-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #3980 üzenetére
Még azért adok neki egy (páááár) esélyt,mert amikor működik,akkor meg SZERETEMAKÖLEST
-
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #3961 üzenetére
Most is TDB-al használom a jelenlegi romokat.
-
Disque
aktív tag
válasz
Makszimusz #3960 üzenetére
Hát elég kellemetlen volt, hogy az autós tartóban nem lehetett az ablakra tenni amikor meleg volt és sütötte a nap, ugyanis gyári töltővel, navigációval merült az aksi. Már nem emlékszem pontosan de 45 fok körül leállt a töltés.
Át kellet tennem a tartóját olyan helyre ahová a klímát rá tudtam irányítani. -
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #3954 üzenetére
Az aksi problémát majdhogy én is kizártam! Nincs olyan,hogy jó az aksi,néha meg nem. Ha megkapja a töltést vagy le tudja adni a szükséges (m)Ah-át,vagy nem,ha kapacitás szegény,akkor max. gyorsan lemerül,bírja 1-2 óráig,azt szevasz. Ha zárlatos,akkor nem veszi a töltést és azért pá-pá,de semmiféleképpen nem csinál olyat,hogy két hetente-kéthetente szívózik egy napot!
Nem használok semmiféle saver-t,vagy cpu belepiszkáló hülyeséget,a gyári task killerre szoktam néha rábökni,de azt ma békén hagytam.
Megpróbálom,de egy kérdés,miért pont a 17? Ezt a verziót még nem próbáltam, ez lenne a legjobban működő
eddigi rom?
Menjen a "gyári",vagy jó lehet a vagyula féle is?Egy valamin még elgondolkodtam...bár lehet,hogy hülyeség. Ugye mint az aksin,mint a telefon több érintkezőláb van,és ezekből kettő az aksi hőmérséklet figyelésére szolgál. Ha mondjuk ezen a részén keletkezik néha zavar az erőben, mint ahogy ki is írja - 40°C-nak érzi az aksit,akkor kímélés szempontjából lekapcsolhatja a töltést!?
-
janston
aktív tag
válasz
Makszimusz #3940 üzenetére
Egyenlőre nem vettem sok hasznát, és gondoltam, akkor felszabadítom a helyet, de ha nem lehet, akkor mindegy, köszi.
Amikor a telefont AP üzemmódba rakom és csatlakozik hozzá a gépem, a windows bluescreen-t dob! Az mitől lehet?
-
Gekki
csendes tag
válasz
Makszimusz #3929 üzenetére
Köszi a tippet, fentebb leírtam, hogy minden ok!
De csak idáig. A telepítés után azonnal megyitva működött, de a 2. aztali ikon nyitásra újra always FC van
Bár lehet nem hiszitek el, de a PLAY nem működik nekem már 2 napja webes felületen a laptopomon (win7 x86, frissítve, 3 böngésző közül egyiken sem) de a samun sem tudom behozni a webes nézetet! A play nekem csak az "alkalmazások" menüt tölti be, más menü esetén csak fehér háttér!
Tudom, hogy újított a play, de láttam másnak működik.
Azt gyanítom valami gond van a PLAY acc -ommal, más magyarázatot nem tudok elképzelni az egyedi probléma miatt (más google termék működik!)
Ha van valakinek ötlete, vagy javaslata esetleg ilyen témájú fórum linkje szívesen veszem, mert én nem találtam és ez már ide félig OFF.
-
Csepy
őstag
válasz
Makszimusz #3910 üzenetére
Ha pécsi lenne, akkor találkoznánk személyesen, de bács-kiskunban nem járok. Az 5k/2db az nagyon király ár lenne, de nekem nincs szükségem 2db-ra.
Regards: Csepy
-
Csepy
őstag
válasz
Makszimusz #3907 üzenetére
Még, ha alkudok is, akkor is plusz posta minimum, úgyhogy inkább hagyom, inkább lesz friss árfolyamon 2.750.-ért free shipping-gel, az ibuygou-tól. Nem akarok trollkodni, hogy mennyit enged a feléből, de tény, hogy nagyon drágán árulja, persze, hogy a kutyának sem kell. Ennyiért nekem sem, pedig mélg kutya sem vagyok.
Regards: Csepy
-
válasz
Makszimusz #3900 üzenetére
Anèlkül oktattok ki, hogy tudnátok ezen kívül ròlam valamit. Az összes evvel a telòval kapcsolatos fòrumot átolvastam, sõt az összes kínai mobilost is követem. Ami választ kaptam azt már olvastam.
Nem gondolod, hogy annak a vèlemènyère voltam kiváncsi aki onnan vásárolt? -
any11
csendes tag
válasz
Makszimusz #3880 üzenetére
Én a Profile Scheduler+-t ajánlom. Nálam faintul megy az MI2-n...
-
hito
nagyúr
válasz
Makszimusz #3843 üzenetére
Köszi!
-
jilian
addikt
válasz
Makszimusz #3821 üzenetére
valami .apk -s dologra gondoltam!
thx -
Disque
aktív tag
válasz
Makszimusz #3794 üzenetére
Az S4 mini keskenyebb mint az MI2, nem hinném, hogy a káva annyival vékonyabb lenne.
-
Neck
veterán
válasz
Makszimusz #3794 üzenetére
Autocorrect nekem kijavítja
-
Neck
veterán
válasz
Makszimusz #3791 üzenetére
Én ilyenkor keyboard software-et cserélek, nem telefont...
Nem cserélnék le egy tökéletes, jobb hardverű, HD felbontású telefont egy qHD műanyag tojásra
De ha mégis, tuti nagyon megbánnám... Ráadásul ott se biztos, hogy meglenne "az a pár mm".
Én feltettem a Swiftkey 3-mamat, amit már a Defy-on is használtam, átraktam narancssárgára, hogy menjen a MIUI színvilágához, és azt kell hogy mondjam, szuperül lehet rajta gépelni. Semmi változást nem tapasztalok, sőt, szerintem még egy fokkal jobb rajta gépelni mint eddig. Akinek a kezébe adtam, mindenki lepadlózott, hogy "milyen fasza a gyári keyboard a telón"
Persze, kb SMSenként egyszer feldob egy baromságot is, amit ki kell javítani, de ahogy "formálom a saját ízlésemre a szókincset", egyre kevesebbszer. Viszont nem egyszer van olyan, hogy beütöm a C betűt, és feljön a szokásos szóösszetételek lánca: "Cső, mi a helyzet arrafelé?" úgy, hogy csak folyamatosan nyugtázni kell a soron következő szót. Mintha tudná (és tudja is!) előre hogy mit akarok írni...
Adj neki egy esélyt
-
®abstract®
őstag
válasz
Makszimusz #3791 üzenetére
én az anysoft keyboardot használom magyar ékezetes és smiley gombbal és hibátlan,nem értem mi bajod vele.jól és használhatóan .testre szabható.
az oppo find 5 mini 3,7 colos hd ips kijelzős(720*1280)1,2 Ghzes négy magos mtk procis,1 GB ramos kis aranyos erőmű lesz.
ősszel jelenik meg kb.és 200-250 euro lesz az ára.bővebb infó a neten.
gondolom,hogy lesz rá majd miui,várni kell.. -
®abstract®
őstag
válasz
Makszimusz #3787 üzenetére
akkor inkább várd meg az oppo find 5 minit!
-
Gabó75
senior tag
válasz
Gondolom csak viccelsz!:-)
-
Neck
veterán
válasz
Hát, én arra le nem cserélném...
-
lacika888
csendes tag
válasz
Makszimusz #3784 üzenetére
Köszi
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #3746 üzenetére
Ó igen, valóban! ...de mentségemre szolgáljon, hogy következetesen odaírtam a végére a "bocs" szócskát és azóta már nyomtam egy csókot a telóm kijelzőjére is
-
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #3722 üzenetére
Ha módjában áll,az enyémet is törölheti (#3715)!
-
®abstract®
őstag
válasz
Makszimusz #3722 üzenetére
igazad van.azért .ez kicsit erős volt a vámpírtól.
#3723!
sikerélményed megvolt. -
®abstract®
őstag
válasz
Makszimusz #3720 üzenetére
gyerekek!
ha problémátok van 1mással ne itt nyomjátok légyszives a szájkaratét mert vicces és komolytalan.
egyeztessetek időpontot és élőben folytassátok. -
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #3712 üzenetére
Te buzerántesz,illetve a hasonló seggfejek mellőzzenek,unalomból nem kötelező ide írogatni!
Nem konkrétan a vagyula féle romra gondoltam,kíváncsi voltam,mint Neck hogy ki melyik romra esküszik!
Pusztán mivel (én is) nemrég lettem mi2s tulaj,ezért tettem fel ezt a kérdést a normális (ahova te nem tartozol!) embereknek.
És képzeld sok oldalt elolvastam ezen a fórumon, sőt,jó pár vagyula által belinkelt romot le is töltöttem,de mivel hosszadalmas lenne az összeset kipróbálni ezért tettem fel ezt a kérdést!És ne magyarázz a visszaolvasásról,mert ugyan is ha pont te megtetted volna,nem pofáznál,hisz nemsokkal feljebb írtam le,hogy pont egy vagyula rom feltelepítésénél szállt el a telóm (aksija)!
-
Wajk
addikt
válasz
Makszimusz #3537 üzenetére
80%-ban a 3.4.5-ön (JLB14) (kernel, radio, driverek...) a maradék 20%-ot a keretrendszer meg a friss programok teszik ki (apps/framework). Minden Wipe nélkül nekem rácsusszant akkor a .14-es ROMra, ha az egyik systemed szabad, ráleshetsz
bár jövő héten ebből is lesz új, mert pár újabb "kísérleti" ötletem...
egyébként ha most a két system-en olyan ROMok vannak amivel az egyiken jó üzemidőt kapsz a másikon meg nem, csinálhatnál ha van időd kis szemléltető tesztet, pl auto háttérvilágítás kikapcsolás mellett, hasonló környezetben 10-20 youtube videó (WiFi vagy 3G), esetleg valami procihúzó app ugyancsak 10-20 perc és leírni, hogy hány% az akksi veszteség... az segítség lenne. (nem sürgős, csak ha összejön)
a hangról mi a véleményed? nekem kb. 60/70%-on van a hívás hangerő így nincsen probléma, de ha 50%-alá tekerem akkor többször kaptam már, hogy "nem hallak rendesen", visszatekertem és akkor meg jó volt. teszteltem úgy hogy a telót hangszóróhoz tettem, azon lejátszva valamit hallgattam egy másik telefonon keresztül és néha betorzított kicsit, mintha kis tömörítési hiba lépett volna fel.
Egyébként érdekes, mert olvastam a neten és sok embernek problémája van a 2 mikrofonos zajszűrűs megoldással (Nexus 4, HTC-k...). Érdekes, hogy pont a telefonálás minőségére nem figyelnek 100%-osan a gyártók
-
Wajk
addikt
válasz
Makszimusz #3522 üzenetére
ami igaz, az igaz
annyit tudok hozzátenni, hogy 99%, hogy nem a kernelben/rádióban történtek sajnos a módosítások. Az utolsó EX verzió mit tudod a régi verzión alapszik csak az appok a framework és pár szükséges fájl lett átemelve és mégsem hozza a régi feelinget.Megérzésem szerint a framework-ben (ott nagyon sok folyamatkezelés, működési beállítások) történt valami olyan módosítás ami valószínű szükséges volt, de megborította a fogyasztást. Eddig is elég sok időt eltöltöttem a szabadidőmből tesztekkel, eddig ennyit sikerült kiderítenem/elérnem, az EX (hibrid) életrehívása sem volt egy egyszerű művelet, de jelenleg most ez a helyzet.
Lehetne ízekre szedni a framework fájlait, hogy mik történtek, de az elég sok idő és valószínű nem véletlenül állítottak pár dolgot. (azaz nem biztos, hogy visszafordítható)
De természetesen fontos szempont nálam az akksi és néha csak úgy jön Isteni sugallat, hogy merre érdemes nézelődni, szóval meglátjuk. Ha lenne tesztelnivaló úgyis megosztom.
Most jelenleg a hívás közbeni hangminőségen dolgozgatok a MIUIandroid-os team-el együtt, egyeztetük folyamatosan. Szóval reméljük ezzel kapcsolatban is lesz előrelépés.
(#3534) Neck: akció nélkül ez a szokásos árképzés sajna, nem csak náluk. Azért azt nem is kellene elvárni, hogy ingyen dolgozzanak. Mint írtam a nagyobb helyeken már csekkoltam 28-30$ között mozog. A Xiaomi-nak brutálisan olcsók az árai, ha technikailag nézzük, szerintem még így is jó ár érte.
Lehet majd felbukkan olcsóbban az AliExpressen valami névtelen eladónál, de attól meg vsásároljon az akiben elég bátorsága van
Akinem nem sürgős valószínűleg majd lesz akcióban valahol normális áruházban, de valószínű nem most mivel még csak most jelent meg. Azt ne felejtsd el.
Ellenben ha a kontaktod tud kaparintani, akkor markoljon többet és dobj egy PÜt
(#3535) qamu74: Téma összefoglaló, csekkold a linkeket ahol meg lehet vásárolni, majd a hivatalos árfolyamot és vedd elő a számológépet
-
®abstract®
őstag
válasz
lehet,hogy a vagyula JLB17 es romját kéne kipróbálnod.
most a 3.6.21 es vagyulaféle romot használom és magyarul amikor olyanja volt akkor hívásnál kiírta,hogy nincs sim kártya és a hívásra semmit sem reagált meg szinte semi se működött..újraindítás után jobb volt de nekem előjőtt már többször is ez a gond
átálítottam angolra azóta megjavult.
-
DIEGO15
őstag
válasz
szvsz a viberrel van a gond.
-
greenmeister
tag
válasz
Makszimusz #3523 üzenetére
Meg lehet ezt vajon oldani valahogyan?
-
djgeg
őstag
válasz
Makszimusz #3523 üzenetére
Aztán ki akar, homályosító maszkoló, fényképp appot?
-
Wajk
addikt
válasz
Makszimusz #3479 üzenetére
ha jól értem ahhoz adsz instrukciókat hogyan szívassam magam?
nem kössz -
Bazs-
tag
válasz
Makszimusz #3459 üzenetére
Eredeti oldalról : TotalAndDroid V4.0
-
jilian
addikt
válasz
Makszimusz #3445 üzenetére
Pedig nem bánod meg ha kibontod..... az USB 2.0 sebességét simán hozza.
(Flash Voyager GTR 32GB)(#3439) Williamgrant
-
lafaty80
addikt
válasz
Makszimusz #3434 üzenetére
Csak közlöm hogy nem a telefon hibája ez, hanem a 4.x.x android feature(bug)-je.
-
Neck
veterán
válasz
Makszimusz #3441 üzenetére
Most nagyon elszomorodtam.
De legalább a Nexus 4 is ilyen? Ő volt a másik jelöltem. Remélem nem bánom meg emiatt a Xiaomit, sokat másolgatok...Tényleg, és mi van, ha OTG-val USB-s külső vinyóra másolsz közvetlenül?
Akkor nem a teló az eszköz, ő a host. Vagy úgy is lassú? -
Neck
veterán
válasz
Makszimusz #3437 üzenetére
Az király. Nekem a Döfi olyan, hogy feldugom és élvezem
-
djgeg
őstag
válasz
Makszimusz #3437 üzenetére
Vegyél szinte bármilyen Friss android telót, ma már egyik se sima meghajtóként észlel a gép...
Szóval lehet nagy minusz... de max a Google meg az összes gyártó/fejlesztő felé... -
Neck
veterán
válasz
Ez komoly, hogy nem tudom simán USB-ként feldugni?
Csak a gyári szoftverrel, vagy maga a teló ilyen?
Bakker, ez nagy minusz! -
Monyos
aktív tag
válasz
Én is épp ma cumiztam vele, már lassan 15 perce másolta a ROM-ot a telóra, amikor meguntam és feltettem WiFi-n. Ott persze 2 perc volt.
Csak néha kerül elő a kábel nálam, a töltésen kívül, de az a pár alkalom valahogy mindig elveszi a kedvem...
Ennek komolyan így kell működnie vagy csak valami gebasz van a driverekkel? Esetleg nálam van a hiba? -
Devily
tag
válasz
Makszimusz #3397 üzenetére
Volt egy oldal, ahol 5,5"-t írtak. Több forrásban viszont az 5"-os méret szerepel. Szerintem már az is túl tepsi.
-
r4z
nagyúr
válasz
Makszimusz #3384 üzenetére
Ha pozitívak lesznek a visszajelzések az R3-ról, és jó árban lesz, akkor igen.
-
janston
aktív tag
válasz
Makszimusz #3366 üzenetére
ROM Toolbox-al is lehet azt hiszem, ingyenessel is.
-
any11
csendes tag
válasz
Makszimusz #3366 üzenetére
Pl. Titanium Backup PRO (az ingyenes nem biztos)
-
vagyula
senior tag
válasz
Makszimusz #3361 üzenetére
A 3.6.14be tették bele a multilang dialert,csak még nem tökéletes, ezért van az fc.
-
katalin888
aktív tag
válasz
Makszimusz #3353 üzenetére
Amúgy igaz amit mondasz...
de én sem hazudtam... -
Neck
veterán
válasz
Makszimusz #3322 üzenetére
Na, megtudtam, hogy ezt a "kínai DHL" szállította ki, a címkén a címzett neve és címe van.
Ezen belül lesz a telefon doboza. Megkértem hogy bontsa ki.Juj de izgi
-
r4z
nagyúr
válasz
Makszimusz #3312 üzenetére
Jogos, kb 60%-nál
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #3256 üzenetére
Ez esetben NEM a lockscreen-en megjelenő info a lényeg számomra, mert azt én is leszarom nagy magasságból. Arról van itt nagybaszó, hogy faszság két lockscreent feloldani zenehallhatás közben. Ráadásul nekem még a képernyőzár mintával is védve van - arra az esetre, ha kurvák küldenek sms-t a párom ne tudjon hozzáférni - így már 3x kell feloldanom a képernyőt egymás után. Zárolni meg azért célszerű zenehallgatás közben, mer' kikapcsolt kijelzővel kevésbé merül cucc. Capisci?
Tudom, ha minőségben akarok zenét hallgatni, vegyek Mark Levinson cuccot Martin Logan hangfalakkal, csak ezt a rendszert marha macera lenne magammal cipelni a melóhelyre
-
®abstract®
őstag
válasz
Makszimusz #3246 üzenetére
kiváncsiságból feltettem a miuiandroid 3.6.7 es romot és nem bántam meg!
nekem jól működik minden benne.az akku idő is elég nekem normál módban 2G hálózaton.a vagyula JLB16 os rootolt romját ajánlom mert használtam 1 hétig és kifogástalan meg jól fogyasztó rom.
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #3245 üzenetére
de a gyári a dalszöveget real time az énekhanggal biztos nem tudja, és a gyáriban zenefelismerő sincs benne...a musiXmatch keni vágja ezeket. De akárhogy is van, nem logikus, hogy mindkét zenelejlátszó lockscreen-je aktív, ha nem a gyári lejátszó van használatban.
-
Geree
senior tag
válasz
Makszimusz #3246 üzenetére
én a 3.6.7-et használom és nincs panaszom az akksi időre...3.4.5 és azelőtti szintet nem éri el, de nem rosszabb semmivel, mint az előző pár rom..
-
Neck
veterán
válasz
Makszimusz #3201 üzenetére
Szia,
Szerintem a gyártótól biztos hogy carrier-free jön. Sajnos már kiegek nélkül rendeltem
Alig várom már
Tudom, hogy fura kérés, de leírnátok, mi az amit nem szerettek a telefonban (egyedi hiba nem ér)
Kezdem én: Nincs NFC. -
Neck
veterán
válasz
Makszimusz #3193 üzenetére
Szia,
mi az a CDMA verzió?
Fake biztos nem lesz, tekintve hogy a hivatalos Xiaomi oldalról lett rendelve, és infós mérnök a fiú, nem lesz gond
-
Szakiii
addikt
válasz
Makszimusz #3108 üzenetére
Sajnos tuti az. De szegény tényleg úgy vette szerintem hogy eredetinek hitte.Nagyon sok a clone teló már a kínaiak a saját jobb telóikat is clone.ozzák xD
-
Wajk
addikt
válasz
Makszimusz #3072 üzenetére
3.4.5? Ha jól tudom 3.3.29 -el kerültek be az új driverek...
Bár én is úgy emlékszem, hogy a 3.4.5 az jó volt még, de a kernelt hiába pakoltam át az azt követő verziókba valahol máshol történt változás...Majd reportolj már plz hogy mi a véleményed az új V5-ökhöz képet, köszi
(#3073) cimp : arra írtad a GPS problémát, én meg arra írtam a megoldást
-
Wajk
addikt
válasz
Makszimusz #3065 üzenetére
én is már nagyon gondolkozok, hogy készítek egy újabb Experimental verziót, azaz az utolsó stabil v4-et összehozom a v5-el, hogy legyenek új fícsörök, de visszakapjuk a jó kis akksiidőnket...
amúgy a visszalépést hogy oldottad meg? a JLB3-as ROM visszaflashelésével?
(#3064) cimp: nem használtam ezt a fícsört, de próbáld meg feltenni a hivatalos Google App csomagot, ha esetleg még nem próbáltad volna.
(#3050) cimp: egyszer a MIUIandroid ROM produkálta ezt a hibát az egyik héten, akkor megtaláltam, hogy a kínaiak által használt Location app a hunyó, ki is vettem az akkori WiUi-ból.
A megoldás egyszerű: csak törölni kell a system\app\BaiduNetworkLocation.apk-t. Vagy Root Explorer-el, vagy ha az valakinek egyszerűbb akkor a zipből és újraflashelni a ROMot
-
r4z
nagyúr
válasz
Makszimusz #3055 üzenetére
Kivéve, hogy ezt nem csak MIUI-n lehet használni, ami nem elvetendő.
-
r4z
nagyúr
válasz
Makszimusz #3037 üzenetére
Ezt honnan vetted? Nekem is az ingyenes van fent, és simán visszaállít. Csak cloudból nem állít vissza az ingyenes.
Helium (Free) features:
Backup and restore to SD card
Backup and restore from PCHelium (Premium) features:
No ads
Automatic Backup schedules
Android to Android sync
Cloud backup and restore
* Dropbox
* Box
* Google Drive -
válasz
Makszimusz #2995 üzenetére
természetesen, csak full wipe után tesztek fel romot, negyed órát nekem megér, hogy ez, mint hibaforrás alapból ki legyen szűrve
-
mumk1
addikt
válasz
Makszimusz #2989 üzenetére
Szerintem inkább CWM nand restore. Előtte csinálj egy MIUI backup-ot, amiből visszarakod azokat az appokat amik változtak, vagy újak. Én így csinálnám, ha nem a 3.4.5 lenne fent.
-
vagyula
senior tag
válasz
Makszimusz #2933 üzenetére
Aki tud várjon a romolással, este feltöltöm a deodexed JLB16.0 stabil rootolt magyar romot
Tesztelem...
Akinek kell jelezzen,hogy kell-e odexedbe a JLB16, esetleg root nélkül. -
balewi
aktív tag
válasz
Makszimusz #2913 üzenetére
A Megának van a playen appja...
-
vagyula
senior tag
válasz
Makszimusz #2921 üzenetére
A miuiandroidos romnál még elő kell,hogy jöjjön a kamera app fc, ugyanis azt utána javítottam....
Aki utálja a MEGA és Goo oldalát:
Nagy-nagy köszönet Williamgrant fórumtársnak a tárhelyért.
-
vagyula
senior tag
válasz
Makszimusz #2916 üzenetére
Ha nektek kényelmesebb az,ha oda töltöm,töltjük...
Ez a goo tényleg nevetséges.
@ cimp
Melyik 5.24-et használod? -
vagyula
senior tag
válasz
Makszimusz #2913 üzenetére
Viszont goora fel ejszakat toltottem megis megszakadt,megara 2perc alatt feltoltottem a romot.
Sajnos azt kell mondjam ezeknek a miui romoknak hetrol-hetre rosszabb az akkuideje.
Ne kelljen mar egy 4magos procit energiatakarekos modban hasznalni,akkor minek a teljesitmeny?
Talan a legelso kiadasoknak volt szamomra megfelelo akkuido.
Megnyuztam a JLB15-ot,4ora kijelzovel kibirt 1napot, az 5.24nel meg 3oranal sem vagyok es mar lemerul. -
®abstract®
őstag
válasz
Makszimusz #2872 üzenetére
köszi szépen a nagymonológodat kb.a ez lett volna a válaszom Don Diego úrnak.
általában telefonról tapicskolok úgyhogy Diegotol es masoktol is toleranciát kérek.
-
vagyula
senior tag
válasz
Makszimusz #2854 üzenetére
Sajnos nincs támogatva a az ékezetes karakter a tárcsázó keresőjében.
-
r4z
nagyúr
válasz
Makszimusz #2805 üzenetére
Nekem bejött a Wajk-féle, az alacsonyabb órajeles moddal észrevehetetlen a különbség sebességben, de fogyasztásban nagyon korrekt.
-
cimp
senior tag
válasz
Makszimusz #2794 üzenetére
Nekem akkor csinált ilyet mikor stock androidot tettem fel. Azután újratelepítettem MiFlash -el és azóta jó.
-
exelsior1
senior tag
válasz
Makszimusz #2756 üzenetére
Pedig reménykedtem
-
exelsior1
senior tag
válasz
Makszimusz #2754 üzenetére
Komoly? Nekem nem az igazi. Egyelőre 28%-ot esett 48 perc videónézéssel olyan 80% fényerőn. (A Galaxy S3-am 1 óra alatt esett 15%-ot)
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #2718 üzenetére
Ha valaki megszánna egy telefonszámmal privátban, felhívnám az általa megjelölt időintervallumban, és természetesen nem tenném közzé, ill. nem adnám ki harmadik személynek.
de most megpróbálom magamtól...lesz ami lesz...
-
jilian
addikt
válasz
Makszimusz #2651 üzenetére
De mi már átálltunk a sötét oldalra,,,
(MI2S)"Sajna" nekünk az a rom nem jó!
#2652) DIEGO15
Wajk irta hogyan kell. -
DIEGO15
őstag
válasz
Makszimusz #2651 üzenetére
csak simán visszadobtad wipe nélkül?
-
hera77
csendes tag
válasz
Makszimusz #2609 üzenetére
Azért kicseréltettem és azóta nem lépett fel ez a probléma.
Mondjuk érdekes mert rengeteg előfizetésünk van náluk és egyik kolléga sem panaszkodott hogy problémája lenne.(persze nekik nem ilyen telójuk van)
Az is igaz,hogy rengeteg kormányzati cég átment hozzájuk,de nem gondoltam volna hogy ez ennyire leterheli őket.
Bízom benne,hogy jó lesz! -
hera77
csendes tag
válasz
Makszimusz #2596 üzenetére
Köszi a segítséget!
Szerinted érdemes a mostani SIM-et kicseréltetni újra?
Telenorosnak kell lennem,mert céges kártyám van... -
hera77
csendes tag
válasz
Makszimusz #2591 üzenetére
Igen!
-
®abstract®
őstag
válasz
Makszimusz #2507 üzenetére
ja,nála jóhogy megy,profi az ember.
-
Wajk
addikt
válasz
Makszimusz #2436 üzenetére
-
Wajk
addikt
válasz
Makszimusz #2434 üzenetére
én is pont ezt akartam írni, hogy ez a post kissé képzavar, az a teszt pont, hogy objektív akar lenni, végig vannak próbálgatva a beállítások elég részletesen, nem csak kattingatott párat aztán leírta, hogy szerinte nagyon szép képeket csinál aztán annyi...
tőlem aligha lesz vs test, de vagyula remélhetőleg beszámol majd
esetleg majd valakivel összeröffenhetne egy kis összehasonlító tesztrenekem ezzel a kamerával semmi bajom, nekem tökéletesen megfelel...
(#2431) jilian: ne pánikolj
Az Android rohadt jó dolog. Egyszerűen csak érzékeli, hogy melyik kamera modul van benne és azt tölti be, semmi ördöngősség nincs. SoC ugyileg igaz még eltérnek de az a 600-s pont az S4Pro unokatestvére. Egyszerűen foglamazva egy 1.7Ghz-re húzott S4Pro-ról beszélünk (persze van még pár finomság plusszban, de nem akkor a különbség, hogy félni kellene
szerintem) Memóriahasználattal esetleg elszállhatnának, de az meg azonos (2GB).
Ha meg már azon kellene aggódnunk hogy egy 4 magos 1.5Ghz-es gépen nem lesz optimalizálva az OS az meg már a vég. ne stresszelj.
-
katalin888
aktív tag
válasz
Makszimusz #2422 üzenetére
-
r4z
nagyúr
válasz
Makszimusz #2409 üzenetére
Nekem erre tökéletes az AirDroid is, sőt.
-
Wajk
addikt
válasz
Makszimusz #2370 üzenetére
Telefon/Beállítások/Telefon/További beállítások/Elutasítás üzenettel
Érdemes szétnézni errefelé, sok további érdekes beállítási lehetőség van.
PL személyes kedvencem, a "Lefordításkor némítás" -
djgeg
őstag
válasz
Makszimusz #2289 üzenetére
Én az S2 met a Könyökömmel az ágyban eltörtem... : / Igaz alapból strapabíró, csak az acélos könyökömmel eltaláltam valami érzékeny pontját xD
-
Wajk
addikt
válasz
Makszimusz #2073 üzenetére
bocsi ha nem egyértelműen írtam (igen)
(#2072) jilian: nem igazán figyeltem, hirtelen ötlet volt és a teló közel fullon volt. De szerintem vagy 50%-ot lecsippentett. (De ha átgondoltam, mondjuk repülő módba teszem, meg mondjuk levettem volna a fényerőt, akkor szerintem kevesebbel simán megúszható...)
-
pmatthew
tag
válasz
Makszimusz #2051 üzenetére
Azt nem szívesen használnám... nem is valami gyors, ill. a picasan van már elég sok albumom.
-
r4z
nagyúr
válasz
Makszimusz #2032 üzenetére
Saját tapasztalat?
-
mumk1
addikt
válasz
Makszimusz #2020 üzenetére
Ha fastboot módba indítod a telefont, akkor pc-ről tudsz recoveryt flashelni, egy egyszerű fastboot paranccsal.
fastboot flash recovery recovery.img
-
Wajk
addikt
válasz
Makszimusz #1989 üzenetére
nálam minden szépen megmaradt
ezek nem érintik a data partíciót, ha jól olvastam egy visszajelzést, a TrueDualBoot-ot használók is túlélik. Mivel PÜben is kérdeztétek, a WiUi-ban természetesen a javított Recovery került bele, nincs szükség utólagos flashelésre -
Wajk
addikt
válasz
Makszimusz #1984 üzenetére
1. nem tudom tudod-e, de ha hosszan nyomod a power gombot (talán min. 5mp), akkor az soft reset-nek minősül, nem kell a hátlapot nyúzni.
2. gondolom a MIUIandroid-os 3.4.5-ös ROMot passzintottad fel.
Az a helyzet, hogy annyira át lett dolgozva ez a build, hogy visszafelé jelenleg nem kompatibilis és a korábbi verziós CWM-el sem.
Ez annyit jelent, hogy a két partíción sem fér meg egymással (pontosabban az egyik nem fog bebootolni) egy 3.4.5 és egy korábbi verzió. (kernel probléma)Megoldás a következő: tedd fel az Updater-ből a legutolsó CWM verziót és mind2 partícióra a 3.4.5-öt. Ha minden igaz így visszakapod az irányítást.
Ha valaki tud pontosabb információt, vagy megoldást, természetesen ossza meg, plz.
-
Monyos
aktív tag
válasz
Makszimusz #1983 üzenetére
Ha érdekel van több képem is, de igen, átragaszthattam más helyzetbe is a mókust.
Amúgy ma a mókusos eset után kedvet kaptam pár képet lőni és többször előfordult, hogy a Kamera alkalmazás megnyitásakor FC-zik. Aztán újra megnyitottam és akkor már hibátlan.
-
Monyos
aktív tag
válasz
Makszimusz #1976 üzenetére
-
djgeg
őstag
válasz
Makszimusz #1863 üzenetére
Gondolom azért azt nem mezei postával xD
-
zyzz
tag
válasz
Makszimusz #1834 üzenetére
A mobilarena cikken kívül sehol nem olvastam arról, hogy 2 db aksit adnának a telefonhoz (akár 16, akár 32GB verzióhoz), sőt mindenki csak 1-ről ír, az is aki közvetlenül Xiaomitól rendeli, és az unboxing videókban is csak 1 szerepel... Tudnál linket adni a fenti cikken kívül? Már csak kiváncsiságból...
Az eddigiek alapján én azt gondolnám, hogy a cikkírok félreértettek valamit, és mumk1 a standard felszereltségen felül kapott +1 aksit ajándékba a szállítójától. -
djgeg
őstag
válasz
Makszimusz #1838 üzenetére
Pár papíros és 7000 Ft , 2-2.5 hét... Annyira nem rossz Kínából megjárt termék gariztatására
-
Bazs-
tag
válasz
Makszimusz #1836 üzenetére
Backtrack helyett Kali:-). Az talán idővel jobb lesz arm-en.
-
mumk1
addikt
válasz
Makszimusz #1823 üzenetére
Cserélhetünk, 2 narancsot adok 1 kékért, szőr a szőrén.
-
djgeg
őstag
válasz
Makszimusz #1821 üzenetére
Érthető. Én sem szeretem, hogy nyerészkednek rajtam. Kiveszik az akksit és eladják 30 USD ért. Meg a fóliát is amihez volt. Ennyi. Ez az üzlet és mivel nincs más bolt ami megbizható lenne és normálisan tovább adná így így jártunk.
Ahhoz mit szólsz ha kint vagy Kínában akkor 60-70 e Ft ért a tiéd a telefon? Már amióta megjelent. Most meg 100 e alatt nem tudsz hozzáférni a 32 GB hoz. Ez van. Ez a mocskos üzlet.Ezek mellet a panaszod érthető... Csakhogy ugyan olyan értelmetlen mint egy szerződés aláírása után panaszkodni. Ja, hogy nem olvastad el csak aláírtad? Kit érdekel. Ez van : /
4.3" kapcs hál isten
Remélem következő telefonjuk is marad még emberi méretű. Kisesebb kijelző még olcsóbb is! Azok mellet, hogy ha megnézik az eladási adatokat akkor nem kell szégyenkezniük (Szerintem
)
-
vagyula
senior tag
válasz
Makszimusz #1815 üzenetére
Veszel egy olyan helyről,ahol nincs kiírva,hogy kapsz még egy akksit és még Te reklamálsz,hogy miért nem kaptál? Te el vagy tévedve.
Ha a Xiaomitól rendelted volna,biztos kaptál volna.
Így meg örülj,hogy nem egy hamisítványt kaptál,amit utána vissza sem vennének.
Nem védem őket,de át nem lettél verve.Azon az áron kaptad,amin megrendelted és küldik a kihagyott fóliádat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest