Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
válasz Bl.Gyo. #21665 üzenetére
Bevallom ugy meg nem probaltam. Csak iPhonerol az utobbi idoben.
darvinya: koszonom, ezt nem tudtam. Vicces mert nekem pl SE-vel ilyen gond nem volt az utobbi idoben. Akiket hivtam ok 7/7 Plus/8 Plust használnak.
retesz147: Koszonom neked is igen, ugyanezt tapasztaltam en is. Telekomos vagyok, es szintugy Telekomot illetve Telenorosokat hivtam. Azon is gondolkodtam, hogy talan a VoLTE bezavart volna?
Fferi01: Szia! Persze, nekem is fent van Playből simán leszedhető.
B kérdésem: a Tekkent miért nem tudom letölteni az A1-re? Azt írja a Google Play Store, hogy nem kompatibilis a verziómmal. Namost Huawei P9-nél ezt nem írja ki egyáltalán o.O
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
veterán
válasz Bl.Gyo. #21601 üzenetére
Nem jó az elképzelés.
És nem is tölt rá.
Onnantól hogy az akksi 100% on van, az akkumulátor leválasztásra, tulajdonképpen teljesen használaton kívűl kerül, vagyis nem is merül. A telefon a működéshez szükséges energiát közvetlenül a töltőből veszi.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
darvinya
titán
válasz Bl.Gyo. #21565 üzenetére
Mi ebben a fura?
Anno 150 név vagy 75 SMS tárolására volt képes a SIM.
Most megint csak 50 név vagy 30 SMS tárolásra képes.
Mitől lenne károsító és akku fogyasztó?
Egyszerűen ez nem olyan tároló, mint SD kártya, hanem itt minden adatot folyamatosan lekérdez ami rajta van.
Ami folyamatos terhelést jelent.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
trebrona
nagyúr
válasz Bl.Gyo. #21037 üzenetére
Nem is értem, minek kérdezel. Eldöntötted, pont. Bárki bármit ír, megcáfolod a vélt igazaddal.
Csak ismételni tudom magam:[link]
(#21038) Ricardo:
Nekem sem, biztosan mi fogtunk ki valamilyen special edition-t.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Ricardo
titán
válasz Bl.Gyo. #21028 üzenetére
Gondolod ez jobb képet fog készíteni? Ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezik a kamerája mnt az A1. Szürkületben és este a 2,2-es rekeszértékű lencse nem művel csodákat, függetlenül z optika gyártójától.
Kijelző felbontásban gyengébb Az akku és a processzor ugyanaz, de szerintem a MIUI jobban beleharap az akkuba, mint a stock droid, de ha szerencsdéd van a gyengébb felbontású kijelző miatt talán hozza azt az üzemidőt.
-
x1port
addikt
válasz Bl.Gyo. #21024 üzenetére
Szerintem jó döntés.
Miuit én is jobban kedvelem.
Az , hogy elfogy benne a ram hülyeség..
Kamerában sokkal jobb lesz az új.
Ha eladod a régi telefonod akkor kézalól add el ne gsm boltba .
Én anno el akartam adni mobilosnak de kb mindegyik kiröhögött. Nem kérte egyik sem.
Egy lett volna aki 25 ért bevette volna.
Sok sikert az új készülékhez ![ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Bl.Gyo. #21024 üzenetére
Ennyiért 3/32-est kapsz, s MIUI úgy fogja felzabálni RAM-ot, hogy üröm lesz nézni.
Arról nem is szólva, újabb MIUI iszonyatosan korlátozza 3rd app futását, ráadásul mára kikapcsolhatatlan ez MIUI beleszólás.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Jabby
őstag
válasz Bl.Gyo. #21010 üzenetére
+ (#21011) st3v3np3t3r
Egyelőre ez a GPS probléma tart vissza a 8.1 telepítésétől, most egy picit elbizonytalanítottatok -
-
MATEO6600
őstag
válasz Bl.Gyo. #20936 üzenetére
(#20935) wertigo1984: Anno kérdeztem itt, hogy milyen felbontásban érdemes videózni, az egyértelmű válasz az volt, hogy Full HD-ban. a 4K inkább csak feature mint érdemi funkció a készülékben.
(#20936) Bl.Gy: Nálad is remekül látszik akkor a hiba. Az első videód tökéletes, a második meg 16-7 fps körüli... Csak tudnám mitől függ az egész, biztos valami szoftveres bug amit egy szar paraméter vagy beállítás okoz.
-
BE4GLE
aktív tag
-
BE4GLE
aktív tag
válasz Bl.Gyo. #20846 üzenetére
Sajnos ez később egyre zavróbb lesz. A fehér kép átmeneti megoldásnak tűnik. Nekem anno nem segített. Annyit még kipróbálhatsz, hogy az éjszakai módot bekapcsolod és föltekered maximumra. Hátha mérsékli a hibajelenséget. Cserébe persze elrontja a színeket.
Redmi Note 9 Pro
-
consono
nagyúr
válasz Bl.Gyo. #20841 üzenetére
Próbáld meg full fényerőn pár óráig teljesen fehér képet kitenni, nekem volt már, hogy segített! Nem A1-en, egy ezer éves Acer tableten.
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
BE4GLE
aktív tag
válasz Bl.Gyo. #20836 üzenetére
Szia! Sajnálom, hogy kifogtál egy ilyen kijelzőt. Nekem volt régebben egy ugyanilyen hibám egy Prestigio telefon IPS paneljével. Elég hosszú volt a garanciális procedúra. Első körben visszaküldték azzal, hogy hibátlan. Második körben cserélték a kijelzőt, de ugyanolyan szarra, és a telefon tele lett sérülésekkel a szervizelés során. Persze így már nem vettem át, hanem írásban követeltem vissza pénzem. Szerencsére visszafizették.
A fényerő valóban nem befolyásolja a jelenséget és én úgy tapasztaltam, hogy idővel egyre hamarabb és egyre egyételműbben jön elő a hiba.
Redmi Note 9 Pro
-
SutiAdi
tag
-
válasz Bl.Gyo. #20811 üzenetére
jó kérdés... lcd-nél a végleges beégés pixel hibát eredményez... de nagyon ritka esetben és be egyszerre mind3szín... az amoledeknél sem egyszerre mind3 szín ég be, hanem bizonyos szín... de amolednél végleges, mivel maga a led tokozása színeződik el... lcd-nél a kristályok nyitása/zárása lassul be,ezért van az hogy kb.30-40 perc pihi után eltűnik... ez sajnos bizonyos ips kijelzőknél betegség...de még mindig jobb,mint az amoled végleges beégés...nekem 5hónap után jött elő V20on a QuantumIPS QHD kijelzőnél,ha jól emlékszem... kivédeni csak alacsony fényerővel és kevés kijelzőidővel talán kivédhető, de nem biztos
meghát függ attól is hogy ki gyártja a kijelzőt...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
MODERÁTOR
-
-
MODERÁTOR
-
acsati
aktív tag
válasz Bl.Gyo. #20664 üzenetére
Na ez jól hangzik Akkor délután majd munka után kipróbálom, belenézek a részleteibe.
Köszönöm a válaszokat
(előző telefonom egy sony z1c volt és ott a stamina móddal hozzászoktam már ahhoz, hogy nem kell nekem értesítés olyanról, amit nem én állítok be, hogy értesítsen) -
válasz Bl.Gyo. #20613 üzenetére
én magasföldszintű panelban lakom, a routerek nagy kedvence a vasbeton panel ház a lépcsőház elött(ami kb.20m még 2es sávban a wifim 5hgz-en... mindenki szidja a tplink archer c2 routert hogy mekkora f#$ meg instabil a wifije,nekem gond nélkül megy... ha tokban van, az is fog valamennyit, ezt már megfigyeltem...
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
wertigo1984
őstag
válasz Bl.Gyo. #20598 üzenetére
Nekem a led csak akkor villog, ha jon barmi ertesites. 8.1.0 van rajta, augusztus 5-i. A gpst meg nem probaltam, de amugysem hasznalok a google terkepen kivul mas gps appot. A kameraja nekem teljesen megfelel.
Wifit nagyon jol veszi, panelban 2. emeleten lakunk, bejarati ajtotol jopar meterre mar csatlakozik automatikusan.[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Magnat
veterán
válasz Bl.Gyo. #20598 üzenetére
A led dolog az inkább bosszantó, de a gps az konkrétan az egyik fontos funkcióját teszi használhatalanná ... De ne ejtsünk erről több szót, mert mindjárt jön a miértnemadodel, ennyi pénzért ár-érték bajnok, meg vegyél akkor J3 2016-ot hsz-ek tömkelege...
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
-
veterán
válasz Bl.Gyo. #20133 üzenetére
Nekem ezt akkor csinálta STOCK kamera ha be volt kapcsolva a forgatás, állóbol forgattam fekvőbe, majd megint állóba és megint fekvőbe (több különböző tájolásut lttem) a második landscape forgatásnál akadt így be mindig.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
nagyúr
válasz Bl.Gyo. #20139 üzenetére
Hát mégis csak van mókolva most írtad le => Tinycore ehet hogy pont az kavar be a kamerának nem teccik hogy oda akarod erőszakolni a szarságait! Aztán meg itt sírtok-rítok hogy ez nem megy az nem működik, közben meg csak user error van a sok felesleges szemét APPtól
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Bl.Gyo. #20135 üzenetére
ilyesmit véltem felfedezni a képen - Energy Bar - de most néztem meg jobban ennek is az adatlapját, hogy igazából nem kell hozzá root....
nem kötekedésképpen írtam, csak hasonló széteső képet én mókolt telefonon láttam csak eddig. bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a gyári kamerát alig-alig használtam eddig. abból simán kinézek bármit.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
-
válasz Bl.Gyo. #18979 üzenetére
gyengébb gpu-nak kevesebbre ram-ra van szüksége,erősebbnek többre...
a mi a1-nek 368MB kell az Adreno506hoz
egy lg v20-nak már 512MB kell az Adreno530hoz,ami lényegesen sokkal erősebb GPU mint az 506...
a leeco le2 pro mali-t880 mp4 gpuval szerelt, ez egy 4magos gpu, viszont csak opengl es 3.1-et,open cl 1.2-t és dx11.2-őt tud, az 506 opengl es 3.2öt, opencl 2.0át és dx12-őt tud, ami hát kicsit erősebbé teszi a t880nál grafikai képességben, viszont teljesítményben a t880 jobb mint az 506
[ Szerkesztve ]
-
válasz Bl.Gyo. #18975 üzenetére
4GB a teljes, 3,7GB a user része, 368MB a GPU-nak fentartott része 3.7GB+0.3GB=4GB... a GPU-nak itt is kell memória a textúrákhoz,csak úgy mint a PC-s GPU-k esetében,csak a mobilokban nincs külön dedikált video ram, így a fő memóriából oszt ki neki
-
nagyúr
-
Istju
senior tag
válasz Bl.Gyo. #18964 üzenetére
Én nem értem már igazán. Itt minden apróság túl van ragozva. Igazából magasról sajnálom az értesítési ledet, inkább kikapcsolnám. De ha már van, akkor mégis jobb, hogy világít, és nem villog. Villogás közben, ha akkor pillantasz rá, mikor épp kialszik, akkor ránéztél, és mégsem láttál semmit. Így beszédesebb kicsit.
A bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS
-
bepken
veterán
válasz Bl.Gyo. #18818 üzenetére
telenor szarakodik szerintem...van egy mifi routerem adatkártyával, azzal is ezt csinálja. 300-400as pingeket produkál néha
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
MODERÁTOR
-
dzsi23
addikt
válasz Bl.Gyo. #18213 üzenetére
Ha a chat-fej engedélyezve van, akkor chat-fejként nyitva meg a beszélgetést. És lényegesen lerövidíti egy konkrét chat-fej megnyitását, ami nekem nagyon fontos:
Hivatkozás nélkül: Messenger megnyitása -> a kívánt beszélgetés megnyitása -> jobbfelül "i" -> jobbfelül 3 pont -> "Chat-fej megnyitása"
Hivatkozással: hivatkozásra "katt", és kész.
Persze, chat-fej nélkül is hasznos lehet.
-
válasz Bl.Gyo. #18063 üzenetére
ha az 1X-re klikkelsz, akkor vált 2X nagyításra, viszont a tele lencsés kamera képe kissé szemcsésebb mint széles-nek,én ezt vettem észre...ezen is javíthatnának már azért...
-
bepken
veterán
válasz Bl.Gyo. #18063 üzenetére
2x optikai zoom érhető el, ergo veszteségmentes nagyítás. se több, se kevesebb. ezt máshogy nem igazán lehet érteni
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Bl.Gyo. #18051 üzenetére
Köszi a tippet, mindenképp kipróbálom majd!
Tegnap meg is vettem, egy alap tokkal együtt (átmenetileg jó lesz, amíg nem találok jobb tokot), de amíg nincs rajta üvegfólia, addig csak otthon nyomkodom. Viszont nem hiába féltem az 5.5"-es telefonoktól, brutál nagynak tűnik a "kis" P9 Lite Mini után, szokni kell, az biztos.
-
Zsoleszhun
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest