- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovas93
tag
Én tavaly év végén cseréltettem akksit benne, mert ez az első telefonom, amitől nem válok meg két év után, hanem szeretném kimaxolni, mert egyszerűen még mindig mindent tud, amire nekem szükségem van. Gyors, jó képeket csinál, legalábbis számomra bőven elegendő, és hát az AMOLED kijelzőtől sem tudnék megválni, meg én imádom a 3D-s arcfeloldást is. Jelenleg 3 és fél éve nyúzom, és ez idő alatt nem láttam a piacon olyan alternatívát, amire lecserélhetném és nem lenne brutál ráfizetés ehhez képest. F3-at néztem, hogy ár-érték arányban hasonlít a Mi8-hoz, de nem érné meg a váltást. Szinte ugyanazt hozza a Mi8 nyolc is a mai napig. 5 évet tervezek vele, még egy akksi cserét azért már nem fogok eszközölni valószínűleg, úgyhogy addig marad, amíg ez az akksi bírja. És ez nálam tényleg nagy szó, mert telefon mániásként szerettem váltogatni a telókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest