésteszt is. Emeletről lefelé jövet kb. 3-4. lépcsőfokon jártam amikor kiesett a kezemből. Lábbal próbáltam kicsit tompítani, nem tudom megítélni, hogy sikeres volt vagy nem (mi történt volna ha...). Tok nincs, csak gyári fólia a kijelzőn. Mivel legalább 2 m-t zuhant hideg burkolatra meglepően kevés sérüléssel megúszta. Jobb alsó sarkára (jackhez közeli) esett, ott van 2 mm2-es horpadás (fél mm mély lehet), mellette felületi sérülés és a másik sarkon is egy kisebb felületi sérülés. Szóval a hátlap az kuka, bár annyira azért nem vészes (majd ha nagyon zavar talán kicserélem). Nyilván szerencse faktor is volt ebben bőven, de semmi más nem sérült, minden működik. De néhány évet azért öregedtem, egy fél perc alatt. Ja nekem nem szokásom "dobálni" a telefonjaimat, utoljára vagy 3 éve történt ilyen velem. Persze rendeltem tokot (mást mint te), csak még nem ért ide.
-
buca84
őstag
válasz
silver10 #10344 üzenetére
Ha visszaolvasol nekem is ez volt a problémám. Nerd fórumtárs azt javasolta, hogy linux alól próbáljam meg. Linux alól kb 5 perc volt az egész az apk telepítést is beleértve.
Linuxmintre (ubuntu variáns) ezt raktam csak fel:
sudo apt-get install android-tools-adb android-tools-fastbootAz xda-s leírásban pedig a manual leírást csináltam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged