- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
-
-
-
-
Devily
tag
Nekem is úton van hazafelé a Zsebsárkányom (MI2S)!
A szomszéd kínai család segítségével sikerült berendelnem. Azt mondták, hogy egy megbízható kínai nagyáruházból jön (tuti eredeti) és kapok mellé tartalék akksit is. Remélem igazat beszéltek! Mondjuk amikor mondtam nekik, hogy milyen telefont szeretnék, akkor egyből tudták miről van szó. Szerintem értenek hozzá!Bár hirtelen bejött egy kis itthoni anyagi para szóval még az is elképzelhető, hogy hamar eladó sorba kerül szegény. Remélem erre nem kerül sor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hegesztés topic
- Ilyen lesz az anime stílusú Neverness to Everness (NTE)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest