- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclane_
aktív tag
válasz
hevizms #1101 üzenetére
Ácsi. DHL-el itt lesz 5-6 munkanapon belül, azért mert DHLel adják fel még a kis kínai melós nem fogja gyorsabban előkotorni a raktárból becsomagolni és elbattyogni vele DHL-ékhez. Eltart 1-2 napig míg kapsz trackinget és amíg láttni fogod, de amint megvan az első info tuti az 5-6 munkanap, szóval no para.
Másik hsz-edre a válasz: szerintem CPU-Z tökéletes erre, att látod a magok számát órajelét, illetve a kijelző felbontása ami a legjobb támpont, de korábban linkeltünk egy szép hosszú leírást, hogy külső jegyek alapján is azonosítható:
[link]A hogyan kell rootolni illetve ROMot rakni kérdés is rém egyszerű:
[link]
Itt minden szépen le van írva. remélem ezek segítenek. -
doongoo
addikt
válasz
hevizms #1087 üzenetére
egy összefoglaló tényleg jó lenne, ha az enyém megjön, én tutira azzal kezdem, hogy megnézem eredeti-e, aztán jöhet minden más ebben a sorrendben:
cwm telepítés (elvileg már rootolva kapom)
- használat rajta lévő rommal
- MIUI stable update
- esetleg custom rom (hogy mindkét SIM tudja a 3G-t kezelni) -
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #1087 üzenetére
Ezt támogatom, mert több, mint egy év telt azóta, hogy utoljára ROM-okkal foglalkoztam. A G3-n azóta változatlan CWM és ROM futott. A jBart-ból egy csomó verzió kijött, amióta utoljára használtam. Nem árt egy kis "felfrissülés".
Hmmm. Igen, együtt rendeltük azt is. 2012. október, de rég is volt. Előtte még Wang úrral is futottam egy kört (alias hootablet), ha mond ez még valakinek valamit. Némi nosztalgia...
-
esox
senior tag
válasz
hevizms #1056 üzenetére
Igen megy pöpecül.
* * *
Tettem fel egy videot is a tegnap megosztott könyvtáramba. -
SSlyTR
senior tag
már off-ba teszem
Amikor feltettem a kérdést még nem tudtam, mi lesz. Reggel azzal keltem, hogy akkor megveszem ezt. Bocs, ha úgy tűnik teljesen ignorállak titeket, azért vettem meg ilyen hirtelen, mert reggel 9kor ért véget az akció (180 dollár volt). Végül fél9kor nem vártam többet és megvettem. Haverom aki aliról egy jó, eredeti telót vett (csak másik típust) győzött meg, hogy ott is vannak normális eladók. De érdekelt volna a ti véleményetek. Kikerestem alin azt, aki a legtöbb hongmi-t adta el és találtam ezt. Nem vaktában kattintgattam. Reggel még egyszer átolvastam a dolgait, beszéltem is vele, vártam mit válaszoltok, de amire jött válasz megvettem.
Én a spemall (225usd) és a ibuygou (223usd) boltokat értettem megbízható alatt. És ezek jóval drágábbak, mint a 1949deal, vagy a minideal (és mint az ali-n hirdető). Ezeknél van majdnem 50 dolllár különbség (45 és 23 ingyenes szállítással, persze akkor már gyorsba jött volna). Ez a kettő már már nem csak áfa, hanem vámköteles. Sajnos nem lehet azzal számolni, hogy el lehet kerülni ezt.
A minidealt a 6 hó gari miatt vetettem el. Az 1949deal pedig papíron megbízható, erre semmi bizonyítékot nem találtam.
Benne van egy listában, hogy megbízható, de csak 1-2 jó tapasztalattal találkoztam. Az a lista lehet elavult, meg miegymás. És az utóbbi időben sok rosszat lehetett hallani ezekről.
Nem akartam senkit megbántani és ne érezzétek magatokat kellemetlenül. Azt bánom, hogy nem egy fél nappal előbb linkeltem be ezt az eladót és jobban kivesézhettük volna. Természetesen köszönök minden építő jellegű hozzászólást, amivel segítették, hogy kiválasszam ezt a telót. Amíg meg nem jön, nem leszek itt annyira aktív.
Részemről lezárom a témát.na még 1 sor:
(#982) ÁrPi2 : Ez természetes, de sírni nem fogok. -
SSlyTR
senior tag
Kb 10 percel azelőtt rendeltem meg tőle, mielőtt írtál.
"megbizható bejáratott webshop" kb 50 dollárral drágábban adja ugyanezt.
A minideal és a 1949deal jött még szóba. Minideal-en 6 hó gari. Az viszont igaz, ha felszívódik az ali-s eladó, akkor szívás van, és nem érek sokat a 12 hó garival. De egy normál bolt is bezárhat.
Arról nem is beszélve, hogy a paypal akkor már nem véd meg, ha 4 hónap után elromlik a teló és nem javítja meg.
Az 1949deal-ről pedig nem találtam annyi jó értékelést, mint erről. Itt egy srác rendelt róla. Mindenki csak írja, hogy jó bolt, semmivel se volt alátámasztva. Antelife-ról mostanában sok rosszat olvastam. Nem küldenek csak hitegetnek, de az megbízhatóbb, mint egy ali-s eladó 99,4%-os értékeléssel, és a legtöbb hongmi eladással?
Azért bízok ebben picit jobban, mint a felsoroltakban, mert addig nem kapja meg a pénzt, amíg én nem jelzek vissza.
Meg tökre meguntam a keresgetést. Ennél meg egyben megvolt a csomag. Nem kell se tok, se fóliát keresgetnem.
Nyugi ha átver nem jövök ide sírni. -
kano
nagyúr
Komolyan nem értem az embereket. 10-20 dollárokért bevállalják a bizonytalan helyet és a biztos sarcot a vámon.
De csinálják, csak akkor ne jöjjenek utána ide rinyálni, ahogy írod is.doongoo
Minden megy. Sokkal gyorsabb mint a stable v5 hivatalos rom, fullba kezeli a 2 simet. A hang problémát is javítja valamennyire de nem lesz tökéletes. Sajnos a hálózat típust nem lehet benne csak GSM-re állítani, így állandóan 3G-n lóg. Szerintem 1 napot erős használattal is kibír. -
nemlehet
őstag
http://kiswum.tweakblogs.net/blog/9306/xiaomi-hongmi-review-%28uk-version%29.html#picture
Itt van jópár kép a Hongmitól. Amit én így látok, hogy némi képzaj van (bár angliában készültek a képek, ahol kb mindig felhős az ég ezt pedig a legtöbb teló nem tudja kezelni), de alapvetően nincs kromatikus aberráció, nincs kiégés, pláne hogy van HDR. Az algoritmus nem barmolja szét a részleteket jelentősen még belenagyítva sem. (persze nem DSLR minőség) A vakus éjszakai képek sem rosszak, nem égeti ki a részleteket. Én azt mondom főleg ebben az árkategóriában abszolut nyerő, de talán még a csúcsmodellek között is megállná a helyét. A színek kicsit fémesek az én izlésemhez, de ezen gondolom lehet állítani a kamera szoftverben. Aki ért hozzá valószínűleg nagyon szép képeket tud kihozni belőle.
Amúgy mindegyik teszt dicsérte a kamerát, megjegyezve, hogy azért tudnak a kínaiak ha akarnak.Az aksi dolog mondjuk engem is érdekelne, úgyhogy akinek már megvan a teló az nyilatkozzon. De ugyan ebben a tesztben az aksi részhez írt szöveg elég megnyugtató:
The phone is packed with a 2000mAh battery, this should be enough for 2 days when you don't do much exciting stuff with it and you only use 1 simcard. Currently I have everything turned on: Wi-Fi, Bluetooth, an Exchange calendar, 2 Gmail accounts, 2 Hotmail accounts, Facebook and Whatsapp. When I use 2 simcards I can reach the end of the day (around midnight) with ~30% left on my phone.
The day I did all my benchmarks (3-4 hours of benchmarks), navigated for 60 minutes and took a lot of pictures. The phone could hold it 9,5 hours and the screen was on for 4 hours. The "maximum" standby i've reached was 5 full days. I left the phone on the same location and synchronisation via Wi-Fi was turned onAki nem beszél jól angolul azok kedvéért kivonatolva: 2 napra elég az aksi ha nincs túl sok történés és csak 1 simet használsz, bekapcsolt WiFi, BT, naptár, 2 Gmail account, 2 Hotmail, FB, Whatsapp mellett. 2 SIM-el éjfél körül marad benne még 30%.
Amikor benchmarkokat csinálta (3-4 órán keresztül), 60 perc navigációval, sok fotózással 9,5 órát bírta a teló amiből 4 órát volt aktív a kijelző. A maximális standby 5 nap volt egyhelyben hagyva bekapcsolt wifi szinkronizációval.Ez az én igényeimnek megfelel, ennél kevésbé terhelem a telefonom, ráadásul ha még buliba megyek akkor is túl fogja élni az éjszakát, sőt a hajnali hazautat is. Szerintem aki nem megy rendszeresen napokig árammentes területre azt nem fogja cserbenhagyni a teló.
-
SSlyTR
senior tag
itt a teszt.
http://mobilarena.hu/teszt/jiayu_g3_occo_nexus/multimedia.html
Én sehol sem találtam olyat, hogy javítottak volna a kameráján. A g4-is hiába 13 MP-es minőségre sokkal jobb nem lett.
http://mobilarena.hu/teszt/jiayu_g4_minosegi_elorelepes/multimedia_adatatvitel.htmlA hongmi-s németet nem találom, de googli a barátod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest