Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wajk

    addikt

    válasz Williamgrant #3522 üzenetére

    ami igaz, az igaz ;)
    annyit tudok hozzátenni, hogy 99%, hogy nem a kernelben/rádióban történtek sajnos a módosítások. Az utolsó EX verzió mit tudod a régi verzión alapszik csak az appok a framework és pár szükséges fájl lett átemelve és mégsem hozza a régi feelinget.

    Megérzésem szerint a framework-ben (ott nagyon sok folyamatkezelés, működési beállítások) történt valami olyan módosítás ami valószínű szükséges volt, de megborította a fogyasztást. Eddig is elég sok időt eltöltöttem a szabadidőmből tesztekkel, eddig ennyit sikerült kiderítenem/elérnem, az EX (hibrid) életrehívása sem volt egy egyszerű művelet, de jelenleg most ez a helyzet.

    Lehetne ízekre szedni a framework fájlait, hogy mik történtek, de az elég sok idő és valószínű nem véletlenül állítottak pár dolgot. (azaz nem biztos, hogy visszafordítható)

    De természetesen fontos szempont nálam az akksi és néha csak úgy jön Isteni sugallat, hogy merre érdemes nézelődni, szóval meglátjuk. Ha lenne tesztelnivaló úgyis megosztom.

    Most jelenleg a hívás közbeni hangminőségen dolgozgatok a MIUIandroid-os team-el együtt, egyeztetük folyamatosan. Szóval reméljük ezzel kapcsolatban is lesz előrelépés.

    (#3534) Neck: akció nélkül ez a szokásos árképzés sajna, nem csak náluk. Azért azt nem is kellene elvárni, hogy ingyen dolgozzanak. Mint írtam a nagyobb helyeken már csekkoltam 28-30$ között mozog. A Xiaomi-nak brutálisan olcsók az árai, ha technikailag nézzük, szerintem még így is jó ár érte.

    Lehet majd felbukkan olcsóbban az AliExpressen valami névtelen eladónál, de attól meg vsásároljon az akiben elég bátorsága van :D Akinem nem sürgős valószínűleg majd lesz akcióban valahol normális áruházban, de valószínű nem most mivel még csak most jelent meg. Azt ne felejtsd el.

    Ellenben ha a kontaktod tud kaparintani, akkor markoljon többet és dobj egy PÜt :))

    (#3535) qamu74: Téma összefoglaló, csekkold a linkeket ahol meg lehet vásárolni, majd a hivatalos árfolyamot és vedd elő a számológépet ;)

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB

Új hozzászólás Aktív témák