- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geree
senior tag
ugy latszik, nem vagyok egyedul a problemaval... de hivatalos fix meg a 4.4-ben sincs, a "hekkelos megoldas" pedig CM alapu romon nem mukodik allitolag
Reszletek:
Issue 39632: Bluetooth sound quality suffer after upgrade to 4.2 with Galaxy Nexus
Android 4.3 Bluetooth Audio Quality Fix?
Pedig ugy emlekszem valamelyik CM10.1 / 10.2 builddel mar probaltam es nem volt ez a problema, cask LOSP-pal jott elo -
jilian
addikt
Háát pont olyanom van nekem amilyen a linkeden.
(nem azért adom el mert szar a térerő miatta, csak már sok a kiegészítő a telefonokhoz..)De szerintem ezek a fém hátlapok akkor jelenthetnek hátrányt ha tényleg olyan helyen jársz ahol a térerő már amúgy is a béka segge alatt van....
Én sokat vagyok Kőszegen, nem tapasztalok térerőben hiányt, sőt HSPA+ is simán megvan. -
leszilaci
csendes tag
ezt már próbálta valamelyikőtök?
4.3 Xiaomi 2S/2S LOSP - 9.12 -
-
Karavik
veterán
Tegnap dícsértem, de sajnos ma megint akadt pár FC háttérképek online keresgetése közben (miuiandroid multilang 3.5.24)
Az alábbi link megnyitását követően pedig mindig FC-t dod gyári böngészővel:
Valaki utóbbit tesztelné? Tudni szeretném másnál is jelentkezik-e a hiba. Thx!
-
Geree
senior tag
Sikerült megoldást találnom a helymeghatározós problémámra (ez alapján)
a BaiduNetworkLocation.apk törlése után megy minden frankón.valamint valaki írta, hogy a Gtalk offline lesz gyakran...ez is előfordult nálam, de már előző romokban is...de szerintem ez google probléma, mert másik telefonon, még Blackberry-n is ugyanez a jelenség..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest