Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok!

    Igazából anno nem értettem miért nézegeti egyik másik fórumozó az akkuidőt olyan akkurátusan, míg mi2-m nem lett. :-) Vagy az én készülékemmel van a gond, vagy valami extrém szoftvert futtatok (pl. viber), de a 3.6.21 vagyula féle összeállításban is siralmasan muzsikál. Aki szerint majdnem olyan jó mint a 3.4.5 az szerintem vagy elfelejtette hogy milyen volt :) , vagy nála az nem ment tisztességesen.
    Nem játszok a telefonon, kizárólag munkára és információ felszívásra használom. Többnyire a Hanghívások eszik el a legtöbb powert (kb. 30-35%), utána a Képernyő (20-25%) és aztán jön a többi.
    Reggel 7-kor leveszem a gyári töltőről, este 10 körül teszem fel. A 3.4.5-össel volt olyan hogy elfelejtettem tölteni és másnap este hétig kibírta. Normál esetben ez a kb. 15 órás működés olyan 50-60%-ra merítette a készüléket. Most a 3.6.21-el 5-10% között mozog.
    Semmilyen battery saver nincs rajta, a BT csak akkor van bekapcsolva ha kocsiba ülök, 3G/H megy egész nap, de ha az irodában vagyok akkor WIFI. Teljesítmény normálon van.

    A telefonhasználati szokásaim mások mint a többieké?

    Tök jó lenne a legújabb fícsöröket használni, de ha elmegyek egy sört meginni este a haverokkal, már taxit nem tudok hívni ha éjfélig maradunk mert lemerült a telóm. (illetve ha tudom előre, akkor nagy akksival megyek :) )

    Asszem öregszem, kezdenek az ilyen dolgok idegesíteni. :-) Tud valaki valami jó alternatívát a mi2-re? miui fusson rajta, jó akku ideje legyen, és lehetőleg 4,3" legyen. :D

    VAGYULA, WAJK:

    Szívesen segítenék bármiben amiben tudok hogy elkészüljön egy olyan rom, amiben az új cuccok futnak, de a régi alapokon nyugszik.

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák