Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz silver10 #25545 üzenetére
Lehet butaságot kérdezek, na meg a keresőt használva sem lettem okosabb, lényegében van arra lehetőség hogy arc alapú feloldás megtörténjen?
Ha igen ez mennyire használható és merre kell keresni a beállítási lehetőséget?A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
darvinya
titán
-
MODERÁTOR
-
Csori72
aktív tag
válasz silver10 #12545 üzenetére
Köszi a választ.
Én csak hirtelenjében rendeltem 1et a telefonnal együtt. Ez teljesen Noname. A papírjára is csak annyi van írva: Glass
Nem gondoltam, h a szélein nem tapad majd fel rendesen mint a saját telómnál.
De a zasszony nem örült ennek a malőrnek...:: 1+TTTTT ::..
-
hislah
aktív tag
-
mobilizmo
addikt
válasz silver10 #10726 üzenetére
Nekem szombaton megvolt a törésteszt is. Emeletről lefelé jövet kb. 3-4. lépcsőfokon jártam amikor kiesett a kezemből. Lábbal próbáltam kicsit tompítani, nem tudom megítélni, hogy sikeres volt vagy nem (mi történt volna ha...). Tok nincs, csak gyári fólia a kijelzőn. Mivel legalább 2 m-t zuhant hideg burkolatra meglepően kevés sérüléssel megúszta. Jobb alsó sarkára (jackhez közeli) esett, ott van 2 mm2-es horpadás (fél mm mély lehet), mellette felületi sérülés és a másik sarkon is egy kisebb felületi sérülés. Szóval a hátlap az kuka, bár annyira azért nem vészes (majd ha nagyon zavar talán kicserélem). Nyilván szerencse faktor is volt ebben bőven, de semmi más nem sérült, minden működik. De néhány évet azért öregedtem, egy fél perc alatt. Ja nekem nem szokásom "dobálni" a telefonjaimat, utoljára vagy 3 éve történt ilyen velem. Persze rendeltem tokot (mást mint te), csak még nem ért ide.
[ Szerkesztve ]
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
buca84
őstag
válasz silver10 #10344 üzenetére
Ha visszaolvasol nekem is ez volt a problémám. Nerd fórumtárs azt javasolta, hogy linux alól próbáljam meg. Linux alól kb 5 perc volt az egész az apk telepítést is beleértve.
Linuxmintre (ubuntu variáns) ezt raktam csak fel:
sudo apt-get install android-tools-adb android-tools-fastbootAz xda-s leírásban pedig a manual leírást csináltam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest