- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
peanar
senior tag
Hogy sikerült téglává vágnod??
Ha angol oldalt keresel,akkor próbáld meg ezt és ezt az oldalt!
Az utóbbi a fenyőfácskák angol megfelelője....legalább is úgy sejtem,de ezt mondják meg azok (akár te) akik (jól) tudnak angolulÉs ha sikerült,vagy az az oldal,amit kerestél,akkor jól jönne egy fordítás a kevésbé jól angolul (pl.én
) tudó fórumtársaknak,ha esetleg ilyen helyzetbe jutnánk
-
fo_di
őstag
elvileg kapni fogsz újraindításkor egy teszt módot, aminél mind a 4 sarokban ott lesz, hogy teszt mód (microsoft a test mode-ról)
én úgy értelmezem, hogy első lépés, hogy a gépet újraindítod, majd bedugod csak a telefonba az usbt, kiveszed az akkut meg a simet, és szórakozol a kábelekkel, majd kezedbe fogod az usb kábel másik felét, és miközben egyensúlyozol a kábellel, bedugod a gépbe, erre megjelenik az új eszköz, amit telepíteni is fog, majd a miflashben újra tudod éleszteni, de a leírtak szerint akár 10 percig is eltarthat a telepítés (hogy addig fogni kell-e a drótot, azt végképp nem tudom)
de ismétlem, csak a gugli kínai-angol fordítója alapján mentem, szóval nem biztos, hogy egészen pontosan így van
de a végén a tapasztalatokat mindenképpen írd meg -
fo_di
őstag
google fordító angolra viszonylag értelmesen kihozza, de ha jól értelmezem, akkor ez a jtag újraélesztést részletezi (persze kínaiul nem értek, de az angol fordítás nagyjából egyezik a képpel, vagyis be kell dugni az usbt, kikapcsolni a gépen a szignózott driverek csekkolását, majd újraindítás után a telefonon össze kell kötni a megfelelő pontokat, amihez egy finom végű csipesz sokat segít, ha nem akarod odaforrasztani, utána a gép felismeri és telepíti a drivert, amivel miflashból tudsz éleszteni)
(angolul ha brusht, vagy magyarul kefét/drótkefét hoz ki, az valójában a wipe-ot jelenti)
-
peanar
senior tag
Remélhetőleg tényleg csak annyi,amit itt már a fórumtársak is írtak,hogy csak nagyon lemerült!
Én már jártam így a mi2-mel,pont most a napokban,mikor megzavarodott az egyik alkalmazás és éjjel csutkára lemerítette a telefonomat. Jó pár percig töltőn volt (ekkor nekem is csak pirosan pislákolt), és csak utána kapcsolt be a kijelző és mutatta,hogy az akkumulátor 0%-on van!Én is bízom benne,hogy nálad is csak valami hasonló lehet a baj!
-
-
-
-
-
-
Wajk
addikt
szerintem is brutális, bár jó hogy megoldható, bár jó pofa lenne ha kis ventillátor menne folyamatosan.
köszi az infót az S600-ról, lehet nem olyan rossz az, inkább a Mi2-nél tervezték meg lehet jól a házat.Látom folytatod a készülékek gyűjtését, grat a ONE-hoz. Ízlésük hasonló
-
Az A.R Droneodért 10 db kéket adok. :-) Plusz megveszem a narancssárgáid! :-)
(#1826) djgeg
Légy erős, én az a barom vagyok, aki a tableteket úgy adja tovább az ügyfélnek hogy a samsung által adott ajándék skineket hozzáadtam, rajtam kívül egyedül az ipon csinálta meg ugyanezt. A nyomtatókhoz az ajándék fullos tonereket (kb 90k értékben) szintén hozzá adtam, a promós VGA kártyák mellől az ajándék steames gifteket szintén nem nyúltam le. Én azon hülyék közé tartozom akinek igenis nem fér rá a pofájára hogy a vevőimet MEGLOPJAM. Ilyenek a régimódi parasztgyerekek. Hiszem hogy ezt a korrektséget valahol máshol az életben visszakapom.(#1827) redbiro
És az a legjobb benne, hogy senki nem szól meg hogy vele akarsz majd aludni! -
-
vagyula
senior tag
Az addig ok,de már a content alatt mrc és nem mtz fájlok vannak.
Régen ugye csak bemásolta a miui/theme könyvtárba az mtz fájlokat, valamint bárhonnan meg lehetett nyitni.
Így hogyan találook meg egy lockot,amit szeretnék?Mert már csak valamilyen azonosító fájlnéven van, nem az eredeti nevén.
Hiányzik,hogy a téma appból rögtön meg lehessen osztani témát. -
vagyula
senior tag
-
-
jilian
addikt
.... màr azt hittem ez a topik is szèt lesz OFF - olva.
Nem untam rà, csak akkor minek van a 2 lehetősèg?
V4 már biztos nem kerül oda,
Akkor màr legyen vmi màs.
A sima JB nem hoz lázba.
Ennyi? Ennyi lenne?
Azt hittem, hogy felsoroltok vagy 10 - et.
EjjjjjHa 5 mp úgy tartod akkor bekapcsolva is marad.
-
Wajk
addikt
-
Wajk
addikt
köszi szépen a tesztet.
Frissítettem is a ROM-ot az új Recovery-vel és a nyelvi fájlokat is beújjítottam
-
Wajk
addikt
köszönöm szépen
tervben van egy szombati kiadás, ha minden rendben megy.ha valaki még nem szeretne v5-re váltani, de tetszik a design,
akkor itt a v5 téma v4-es ROMokra...itt egy másik verzió is, ha valamiért az előző nem jönne be...
-
Mörgh!
csendes tag
Örülök hogy azt írjátok, hogy a többi jobban melegszik, mivel a tesztben is ezt olvastam, ugyanakkor kb 10 perc pdf olvasás, aktív lapozgatás meg keresgélés után a kijelző érezhetően meleg lett. A hőt nyilván nem a kijelző generálja, hanem az ahhoz közel lévő proci, tehát a hőérzet nem a hátlapon érződik, és így felhasználói érzet szempontjából kevésbé érzékelhető, de attól még van.
-
Wajk
addikt
ezek szerintem nagyon jó dolgok, egy kis időt kell rászánni és jól belőni. Elég jól lehet vele spórolni (2G/3G kapcsolgatás, Mobilnet, WiFi, akár repülő-be, profil külön pl a munkahelyi-otthoni WiFi érzékelésekor, némítás). Szóval szerintem nagyon jó dolgokat össze lehet hozni ezekből
-
mumk1
addikt
Valami az engedély kezelés körül sántít. Elvileg a helymeghatározásra és a telefon azonosítóra kér engedélyt, de az appok engedély kezelőjének titoktartásánál nem kap engedélyt egyikre sem. Viszont az a furcsa, ha kikapcsolom az engedélykezelőt, akkor is elszáll. Örök rejtély marad.
-
szebev
senior tag
-
Mörgh!
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Béta iOS-t használók topikja
- Robot fűnyírók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest