- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Devily #18079 üzenetére
Usb:
Forrasztani kell, más módszer nincs.
Nekem volt több ilyen sztorim, sőt 3-4 db új csatakozóm még van is a mi2-es alkatrészek között (ibuygous vonalról, orig xiaomi, de tudtommal már nincs nekik) . Ha ráérsz, tudsz olcsón aliexpressen rendelni, kb 1 hónap és megjön. Ha nem érsz rá, keress meg.Akku téma:
Szívás a köbön. Ugyanazokat tapasztaltam a legtöbbször mint Balewi.. Tele fake akksival a net. Kb minden harmadik megrendelésre sikerül normálisat venni és abból is csak 1-1 db van. -
balewi
aktív tag
válasz
Devily #18079 üzenetére
Usb port: passz.
Aksi: szerintem az iBuygou-n nem találhattál, ezer éve nincs készleten. Vettem már többet, több helyről, mind szar.
Hátlap: én ilyet használok, teljesen jó -
peanar
senior tag
Teljesen jó, ahogy csináltad!!
Ha elkezdesz romolni, a telepítés végén rákérdez, hogy szeretnéd e frissíteni a recoveryt, ott válaszd a nem-et és akkor megmarad a M1cha féle recovery, nem frissíti vissza a sajátját!
Amúgy az összefoglalóban a cwm felrakás is le van írva
Ha ezt recovery-clockwork-6.0.3.2-aries-20131115-signed tetted fel, ez már jó a 4.4 KitKat romokhoz is. -
<Adamsky>
nagyúr
... és peanar:
Én Skype-ot csak akkor használok, ha nagyon muszáj. Egy kalap sz** az a program. Videó hívást nem próbáltam még vele, de azt tudom, hogy nekem ha fut, akkor nagyon szívja az akksit, így az egyetlen program, amit azonnal kilövök (kill-elek) amint kilépek belőle. Állítólag decemberben vagy jövő év elején várható valami új verzió (új protokollal), ami sokkal jobban lesz optimalizálva mobilos használatra (pl.: push message).
Llama - Location Profiles: hallottam már róla, de mikor olvastam a Tasker-ről egy rövidke eszmefuttatást, hogy mire képes, akkor azt mondtam nekem ez kell. Valószínű, hogy a program tudásának egyelőre még csak a felszínét kapargatom, de nem is sürget semmi. Alap dolgokat (GPS, képernyő forgatás, WiFi, pattern lock) különböző feltételekhez kötött kapcsolgatását már így is meg tudtam oldani, és jó érzés az is, hogy ha eszembe jut valami agyament dolog, akkor jó eséllyel kis utána olvasással meg tudom oldani. Szerintem az ilyen, és ehhez hasonló programok tesznek egy készüléket okostelefonná.
-
peanar
senior tag
A skype okoz meglepetéseket!
Pont tegnap beszéltem skypeon. Utána hívott valaki telefonon és az illetőnek nem volt hangja, akkor sem ha kihangosítottam.Több hívást is próbáltam, de az ellenfélből nem hallottam semmit. Újraindítás segített az ügyön,de valamit nagyon elb@szarintottak a fejlesztők, mert sokan panaszkodnak rá! -
Semm1
tag
Melyik JLB volt rajt? Csak kíváncsi vagyok, mert nekem a 11-es verzióval jött szeptemberben.
Akksi időről én is tudok írni, igaz ez max használat volt gyári JLB 23-al.
Összesen 7 órát bírta ma, ebben volt:
-3 óra 3 perc kijelző idő közepes fényerőn, automata szabályozással.
-Ment a navigáció összesen 2 óra 57 percet, a processzort 1 óra 47 percet hajtotta a program.
-Mellékesen még neteztem kb. 10 percet. -
Attipapa
aktív tag
Elhiszem, hogy tisztában vagy ezekkel a dolgokkal, de pontosan ezért írtam az előbb, hogy ha itt olvasgatsz, akkor valószínű,hogy nagyobb rálátásod lesz a szállítással kapcsolatos dolgokra is. Sokan leírják, hogy honnan,milyen szállítással rendelték és azt is, hogy mi volt az országba érkezés után az eljárás. Ettől többet itt sem fogsz megtudni! Most szerintük, és szerintem is sehonnan nem érdemes rendelni, mert állnak a csomagok vagy kinn, vagy idehaza a VÁM-on. (ezt is írják többen és én is okt. 30-tól várok) Jön a Karácsonyi csúcsforgalom!
-
-
peanar
senior tag
Szia.
Ha megnézed,figyelembe veszed a két készülék árát,akkor láthatod,hogy kb. ugyanannyiért hozzá juthatsz egy 32GB MI2S készülékhez.
Ha összehasonlítod a két készülék (MI2S S4mini) paramétereit,nem kérdés,hogy melyik a győztes.
Mint ahogy páran már leírták,nem kötelező az állandó frissítgetés...de vigyázz,hagy egyszer elkap ez a szenvedély,nincs visszaútAmi nem utolsó sorban mellette szól (legalább is nálam fontos szerepe volt!),az egyik az,hogy rootolt,a másik,hogy miui fut rajta,ami SZERINTEM még mindig a legjobban testreszabható rom a telefonok világában.
De a döntés a TIÉD, azt válaszd,amelyikhez jobban húz a szíved,mondanám azt is hogy a pénztárcád,de az ár ugye kb.azonos,amelyikre jobban fáj a fogad,amelyiket szívesen nyomkodnád
Ha a xiaomi mellett döntenél,ne ess csábításba a pár garassal kevesebbért hirdetett,kínált oldalakat látván,alaposan olvass,nézz utána,hogy honnan,kin keresztül érdemes rendelni,mert nagyon sok a hamisítvány!
-
Neck
veterán
Egyelőre én nem mókoltam semmit, bekapcsoltam a telefont, egyszer lefrissítettem a gyári rendszert az updaterrel, s használom a "gyári" MIUI-t. A telefon maga szerintem így is jó ahogy van, romcserebere nélkül is köröket ver az S4 minire. Ráadásul két romod is lehet....
@abstract: ma direkt csináltam egy panoráma fotót.
Nem tudom mi a probléma ezzel, a Fuji fényképezőgépem is így mutatja az elkészült képet. Duplán ráböksz, és ott az eredmény. Sztem jobb a teljes nézetet látni először, aztán ránagyítani a részletekre. -
-
-
-
zyzz
tag
A programokon felül kb 11Gb szabad hellyel gazdálkodhatsz a 16-ból. Ha ennyiből kijössz,elég neked.
Mi2-t már nem gyártanak, a maradék készleteket árulják, sok helyen már nem lehet kapni.
Sebességben mai programok mellett szerintem hétköznapi életben nem észrevehető a sebességbeli különbség, bár pont a fent linkelt videóban azért te is felmérheted, mennyi az annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest