- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
brombadeg
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyiknek jobb a kamerája? A1, Note 4 Global vagy 4X?
Van valakinek aki használta mindegyiket? Barinőmnek Note4-van, attól nem vagyok elájúlva. 4X-et és A1-et nem használtam még, de vegyesek a tesztek. -
brombadeg
tag
Eudirektet használjátok? mi a tapasztalat?
-
brombadeg
tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem 5X-es használókhoz, vásárlás elött vagyok:
-Speckókban azt olvastam, hogy az 5x (China version) tudja csak a CDMA2000-et a Global nem. Van valakinek pontos infója? US támogatás nekem fontos lenne..
-5x az már nem a béna zsebben törő, hanem erősített unibody ugye?
-eudirekt-en rendelt valaki már, mert ugye eustock-on most nincs per pill.?
-van olyan akinek van Mi6-is (esetleg családban)? -
brombadeg
tag
Ha mindenhol azt írják, hogy az 5X úgyan az mint az A1, akkor B20 miért nincs benne? Csodálkoznék, ha kihagyták volna belőle azt a "csipet"
-
brombadeg
tag
MiUI-t hogy lehet felrakni rá?
-
brombadeg
tag
Kérdés, hátha tudja valaki:
Google Assistant. Tök jól "beszél" angolul. Kb mindent megértett eddig (System languages: English, Hun, Spanyol), viszont magyarul nem tud
Amit nem értek: a Voice Type cucc, ha levelet vagy sms-t írok, beszélni magyar egész korrektül, de ha azt mondom neki, hogy OK Google, take a note, akkor a note-ban, nem a Voice Type-ot hasznája hanem a Google Assist-ot, ami nem beszélni magyar.
Van erre bármi okosság, hogy menjen "rendesen"?
Google Assist topicot nem találtam -
brombadeg
tag
Nektek se működik a Home gomb? hiába nyomom ne megy vissza. Decemberi update van fent.
-
brombadeg
tag
Tudjátok hol van ezen a telón/Androidon a MediaStorage, és hogy kell rebuild-elni?
-
brombadeg
tag
válasz tamass.szabo #4689 üzenetére
a lejátszással nekem se, ha elolvastad amit írtam..
-
brombadeg
tag
Pár naponta észreveszem, hogy rebootol a teló. Van másnak is ilyen tapasztalata, vagy küldjem vissza?
-
brombadeg
tag
Do not disturb-ben itt nem lehet beállítani a csökkentett módot, mint wifi, net kikapcs ugye? Megszoktam a P9 Lite-n, kár, h ez a stock Anrodid ilyen keveset enged
-
brombadeg
tag
https://www.gsmarena.com/oreo_update_for_xiaomi_mi_a1_suspended_again-news-29321.php
-
brombadeg
tag
A telefon alkalmazást hogy lehet rábírni, hogy ha hív valaki, akkor a képét rakja ki, ne csak valami kék pacát?
-
brombadeg
tag
valaki itt nemrég posztolta, hogy kijött egy új Oreo a héten, 1.3GB mérettel, nem 1.11GB-al.
Nekem az 1.11-eset dobja még mindig a notif barban. Szerintetek, ha várok, akkor előbb utóbb a későbbit ajánja fel? Vagy valamit keverek?[ Szerkesztve ]
-
brombadeg
tag
Sokszor van, hogy elindul a kamera app amikor le akarom zárni a telót. Emlékszem, hogy valahol beállítottam valami hasonlót, de nem tudom hol. Tudtok segíteni? tök idegesítő.
Mondjuk azt meg szeretem, és használom is hogy két dupla power button-ra a kamera elidul (már amikor..) -
brombadeg
tag
válasz ivanyi005 #9735 üzenetére
Köszi, sikerült megtalálni, bár Nougat-on picit máshol van.
Másnak ez nem okozott gondot? nagyon furán működik. Általában ezt csinálom: kinyitom a telefont, akár power button-nal akár újlenyomattal, megnézek valamit, majd lezárom power button. Általában eltelík 1 perc is mire lezárom, de ekkor nem lezáródik, hanem a kamera indul el! Tökre idegesítő.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest