Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wajk

    addikt

    válasz Williamgrant #3537 üzenetére

    80%-ban a 3.4.5-ön (JLB14) (kernel, radio, driverek...) a maradék 20%-ot a keretrendszer meg a friss programok teszik ki (apps/framework). Minden Wipe nélkül nekem rácsusszant akkor a .14-es ROMra, ha az egyik systemed szabad, ráleshetsz ;)

    bár jövő héten ebből is lesz új, mert pár újabb "kísérleti" ötletem...

    egyébként ha most a két system-en olyan ROMok vannak amivel az egyiken jó üzemidőt kapsz a másikon meg nem, csinálhatnál ha van időd kis szemléltető tesztet, pl auto háttérvilágítás kikapcsolás mellett, hasonló környezetben 10-20 youtube videó (WiFi vagy 3G), esetleg valami procihúzó app ugyancsak 10-20 perc és leírni, hogy hány% az akksi veszteség... az segítség lenne. (nem sürgős, csak ha összejön)

    a hangról mi a véleményed? nekem kb. 60/70%-on van a hívás hangerő így nincsen probléma, de ha 50%-alá tekerem akkor többször kaptam már, hogy "nem hallak rendesen", visszatekertem és akkor meg jó volt. teszteltem úgy hogy a telót hangszóróhoz tettem, azon lejátszva valamit hallgattam egy másik telefonon keresztül és néha betorzított kicsit, mintha kis tömörítési hiba lépett volna fel.

    Egyébként érdekes, mert olvastam a neten és sok embernek problémája van a 2 mikrofonos zajszűrűs megoldással (Nexus 4, HTC-k...). Érdekes, hogy pont a telefonálás minőségére nem figyelnek 100%-osan a gyártók :U

    iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB

Új hozzászólás Aktív témák